SakafliaC Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 19 λεπτά πριν, @topos είπε Η πιο γρήγορη/εύκολη λύση είναι να βρεις κατι τετοιο-> https://www.e-shop.gr/lanberg-cable-power-supply-molexm-sataf-x2-15cm-p-PER.644046 Μετά στέλνεις mail στο κατάστημα/κατασκευστη που αγόρασες το τροφοδοτικό για να σου στείλουν το κανονικό καλωδιο εάν θες. Το κάνουν αυτό? Το πληρώνω εννοείται έτσι?
@topos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Το κάνουν αυτό? Το πληρώνω εννοείται έτσι? Άλλαξα το link γιατί σκέφτηκα πως ίσως δεν έχεις συνδέσει 4pin καλώδιο. Τεσπά αυτό που ψάχνεις είναι "Sata Y-Power" καλώδιο. Απλά ανταπτορας με διακλαδωση είναι. Όσο για το τι θα σε χρέωνε ο κατασκευαστης..Ανάλογος που πεσεις, μπορεί να σου ζητήσουν εξωφρενικά πολλά, μπορεί μόνο τα μεταφορικά, μπορεί κ τίποτα. Απλά δεν υπάρχει περίπτωση να το έχεις αμμεσα. Υ.γ Τσεκαρε το μήκος του splitter που σου εβάλα στο link σε σχέση με την απόσταση που θα χουν οι 2 δίσκοι μέσα στο κουτί. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από @topos
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, SakafliaC είπε Έχω αυτό που πάει στη μητρική, δεν έχω αυτό που του δίνει ρεύμα. Στείλε ένα μεηλ στην evga που έχει καλό support. Τώρα αν θα πληρώσεις ή όχι και πόσα να το ρωτήσεις στο εμαιλ. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από BlueBlood7
benign Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, SakafliaC είπε Το κάνουν αυτό? Το πληρώνω εννοείται έτσι? Αυτο που σου ειπε ο φιλος παρε,μια χαρα ειναι.Και γενικα στο e-shop εχουν εκατονταδες ειδη καλωδιων και εφοσον εχεις το βασικο σου συστημα ηδη συνδεδεμενο ,δεν χρειαζεται για μενα να μπεις καν στον κοπο να ψαχνεις τα καλωδια του evga ,ολα το ιδιο ειναι και παμφτηνα.
SakafliaC Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 @topos δε χρειάζομαι 6pin για τη μεριά που μπαίνει στο τροφοδοτικό?
thetiesthatbind Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 13 ώρες πριν, SakafliaC είπε Καλησπέρα και συγγνώμη αν δεν έπρεπε να το γράψω εδώ. Έχω το τροφοδοτικό της υπογραφής μου και αύριο θα προσθέσω στο pc έναν ssd. Δυστυχώς μόλις κατάλαβα ότι η μάνα πέταξε το κουτί του τροφοδοτικού μαζί με όλα τα extra καλώδια που είχα αφήσει μέσα.. Δε μπορώ να βρω κάπου στο σκρουτζ spare καλώδια για το συγκεκριμένο τροφοδοτικό, ειδικά άμεσα για αύριο που το χρειάζομαι εγώ. Γνωρίζετε πού μπορώ να βρω? Ή αν έχει κανείς και να του το πληρώσω. Help 😛 Πάρε από το cablemod αν δε βγάλεις άκρη; Μια ιδέα. Εγώ πάντως που είχα πάρει μια Corsair H75 και δε μου είχαν βάλει το LGA1150 bracket από το Eshop μίλησα με την Corsair απευθείας και παρότι δεν έστελναν στην Ελλάδα από το ηλεκτρονικό κατάστημα, μου το έστειλαν σαν RMA... Δε ξέρω αν μπορεί να κανει κάτι αντίστοιχο η EVGA
SakafliaC Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 32 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Πάρε από το cablemod αν δε βγάλεις άκρη; Μια ιδέα. Εγώ πάντως που είχα πάρει μια Corsair H75 και δε μου είχαν βάλει το LGA1150 bracket από το Eshop μίλησα με την Corsair απευθείας και παρότι δεν έστελναν στην Ελλάδα από το ηλεκτρονικό κατάστημα, μου το έστειλαν σαν RMA... Δε ξέρω αν μπορεί να κανει κάτι αντίστοιχο η EVGA Έχω στείλει ήδη mail στην evga και περιμένω απάντηση. Ωραίο site αυτό, δεν το ήξερα καν και απ ότι βλέπω έχει τα πάντα. Έχεις πάρει ποτέ, αργούν να τα στείλουν?
thetiesthatbind Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Όχι δεν έχω πάρει ακόμη, αλλά σκοπεύω να πάρω 2-3 custom για το build μου όταν το ολοκληρώσω. Ειναι αξιόπιστο και καλο, πολυ γνωστό, πάρε το splitter του e-shop και μετά αν δε σε βοηθήσει η EVGA που πιστεύω θα σε βοηθήσει πάρε από εκεί. Γενικα δεν πετάμε κουτιά γιατι θα έχεις πρόβλημα στις εγγυήσεις (αν και αυτό το ξέρεις ήδη)
SakafliaC Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δεν πετάω ποτέ τίποτα φίλε, απλά λόγω μετακόμισης τα χα αφήσει όλα στο πατρικό. Και η μάνα έκανε τα δικά της ξέρεις.. Έδειξα σ ένα φίλο το καλώδιο του eshop και μου πε ότι δε θέλω τέτοιο, αλλά 6pin. Μου κάνει σίγουρα αυτό?
@topos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Στις 24/7/2018 στις 9:32 ΠΜ, SakafliaC είπε Δεν πετάω ποτέ τίποτα φίλε, απλά λόγω μετακόμισης τα χα αφήσει όλα στο πατρικό. Και η μάνα έκανε τα δικά της ξέρεις.. Έδειξα σ ένα φίλο το καλώδιο του eshop και μου πε ότι δε θέλω τέτοιο, αλλά 6pin. Μου κάνει σίγουρα αυτό? Σου κάνει γιατί δεν θα κουμπώσει στο τροφοδοτικό.Θα κουμπώσει σε μια ήδη υπάρχουσα sata power θύρα και απλά θα βγάλει 2 υποδοχές(για αυτό σου είπα να μετρήσεις την απόσταση μεταξύ των σκληρων-αυτον που έχεις ήδη και τον καινούργιο SSD που θέλεις να βάλεις). 1 1
SakafliaC Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Τον έχω κουμπώσει ήδη πάνω από εχθές τον καινούριο ssd σας ευχαριστώ παιδιά. Ο επόμενος θα ναι m2 😎
crapatzi Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Ψαχνω για τροφοδοτικο 600-700W. Εχει κανεις γνωμη για το Thermaltake Litepower 650W που εχει σε προσφορα το e-shop στα 40E? https://www.e-shop.gr/psu-thermaltake-litepower-active-pfc-12cm-650w-p-PER.644164 Υπαρχει κατι αρκετα καλυτερο μεχρι 50E; Θα μπει σε συστημα με i5-760 και RX480 το οποιο δεν απαιτει τοσα Watt αλλα δεν θελω μικροτερο απο 650W για να εχω ελευθερια επιλογης CPU/VGA σε μελλοντικη αναβαθμιση.
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Και σούπερ ντούπερ να είναι (που δεν είναι) αυτό το τροφοδοτικό έχει μόνο δύο χρόνια εγγύηση. Είναι αστείο να το συζητάμε κιόλας. Έχεις σκοπό να βάλεις 1080 ή 1080ti ή αντίστοιχη της amd? Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από BlueBlood7
crapatzi Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 13 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Και σούπερ ντούπερ να είναι (που δεν είναι) αυτό το τροφοδοτικό έχει μόνο δύο χρόνια εγγύηση. Είναι αστείο να το συζητάμε κιόλας. Έχεις σκοπό να βάλεις 1080 ή 1080ti ή αντίστοιχη της amd? Φιλε μου δεν καταλαβα απο αυτο που εγραψες αν ειναι ναι η οχι. Λες οτι εχει μονο 2 χρονια εγγυηση. Υπαρχει VFM τροφοδοτικο με παραπανω εγγυηση; Καταλαβαινω οτι δεν μπορει να συγκριθει με τροφοδοτικα των 70 η 100Ε. Η ερωτηση ειναι αν αξιζει τα 40Ε; Η μηπως καλυτερα να παω στο Thermaltake TR2S 700W στα 50;
tommybertsen Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 28 λεπτά πριν, crapatzi είπε Λες οτι εχει μονο 2 χρονια εγγυηση. Υπαρχει VFM τροφοδοτικο με παραπανω εγγυηση; Ναι. https://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html?keyphrase=thermaltake+smart+se+530#specs Καλύτερο και με 3 χρόνια. Για 5 χρόνια πρέπει να ανέβεις σε budget.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα