Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικά desktop,ποιό;ποιός;;

coolerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, grmaster2 είπε

Τα watt σίγουρα τα βγάζει αφού είναι 80+ bronze

εδώ ένα review

https://www.computerbase.de/2016-09/500-w-netzteil-be-quiet-aerocool-chieftec-xilence-test/

είναι dc-dc με full protections,  μόνο εγγύηση δεν έχει (ουσιαστικά ότι εγγύηση σου δίνει το μαγαζί)

Έχεις δίκιο, τα βρήκα https://www.plugloadsolutions.com/80PlusPowerSuppliesDetail.aspx?id=78&type=4

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ τα xilence τα έχω σε εκτίμηση, κάποιος κάποτε μου είχε πει γι'αυτά, τα έχω δουλέψει, και είναι εξαιρετικά.,τουλάχιστον για σειρά Α+ και άνω. 

Υπόψην, πως με την καταχωρηση αγοράς προϊόντος στην σελιδα της xilence, σου δίνει 1 χρονο επιπλέον εγγύηση. 

• Like 1

Εγω βλεπω τα συγκεκριμενα οπως το Α και εχουν μονο 1χρονο εγγυηση(αντε πες 2 με την παραπανω διαδικασια),δεν υπαρχει λογος να τα προτιμησει καποιος οταν βρισκει τροφοδοτικα απο thermaltake και Corsair πλεον με5χρονια εγγυηση.

• Like 2

λέει ένα χρόνο επιπλέον από το ελάχιστο της χώρας σου άρα 2+1. Τώρα αν θα βγάλεις άκρη με τα skroutzομάγαζα για τα 2 πρώτα χρόνια είναι ένα θέμα. Εγώ γι΄ αυτό προτείνω το cx ή to purepower 11 σαν ελάχιστο αφού η διαφορά είναι μικρή. Επίσης το OTP θεωρείται και αυτό σημαντικό protection και δεν το έχει το smart.

4 ώρες πριν, grmaster2 είπε

λέει ένα χρόνο επιπλέον από το ελάχιστο της χώρας σου άρα 2+1. Τώρα αν θα βγάλεις άκρη με τα skroutzομάγαζα για τα 2 πρώτα χρόνια είναι ένα θέμα. Εγώ γι΄ αυτό προτείνω το cx ή to purepower 11 σαν ελάχιστο αφού η διαφορά είναι μικρή. Επίσης το OTP θεωρείται και αυτό σημαντικό protection και δεν το έχει το smart.

Επιπλέον 1 χρόνος σημαίνει 1+1. Ελάχιστο στη χώρα δεν υπάρχει. Μην μπερδεύσεις την νόμιμη εγγύηση μς την εμπορική.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 26/3/2019 στις 4:52 ΜΜ, Sheogorath είπε

To πρώτο το δέχομαι, αν και με 3 χρόνια εγγύηση, ούτε ο ίδιος ο κατασκευαστής το εμπιστεύεται για 5 χρόνια.

Το δεύτερο, για ποιον λόγο; Ούτε τα ονομαστικά βαττ δεν εμπιστεύομαι να βγάζει.

Στο σύστημα της υπογραφής έχω το tx 650m enthusiast series και το έχω από το 2011 καιρός όμως να το αλλάξω υπάρχει κάποιο στα 65 ευρώ που μπορώ να δω ?

Αδερφέ έτσι από περιέργεια μπήκα στο προφίλ σου, και έχω δει να την έχεις κάνει και πόσες ακόμη φορές, για να μην πω πόσες φορές έχεις ρωτήσει τα ίδια εδώ. 

Καιρός να αλλάξεις το psu σου για το σύστημα της υπογραφής; Γιατί να το αλλάξεις; Να μην το αλλάξεις. Μια χαρά είναι. 

• Like 3

39 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Αδερφέ έτσι από περιέργεια μπήκα στο προφίλ σου, και έχω δει να την έχεις κάνει και πόσες ακόμη φορές, για να μην πω πόσες φορές έχεις ρωτήσει τα ίδια εδώ. 

Καιρός να αλλάξεις το psu σου για το σύστημα της υπογραφής; Γιατί να το αλλάξεις; Να μην το αλλάξεις. Μια χαρά είναι. 

Κατάλαβα !!

Καλησπέρα σε όλους!

Θέλω την γνώμη όποιου ξέρει να μου πει αν το τροφοδοτικό που έχω επαρκεί για το σύστημα μου. Να σημειώσω ότι το σύστημα αυτό είχε μια gtx1060 και πριν λίγο καιρό έκανα την αναβάθμιση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Μητρική: Asrock AB350M Pro4 

Επεξεργαστής: AMD Ryzen 5 1600 

Κάρτα Γραφικών: EVGA GeForce RTX 2080 8GB XC 

Τροφοδοτικό: Corsair TX-M Series TX550M 

Αποθηκ. Χώροι: Ssd 250gb, Ssd 500gb, Hdd 1TB 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...