life is music Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, tommybertsen είπε Να κοιτάξεις ή να αγοράσεις; Να κοιτάξω θέλω γτ δεν το έχω δώσει ακόμη το δικό μου !
tommybertsen Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Αφού παρακολουθείς το θέμα , γιατί ρωτάς κάθε φορά τα ίδια; Το έχω πραγματική απορία. Ότι προτείναμε και στον φίλο σου 5 σελίδες πριν. TT Smart se 630
life is music Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, tommybertsen είπε Αφού παρακολουθείς το θέμα , γιατί ρωτάς κάθε φορά τα ίδια; Το έχω πραγματική απορία. Ότι προτείναμε και στον φίλο σου 5 σελίδες πριν. TT Smart se 630 Το συγκεκριμένο είναι παλιό ...κάτι σε corsair έχουμε?
@topos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Help!Μια γρηγορη ερωτηση-> Εχω ενα τροφοδοτικο hec550 το οποιο περα απο το 20+4pin εχει εξτρα 3x 4pin. Κουμπωσα τα 2 4pin στο 8pinο της μητρικης και μπηκαν σωστα (τα τετραγωνα-κυκλικα-κοκ στην θεση τους). Αυτο που με προβληματιζει ειναι το εξτρα 4pin που περισσευει..Μηπως ηταν για συστηματα AM3 η κατι τετοιο? Περιμενω επιβεβαιωση πριν του δωσω ρευμα. (Το τροφοδοτικο εχει εξτρα καλωδια- 6/8 πιν για pci-e). Update-> works fine! Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από @topos 1
Karanikolis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Παίδες θα ήθελα την βοήθεια σας! χθες αγόρασα ένα τροφοδοτικό της Corsair Rm850x (2018) το έβαλα και έχω το εξής πρόβλημα: κάθε φορά που κλείνει ο υπολογιστής και μόνο όταν κλείνει, ακούω ένα ''κλακ'' από το τροφοδοτικό! π.χ. σαν να ρίχνεις ασφάλεια από τον πίνακα! κάπου διάβασα ότι έχει μέσα ρελε το τροφοδοτικό για να κάνει κάτι bypass... έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι? είναι ελαττωματικό? και αν έχει όντως ρελε για πιο λόγο είναι? σας ευχαριστώ!
greenkamikazi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Kαλησπερα περιμενω να μου ερθει το νεο μου συστημα με: i5 8600k , z370 asrock killer, 16gb ram και θα χρησιμοποιηθουν 2 ssd 1 hdd 2-3 fans μια 7770 1gb. Eχω στην κατοχη μου ενα thermaltake 650 W που το εχω 6 χρονια και περσι του αλλαξα ανεμιστηρακι και ο τεχνικος που το ειδε μου ειπε πως ειναι σε πολυ καλη κατασταση.Δεν εχει ζοριστει καθολου στο προηγουμενο συστημα με OC κτλ. Μεχρι τα χριστουγεννα θα βαλω μια καρτα (1050ti εκτος και αν βρεθουν παραπανω χρηματα). Ο cpu θα χρησιμοποιειται 100% για κανα 6ωρο καθε μερα.Δε θα κανω OC στον επεξεργαστη μεχρι να παρω καινουργιο τροφοδοτικο. Το ερωτημα ειναι :μπορω να μεινω με το υπαρχον τροφοδοτικο μεχρι να αγορασω καινουργια καρτα? Θα μπορει να τροφοδοτει τον επεξεργαστη σε full load για αρκετες ωρες?
Physiciant Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μια χαρά θα σαι, εξάλλου η κάρτα τραβάει σχετικά λίγα watts. Ποιο τροφοδοτικό είναι ακριβώς;
greenkamikazi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 50 λεπτά πριν, Physiciant είπε Μια χαρά θα σαι, εξάλλου η κάρτα τραβάει σχετικά λίγα watts. Ποιο τροφοδοτικό είναι ακριβώς; Θα σου πω αυριο που θα παω σπιτι γιατι ειμαι στρατο .Ευχαριστω ελπιζω να μη μου καψει τιποτα
Kostas.karras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, Papanikolis είπε Παίδες θα ήθελα την βοήθεια σας! χθες αγόρασα ένα τροφοδοτικό της Corsair Rm850x (2018) το έβαλα και έχω το εξής πρόβλημα: κάθε φορά που κλείνει ο υπολογιστής και μόνο όταν κλείνει, ακούω ένα ''κλακ'' από το τροφοδοτικό! π.χ. σαν να ρίχνεις ασφάλεια από τον πίνακα! κάπου διάβασα ότι έχει μέσα ρελε το τροφοδοτικό για να κάνει κάτι bypass... έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι? είναι ελαττωματικό? και αν έχει όντως ρελε για πιο λόγο είναι? σας ευχαριστώ! Δεν ειναι προβληματικο, ειναι οκ, προστασια απο το ρελε ειναι, οπλιζει και ξεοπλιζει. 2
Karanikolis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Δεν ειναι προβληματικο, ειναι οκ, προστασια απο το ρελε ειναι, οπλιζει και ξεοπλιζει. Σίγουρα έτσι; Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ!! 1
greenkamikazi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 9/9/2018 στις 5:32 ΜΜ, Physiciant είπε Μια χαρά θα σαι, εξάλλου η κάρτα τραβάει σχετικά λίγα watts. Ποιο τροφοδοτικό είναι ακριβώς; http://www.coolermaster.com/powersupply/gx-series/gx-650w/ Αυτο ειναι τοτ ροφοδοτικο μου.Τι λες βασταει?
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, greenkamikazi είπε http://www.coolermaster.com/powersupply/gx-series/gx-650w/ Αυτο ειναι τοτ ροφοδοτικο μου.Τι λες βασταει? Και 500ρι να ητανε, μια χαρα κραταει.. Αμα περασε και απο ελεγχο οπως λες και δεν εχει ζοριστει γενικα ειναι οκ.. Μονο ενα θεμα εχει... Που απο thermaltake εγινε coolermaster... Εχε το νου σου μονο deer lc και force να μην γινει..😋 3
Kostas.karras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 49 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Και 500ρι να ητανε, μια χαρα κραταει.. Αμα περασε και απο ελεγχο οπως λες και δεν εχει ζοριστει γενικα ειναι οκ.. Μονο ενα θεμα εχει... Που απο thermaltake εγινε coolermaster... Εχε το νου σου μονο deer lc και force να μην γινει..😋 Please, τα lc its ok dude! 🙂 2
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Please, τα lc its ok dude! 🙂 Ενταξει ρε φιλαρακι... Ειναι σε καλυτερη μοιρα απο τα άλλα εχεις δίκιο..🙂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα