Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικά desktop,ποιό;ποιός;;

coolerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα εχω το τροφοδοτικό που ειναι στην υπογραφη μου σκεφτομαι μετα απο 10 χρονια να το αλλαξω ειμαι αναμεσα στα :

Super Flower Leadex III Gold 750W

Enermax Revolution DF 850W

Thermaltake Toughpower Grand RGB 750W Gold

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα στο forum! Σκέφτομαι να ξεκινήσω ένα νέο build με ryzen 5 η 7 και κάρτα 5700xt η κάποια εφάμιλλη.Επειδη τα πράγματα θα τα αγοράσω σιγά σιγά μπορείτε να μου προτείνετε ποιο από τα δύο psu Seasonic px750 η το Corsair Rm750x  είναι το καλύτερο;Είναι το πρώτο πράγμα που θα αγοράσω.Ευχαριστω.

Όλα τα τροφοδοτικά που είπατε είναι αρκετά καλά και για να σου προτείνω το ένα ή το άλλο πρέπει να κοιτάξουμε λεπτομέρειες που δεν έχει νόημα (εκτος απο το ττ grand rgb)

κοιτάξτε και το bitfenix whisper m

Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω το παρακάτω σύστημα και φοβάμαι λίγο το παλιο-μαρκα μ'εκαψες τροφοδοτικό 650w που ήταν περίσσιο και το έβαλα. Το θέμα είναι το φοβάμαι αρκετα,ιδίως τώρα που θα αναβάθμισω σε Ryzen 3700x/aorus x570 /rtx 2080 super. Το παρόν σύστημα αποτελείται από x370pro/ryzen 2700x / gigabyte 1080/ gskill trident Z 3200 16g/kraken x72 aio/ 1nvme /1 ssd Samsung /1 hdd 1T/ και 8 ανεμιστήρες thermaltake riing plus 140mm.

Η τιμή του τροφοδοτικού δε με ενδιαφέρει. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να πετάξω το παλιό που άρχισε και μουγκρίζει τελευταία.  Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 25/2/2020 στις 11:32 ΠΜ, GregKoug13 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω το παρακάτω σύστημα και φοβάμαι λίγο το παλιο-μαρκα μ'εκαψες τροφοδοτικό 650w που ήταν περίσσιο και το έβαλα. Το θέμα είναι το φοβάμαι αρκετα,ιδίως τώρα που θα αναβάθμισω σε Ryzen 3700x/aorus x570 /rtx 2080 super. Το παρόν σύστημα αποτελείται από x370pro/ryzen 2700x / gigabyte 1080/ gskill trident Z 3200 16g/kraken x72 aio/ 1nvme /1 ssd Samsung /1 hdd 1T/ και 8 ανεμιστήρες thermaltake riing plus 140mm.

Η τιμή του τροφοδοτικού δε με ενδιαφέρει. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να πετάξω το παλιό που άρχισε και μουγκρίζει τελευταία.  Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αποφάσισε πρώτα τι επεξεργαστή ''έχεις'' και μετά τα ξανά λέμε  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/2/2020 στις 11:32 ΠΜ, GregKoug13 είπε

Μη φοβασαι τπτ!

Ένας σοφός κομπιουτεράς είπε κάποτε...

"Οταν ο υπολογιστης δεν θα ανοιγει, μονο τοτε θα αγορασω καινουριο τροφοδοτικο.."

Επεξ/σία από Ronnie1985

• 3 εβδομάδες αργότερα...
6 ώρες πριν, Giannos7 είπε

Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω ένα τροφοδοτικό για 2600k, 980Ti, Kraken X62. Υπάρχει κάτι εντάξει μέχρι 60€; 

κάνε μια υπέρβαση αξίζει λινκ

• Like 1

5 λεπτά πριν, EddieObscurant είπε

κάνε μια υπέρβαση αξίζει λινκ

Δεν το είχα δει και η αλήθεια είναι μου αρέσει. Πιστεύεις με καλύπτει για το "normal" oc στον 2600k 4.5GHz και την καρτούλα το 500w; 

7 λεπτά πριν, Giannos7 είπε

Δεν το είχα δει και η αλήθεια είναι μου αρέσει. Πιστεύεις με καλύπτει για το "normal" oc στον 2600k 4.5GHz και την καρτούλα το 500w; 

Ναι ανετα, ακομα και σε full load κάτω απο 400watt θα σαι

• Like 1

23 ώρες πριν, EddieObscurant είπε

Ναι ανετα, ακομα και σε full load κάτω απο 400watt θα σαι

Να σε ρωτήσω κάτι αξίζει το συγκεκριμένο τροφοδοτικό για αγορά ?

https://www.skroutz.gr/s/11891112/Gigabyte-G750H.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...