Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, iceman33221 είπε

Σου εγραψα τι κομμάτια θα βαλω σε καινουργιο υπολογιστή του αδελφου μου. Απλα ειδα οτι η 2060 θελει min 500w και αλλα 60-70w ο ryzen 3700X με 2σκληρους απλα φοβηθηκα μηπως πιανει τα ορια του. Αλλα εαν λες οτι θα ειναι κομπλε τα 650 σε πιστευω.

Τα 500w που γράφει ότι θέλει μια κάρτα δεν είναι για τον εαυτό της αλλά για το σύνολο της λειτουργίας του υπολογιστή :)

Τα 650 θα είναι και κάμποσος "αέρας « για το σύστημα.  Όποτε είναι μια χαρά. Στο δικό μου είμαι και με τον επεξεργαστή overclocked στα 4.8Ghz . Τίποτα δεν μασάει :)

2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Λολ. Χτες που κοιτούσα δεν το είχε το συγκεκριμένο κατάστημα :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά τροφοδοτικού για το σύστημα μου το οποίο είναι GTX 970 και i5 4460 και ένας hdd 1 tb, σκέφτομαι να πάρω το Thermaltake SE 630 w για gaming χρήση (witcher 3, GTA 5 κλπ δεν ασχολούμαι με Fortnite, PUBG και επίσης δεν θα ασχοληθώ γενικά και τόσο με OC ). Το budget μου είναι ολίγον τι σφιχτό μέχρι κανά 60. Γενικά έχω ψαχτεί αρκετό καιρό και δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη και να κατασταλάξω κάπου... Θα εκτιμούσα την βοήθειά σας.

Δημοσ.

Είναι καλή επιλογή αλλά αν μπορείς αυτό 

https://www.skroutz.gr/s/11394987/Corsair-TX-M-Series-TX550M.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

φαντάζει καλύτερη. For the money πάντα. Παραπάνω wattage να χρειαστείς δεν νομίζω. Με oc του 4460 δεν νομίζω ότι μπορείς να ασχοληθείς (κλειδωμένος είναι ), και πόσο ανεβαίνει η 970; 

Επιπλέον ερώτηση. Είχες τροφοδοτικό και χάλασε;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι προς το παρών έχω την 970 να κάθεται και να περιμένει :) πότε θα βάλω μεγαλύτερο τροφοδοτικό...αυτό που έχω πάνω είναι από το πρώτο σύστημα που είχα... κινέζικο 300 w αλλά να μην το ματιάξω αντέχει εδώ και 10 χρόνια οπότε καταλαβαίνεις... δηλαδη τα 550w είναι εντάξει? Γιατί σκέφτομαι στο πολύ βαθύ μέλλον να αγοράσω την 1660 ή μια 1070 αλλά τέλος πάντων μην το πολύ μπερδεύω το θέμα... Και τέλος θα άξιζε να πάω στο Seasonic Focus Plus 550 Gold για να τα κρατήσω τα επιπλέον χρήματα για να αγοράσω κατι αλλο για το σύστημα?

Επεξ/σία από TeMeTeRoN98
Επισκέπτης
Δημοσ.

@grmaster2 To modular πως γίνεται να είναι πιο αθόρυβο; Το ίδιο με το άλλο είναι, απλά είναι semi modular..

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το τροφοδοτικό της υπογραφής μου και με έχει κουράσει ο θόρυβος του. Στην αρχή είχα άλλο κουτί και δεν με ενοχλούσε αλλά πλέον είναι το πιο θορυβώδες πράγμα στον υπολογιστή. Να μπω στη διαδικασία και να ψάξω να αλλάξω ανεμιστηράκι και να χαλάσω την εγγύηση μήπως και το διορθώσει αυτό και ξεμπερδέψω?

ή να πουλήσω όσο όσο? 

Λατρεύω την κάρτα γραφικών που όταν δεν έχει κάποιο  Load δεν έχει καθόλου κίνηση το ανεμιστηράκι, οπότε θα ήθελα και κάτι τέτοιο από το τροφοδοτικό(έχω διαβάσει ότι το κάνουν αυτό μέχρι το 40% της ισχύς τους κάποια μοντέλα) . Τι παίζει από τιμές γενικά σε κάτι που με τα ίδια Watt περίπου και αθόρυβο +10 χρόνια εγγύηση?   

Δημοσ.

Εφόσον είσαι σίγουρος 100% ότι ο θόρυβος προέρχεται από το τροφοδοτικό και εφόσον έχεις εγγύηση επικοινώνησε με το κατάστημα που το πήρες ή καλύτερα με την XFX.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Εφόσον είσαι σίγουρος 100% ότι ο θόρυβος προέρχεται από το τροφοδοτικό και εφόσον έχεις εγγύηση επικοινώνησε με το κατάστημα που το πήρες ή καλύτερα με την XFX.

Δεν είναι κάποιο πρόβλημα και ίσως είπα λάθος λέξη με το ¨θόρυβος" αλλά είναι απλά πολλά τα decibel για τα όρια μου αλλά μέσα στις προδιαγραφές του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...