Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν προτείνω corsair ούτε στον εχθρό μου, ειδικά φτηνότερες σειρές :P 

Ο @Physiciant ίσως σε κατατοπίσει καλύτερα, απλά εγώ δεν εμπιστεύομαι με τίποτα Corsair στα φτηνά της. 

Και από τα 2 παραπάνω , καλύτερα αυτό:

https://www.skroutz.gr/s/10988476/Be-Quiet-Pure-Power-10-300W.html

Αν μιλάμε για απόλυτα βασική χρήση, φτάνουν και περισσεύουν τα 300W και μάλιστα για πολλά χρόνια (για desktop χρήση). Αν περιλαμβάνει gaming ή ΘΑ περιλαμβάνει gaming το setup, δίνεις παραπάνω χρήματα και πας σε κάτι πιο ποιοτικό. 

Βέβαια για την βασική χρήση, και το corsair θα είναι οκ, δε λέω , απλά το χέρι μου δεν πάει :P Ότι και να πάρεις σε αυτό το budget και αν η χρήση σου είναι browsing/videos, πάνω απο 150-200W δεν θα τραβήξει το σύστημα ούτε για αστείο.

Δημοσ.

Καλημερα. Μια προταση για οικονομικο τροφοδοτικο οσο ποιοτικο γινεται μεχρι τα 60-65 ευρω? Το συστημα προς το παρων αποτελειται απο quad core παλιας γενιας και 550ti με μελλοντικη αναβαθμιση μεσα στον χρονο σε ryzen 6c/12t και καρτα γραφικων μεχρι 970 ισως και 1060. 

Δημοσ.

Για σύστημα με 1060 και ίσως κάποιο 8c ryzen στο μέλλον θα φτάνει λέτε ένα corsair cx450m ή να πάρω μεγαλύτερο για πιο safe? είναι που ξεφεύγουν λίγο οι τιμές μετά και σφίγγομαι...με ενδιαφέρει το Modular έστω semi.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θέλω να φτιάξω ένα σύστημα (κατά προσέγγιση) με Asus Rog Strix X470, εναν ryzen 7 2700, 16gb ram ddr4 3200 και μια 1060 ή 1070.
Για τροφοδοτικό το EVGA 600 W1 είναι καλό? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...