Mr_Terror Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Καθε φορα που αναβει το hantol τρεμω μη σκασει και παρει ολο το συστημα μαζι του. Απο θορυβο σε κουφαινει. Ο υπολογιστης ειναι για low χρηση.Ουτε παιχνιδια, ουτε βαριες εφαρμογες.Μελλοντικα θα προστεθει 2 σκληρους και μια φτηνη καρτα γραφικων. Το seasonic μου εκατσε λογο μαρκας και τιμης, και τα 5 χρονια εγγυηση.Δεν νομιζω να μετανιωσω την αγορα του.Ουτε θελω να δωσω παρα πολλα λεφτα για τροφοδοτικο για το συγκεκριμενο pc. Τι παραπανω εχει το BeQuiet απο το seasonic? Maxdore πιο τροφοδοτικο εκλεισες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας, αυτες τις μερες θα μου ερθει μια http://www.skroutz.gr/s/4392792/XFX-Radeon-R9-290-4GB-Double-Dissipation-Black-OC-Edition-R9-290A-EDBD.html οποτε πρεπει να αλλαξω τροφοδοτικο. Το συγκεκριμενο με καλύπτει? http://www.corsair.com/enthusiast-series-tx750-v2-80-plus-bronze-certified-750-watt-high-performance-power-supply. Εχει τα pin που χρειαζομαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Καθε φορα που αναβει το hantol τρεμω μη σκασει και παρει ολο το συστημα μαζι του. Απο θορυβο σε κουφαινει. Ο υπολογιστης ειναι για low χρηση.Ουτε παιχνιδια, ουτε βαριες εφαρμογες.Μελλοντικα θα προστεθει 2 σκληρους και μια φτηνη καρτα γραφικων. Το seasonic μου εκατσε λογο μαρκας και τιμης, και τα 5 χρονια εγγυηση.Δεν νομιζω να μετανιωσω την αγορα του.Ουτε θελω να δωσω παρα πολλα λεφτα για τροφοδοτικο για το συγκεκριμενο pc. Τι παραπανω εχει το BeQuiet απο το seasonic? Maxdore πιο τροφοδοτικο εκλεισες? Το seasonic έκλεισα ( λίγο ψάξε στο google και θα δεις ότι είναι απ τα κορυφαία !!! το βλέπεις βέβαια και από την εγγύηση που έχει ) για εμένα στα λεφτά 55€ από Ελλάδα είναι μονόδρομος, μακράν καλύτερο από κουλερμαστερ και θερμα. Το BeQuiet δεν είπα ότι έχει κάτι περισσότερο αλλά νομίζω έχουν προσέξει καλύτερα το θέμα με τον θόρυβο ( άλλωστε το λέει και το όνομα τους ) Θυμάμαι τον επεξεργαστή μαζί περίπου έπρεπε να τον έχουμε αγοράσει πάνω κάτω ''τότε με την ομαδική που δεν έγινε πότε , όπως και Mo/bo gigabyte στα 22 περίπου κάπου εκεί. Όπως και να έχει πάρει το φθηνότερο καλύτερο που θα βρεις ( για εμένα ήταν αυτό μιας και θα κάνω εσωτερική αλλαγή ) αν σου κάνουν τα 520watt το έχει και με -10€ ακόμα ( καθόλου άσχημα!) . εγώ δεν το πήρα γιατί σύντομα θα γίνει αλλαγή και σε cpu. Eλπίζω να βοήθησα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Πολυ βοηθησες.Το pc1 αλλαξε τις τιμες του seasonic.Στα 69 ευρω πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Φαντάζομαι τα 400W θα σου είναι αρκετά..ρίξε μια ματιά http://www.e-shop.gr/be-quiet-system-power-7-400w-p-PER.640574 http://www.e-shop.gr/be-quiet-pure-power-l8-400w-p-PER.641229 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Πολυ βοηθησες.Το pc1 αλλαξε τις τιμες του seasonic.Στα 69 ευρω πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Maxdore οταν με το καλο παραλαβεις το seasonic ριξε ενα μικρο review.Και ποσο θορυβο κανει. Παντως ειναι πολυ καλο τροφοδοτικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Maxdore οταν με το καλο παραλαβεις το seasonic ριξε ενα μικρο review.Και ποσο θορυβο κανει. Παντως ειναι πολυ καλο τροφοδοτικο. Θα σου στείλω pm όταν παραλάβω με το καλό οκ ( για εντυπώσεις γενικά). Για τον θόρυβο είπα και πάνω ότι δεν ισχύει εκτός και αν όλο το pc που έχει είναι αθόρυβο οπότε έχει μια λογική . ( π.χ. υδρόψυξη όλα τα άλλα είναι απλά να έχουμε να λέμε ) το κουτί σου να ξέρεις ότι δεν είναι και κανένα φανταστικό εδώ στο Link που παίζει στις προσφορές ένα αξιόλογο coolermaster στα 50€ και πάλι θέμα με τον θόρυβο έχουν μερικοί ,οπότε δεν νομίζω τα 30db να είναι τόσο μεγάλο θέμα, εκτός και αν είναι 1o κριτήριο επιλογής. Υ.Γ. λάθος πάντως που δεν έκλεισες 1 απ την αρχή ( έχουμε πει πρώτα κλείνουμε και μετά ρωτάμε ...με αντικαταβολή στην χειρότερη δεν θα πήγαινες να παραλάβεις αν δεν σου κάνει . ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Επειδή ξέχασα να απαντήσω σ' αυτό το συγκεκριμένο Seasonic έχει τον ίδιο ανεμιστήρα με το Seasonic Evo που είχα πάρει και ήταν πολύ θορυβώδες το οποίο και έστειλα πίσω. Η σύγκριση έγινε με ένα που είχα απ' το 2007 της πλάκας (Levicom 450W) που είχε 2 ανεμιστηράκια μικρά και μου περναν τ' αυτιά. Το παλιό επειδή έβγαζε μόνο 16Α στα 12V ήταν λογικό να κάνει φασαρία αφού λειτουργούσε σε 70-90% την περισσότερη ώρα. Το Seasonic όμως ξεκινούσε σχετικά ήσυχα και μετά έφτανε σχεδόν στο ίδιο επίπεδο θορύβου με το παλιό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Επειδή ξέχασα να απαντήσω σ' αυτό το συγκεκριμένο Seasonic έχει τον ίδιο ανεμιστήρα με το Seasonic Evo που είχα πάρει και ήταν πολύ θορυβώδες το οποίο και έστειλα πίσω. Η σύγκριση έγινε με ένα που είχα απ' το 2007 της πλάκας (Levicom 450W) που είχε 2 ανεμιστηράκια μικρά και μου περναν τ' αυτιά. Το παλιό επειδή έβγαζε μόνο 16Α στα 12V ήταν λογικό να κάνει φασαρία αφού λειτουργούσε σε 70-90% την περισσότερη ώρα. Το Seasonic όμως ξεκινούσε σχετικά ήσυχα και μετά έφτανε σχεδόν στο ίδιο επίπεδο θορύβου με το παλιό Τι να σου πω μπορεί να είχε και θέμα εκείνο και μόνο εκείνο που πήρες ( στο ποστ που έκανα αν είδες έλεγε λιγότερα db από το αντίστοιχο θέρμα που είναι στα ίδια λεφτά πάνω κάτω (55) ...θα το δω και εγώ βέβαια καλύτερα αλλά δεν νομίζω ότι η seasonic έχει ανάγκη να βάλει στοιχεία που δεν ισχύουν. Μου κάνει εντίπωση ότι ήταν χειρότερο ακόμα και από το levicom ( δεν τα ξέρω καν αυτά αλλά από εμφάνιση τι να λέμε έτσι) : http://www.gamesclub.gr/index.php?route=product/product&product_id=3049 Mόνο αυτό μπορείς να πεις : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Τρομερά τροφοδοτικά τα Levicom ...όλοι πρέπει να πάρουν από ένα!! Troll Αυτά έχεις άμα παίρνεις έτοιμα κουτιά. Και το προηγούμενο που μου είχαν βάλει κάηκε και μαζί του πήρε μητρική και ups Τι να πω.. Μπορεί να έπεσα σε ελαττωματικο. Πάντως και αλλού είχα διαβάσει παράπονα για θόρυβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Θα σου στείλω pm όταν παραλάβω με το καλό οκ ( για εντυπώσεις γενικά). Για τον θόρυβο είπα και πάνω ότι δεν ισχύει εκτός και αν όλο το pc που έχει είναι αθόρυβο οπότε έχει μια λογική . ( π.χ. υδρόψυξη όλα τα άλλα είναι απλά να έχουμε να λέμε ) το κουτί σου να ξέρεις ότι δεν είναι και κανένα φανταστικό εδώ στο Link που παίζει στις προσφορές ένα αξιόλογο coolermaster στα 50€ και πάλι θέμα με τον θόρυβο έχουν μερικοί ,οπότε δεν νομίζω τα 30db να είναι τόσο μεγάλο θέμα, εκτός και αν είναι 1o κριτήριο επιλογής. Υ.Γ. λάθος πάντως που δεν έκλεισες 1 απ την αρχή ( έχουμε πει πρώτα κλείνουμε και μετά ρωτάμε ...με αντικαταβολή στην χειρότερη δεν θα πήγαινες να παραλάβεις αν δεν σου κάνει . ) Να εισαι καλα φιλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Τι να σου πω μπορεί να είχε και θέμα εκείνο και μόνο εκείνο που πήρες ( στο ποστ που έκανα αν είδες έλεγε λιγότερα db από το αντίστοιχο θέρμα που είναι στα ίδια λεφτά πάνω κάτω (55) ...θα το δω και εγώ βέβαια καλύτερα αλλά δεν νομίζω ότι η seasonic έχει ανάγκη να βάλει στοιχεία που δεν ισχύουν. Μου κάνει εντίπωση ότι ήταν χειρότερο ακόμα και από το levicom ( δεν τα ξέρω καν αυτά αλλά από εμφάνιση τι να λέμε έτσι) Λίγο που κοίταξα για το S12 II δεν είδα κάτι το μεμπτό πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isixos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 σ καλημέρα και από έμενα σκέφτομαι να πάρω ένα τροφοδοτικό μέχρι 100 ευρό , και είδα αυτό έχει κάνεις να με προτείνει κάτι καλύτερο , υπ όψιν ότι το σύστημα μου καλύπτετε και με λιγότερα βατ άλλα θέλω να πάρω ένα όσο το δυνατόν καλύτερο γίνεται σε αυτά τα χρήματα ( 2500Κ και 6950 ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ποιό είδες; Δες αυτά στα λεφτά αλλά μπορεί να σε καλύψει και φθηνότερο http://www.skroutz.gr/s/4773508/XFX-XTR-Series-650W.html http://www.skroutz.gr/s/4056004/CoolerMaster-V550-Semi-Modular.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα