Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικά desktop,ποιό;ποιός;;

coolerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το gaming θα ειναι οντως η πιο βαρια χρηση που θα γινει στο μηχανημα. Αντιλαμβανομαι οτι τα 550 watt αρκουν για τη συνθεση μου, ειναι νομιζω ψυχολογικο το θεμα οτι ζηταω περισσοτερα. 

Αυτο το οποιο συνδυαζει χαμηλη τιμη, watt, 80 plus και ειναι semi modular δεν το προτεινετε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

21 λεπτά πριν, asemnos είπε

Το gaming θα ειναι οντως η πιο βαρια χρηση που θα γινει στο μηχανημα. Αντιλαμβανομαι οτι τα 550 watt αρκουν για τη συνθεση μου, ειναι νομιζω ψυχολογικο το θεμα οτι ζηταω περισσοτερα. 

Αυτο το οποιο συνδυαζει χαμηλη τιμη, watt, 80 plus και ειναι semi modular δεν το προτεινετε;

Σε τόσο ακριβό μηχάνημα όχι. Ένα από εκείνα που σου πρότειναν. Εγώ θα πήγαινα με το rm της corsair.

Eυχαριστω για τις απαντησεις σας. Κι εγω προς το Seasonic με βλεπω, και μαλιστα αυτο η αυτο. Η διαφορα τους αν καταλαβα καλα ειναι μονο στη διασταση του ανεμιστηρα.

Το focus plus gold 650 έχω, 79.90 από το κίτρινο μαγαζί, σε newsletter το είχε για πολύ λίγο διάστημα. Δεν το άκουσα ποτέ, παρά μόνο όταν έτρεξα 10 λεπτά OCCT. 

Το prime έχει εγγύηση 12 χρόνια, το focus+ , 10 χρόνια. Από ότι βλέπω, όντως το prime έχει μεγαλύτερο fan.

• Like 1

52 λεπτά πριν, asemnos είπε

και πολυ καλα κανεις..κακο δεν ειναι να εχει λιγα παραπανω watt και ιδικα οταν η διαφορα τιμης ειναι σχετικα μικρη...

Μια ενημερωση σε σχεση με το Crazy Sundays Akasa που πηγα και παρελαβα σημερα
-ενω δεν το εχω ανοιξει και ουτε προκειται αμεσα: καθως ειναι για καβατζα τροφοδοτικο-
αν εχει την ελαχιστη σημασια στο κουτι του αναγραφει με logo "80% efficient" oπως και
"over 80% efficient" σε ολες τις γλωσσες μαλιστα, περαν των Αγγλικων. Τωρα το ποσο
αυτο δεν ειναι μονο μια δηλωση, αλλα προκυπτει κι απο καποια μετρηση(?), δεν ξερω..

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα χτίσω σύστημα με:

CPU: Ryzen 3 2200G 

Motherboard: Asrock AB350M-HDV

για GPU θα έχω τα ενσωματωμένα γραφικά του Ryzen

για τροφοδοτικό σκέφτομαι: Corsair CX Series CX450M, θεωρείται καλό? υπάρχουν άλλες προτάσεις? κάτι πιο vfm?

γενικά το budget είναι μέχρι 50-60 ευρώ

προοπτική αναβάθμισης υπάρχει...ισως μπει αργοτερα καποια καρτα γραφικων, σχετικα budget, οχι τιποτα τρελο

(Υ.Γ. είμαι σχετικά καινούριος στο PC building, δε ξέρω αν θα με βοηθούσε περισσότερο full wired ή semi modular, τι πιστεύετε?)

Επεξ/σία από killthecat

8 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

καλό φαίνεται γενικά, ειδικά με 30 ευρώ, απλά θέλω κάτι να κρατήσει καιρό και να μην μου παρουσιάσει κάποιο αναπάντεχο πρόβλημα, η αλήθεια είναι θα ένιωθα πιο σίγουρος με κάτι πιο επώνυμο ή με λίγα παραπάνω χρονάκια εγγύηση, όπως το Corsair CX Series CX450M π.χ. που έχει 5

1 ώρα πριν, killthecat είπε

Θα χτίσω σύστημα με:

CPU: Ryzen 3 2200G 

Motherboard: Asrock AB350M-HDV

για GPU θα έχω τα ενσωματωμένα γραφικά του Ryzen

για τροφοδοτικό σκέφτομαι: Corsair CX Series CX450M, θεωρείται καλό? υπάρχουν άλλες προτάσεις? κάτι πιο vfm?

γενικά το budget είναι μέχρι 50-60 ευρώ

προοπτική αναβάθμισης υπάρχει...ισως μπει αργοτερα καποια καρτα γραφικων, σχετικα budget, οχι τιποτα τρελο

(Υ.Γ. είμαι σχετικά καινούριος στο PC building, δε ξέρω αν θα με βοηθούσε περισσότερο full wired ή semi modular, τι πιστεύετε?)

Πάρε αυτό. Κομπλέ θα είσαι και με 5 χρόνια εγγύηση.

• Like 2

To θεμα δεν ειναι η εγγυηση, αλλα το γεγονος πως, για συστημα που θα παιζει 250Watt (το πολυ 350),
δεν χρειαζεσαι το πλεον ακριβο τροφοδοτικο..οχι το μπαζοτεροτερο βεβαιως αλλα οχι και στο 60αρικο!
🤑

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...