Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικά desktop,ποιό;ποιός;;

coolerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Δεν είναι το κατάλληλο μέρος αλλα δεν νομίζω να χρειάζεται να ανοίξω νέο θέμα για μια ερώτηση. Μου χάλασε το τροφοδοτικό corsair tx550m και από τη corsair θέλουν 2 μήνες να το αντικατασισουν. Άμα επικοινωνήσω με το κατάστημα που το αγόρασα μπορώ να διεκδικήσω πιο γρήγορη επισκευή η έστω τροφοδοτικό αντικατάστασης; Γιατί το διάστημα είναι πολύ μεγάλο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδες επειδη ειμαι επαρχεια  και μου βγαινει σε αυτην τιμη https://www.e-shop.gr/psu-cougar-vte600-600w-80-plus-bronze-p-PER.644436

αξιζει σαν τροφοδοτικο? fx8320 rx580 8g nitro ,μεχρι τωρα εχω ενα lc550w bronze που ναι 5-6 ετων .

Δεν είναι κακό τροφοδοτικό αλλά δεν θα το έπαιρνα για δύο λόγους.

1. Για τα 2 χρόνια εγγύηση

2. Αλλά κυρίως το ότι δεν είναι τροφοδοτικό για τέτοιες κάρτες γραφικών.

3 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Δεν είναι κακό τροφοδοτικό αλλά δεν θα το έπαιρνα για δύο λόγους.

1. Για τα 2 χρόνια εγγύηση

2. Αλλά κυρίως το ότι δεν είναι τροφοδοτικό για τέτοιες κάρτες γραφικών.

πάντως  ειδα τεστ σε σελιδες αξιόπιστες ξενες που δουλευουν ολοες οι πιστοποιήσεις και αποδοση στο 87% περιπου της ονομαστικής ισχύς .

Δοκιμασμένο με κάρτες γραφικών που τραβάνε αρκετά watt? Το έχουν δοκιμασμένο σε βάθος χρόνου? 

Έγραψα ότι δεν είναι κακό. Δεν θα το έβαζα όμως σε τέτοια κάρτα γραφικών με 1 8πινο + 1 6πινο. Αν έπαιρνε 1 6πινο ναι εκεί θα το συζητούσα. 

Το τροφοδοτικό πρέπει να είναι το πιο αξιόπιστο εξάρτημα μέσα στο pc και ως εκ τούτου οι περικοπές δεν είναι επιθυμητές. 

Λιγότερο από αυτό δεν θα έβαζα.

https://www.skroutz.gr/s/13240251/CoolerMaster-MasterWatt-550.html

Στις 29/11/2019 στις 4:52 ΜΜ, sotiris123 είπε

Καλησπέρα. Δεν είναι το κατάλληλο μέρος αλλα δεν νομίζω να χρειάζεται να ανοίξω νέο θέμα για μια ερώτηση. Μου χάλασε το τροφοδοτικό corsair tx550m και από τη corsair θέλουν 2 μήνες να το αντικατασισουν. Άμα επικοινωνήσω με το κατάστημα που το αγόρασα μπορώ να διεκδικήσω πιο γρήγορη επισκευή η έστω τροφοδοτικό αντικατάστασης; Γιατί το διάστημα είναι πολύ μεγάλο. 

Για διαδικασία άνω των 2 εβδομάδων δικαιούσαι προσωρινή αντικατάσταση βάση νόμου.

• Like 1

17 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Για διαδικασία άνω των 2 εβδομάδων δικαιούσαι προσωρινή αντικατάσταση βάση νόμου.

Σε ευχαριστώ πολύ. Μήπως έχεις και το νόμο ώστε να τους τον δείξω; Γιατί μου λένε ότι δεν μπορούν να μου δώσουν άλλο και ούτε ξέερουβ πόσο θα κρατησει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...