Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικά desktop,ποιό;ποιός;;

coolerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, Physiciant είπε

Είναι καλύτερο από το Thermaltake? Γιατί έχουν ίδια τιμή αλλά το thermaltake είναι παραπάνω watts.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή είναι περισσότερα watts δε σημαίνει ότι είναι καλύτερο. Το Corsair είναι καινούργια σειρά και έχει 5 χρόνια εγγύηση. Επίσης το σύστημα σου έχει πολύ μικρή κατανάλωση. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Physiciant είπε

Επειδή είναι περισσότερα watts δε σημαίνει ότι είναι καλύτερο. Το Corsair είναι καινούργια σειρά και έχει 5 χρόνια εγγύηση. Επίσης το σύστημα σου έχει πολύ μικρή κατανάλωση. 

Τα CX είναι οκ; Γιατί θυμάμαι κάποια είχαν προβλήματα, τα CS ήταν τα προβληματικά μήπως;

Επεξ/σία από yiannis_volos

Ναι οι προηγούμενες σειρές VS, CX, CS δεν ήταν τόσο καλές. Πρόσφατα σχετικά η Corsair τις ανανέωσε και τα CX έχουν βγει αρκετά καλά. Τώρα για τα καινούργια VS, CS δεν έχω άποψη. 

• Like 2

Παιδια καλησπερα και βοηθεια! Τα περισσοτερα τροφοδοτικα corsair που βλεπω σκρουτζ ειναι κατοπιν παραγγελιας οποτε πρεπει να παω σε καποια αλλη εταιρεια και γυρω στα 750w αλλά ετοιμοπαράδοτο. Σκεφτομαι αυτό το thermaltake. Τι λετε? Διαφορετικά αν εχετε να αντιπροτεινετε κατι αλλο. Θελω gold ή platinum rank. Ευχαριστώ

Παίδες εδώ και μερικές μέρες το τροφοδοτικό μου, corsair tx650, κάτι έπαθε και έριχνε άκυρες επανεκκινήσεις στον η/υ. Ξενέρωσα κάπως γιατί το πήρα το 2013 και κάπως βιαστικά πήρα αυτό. https://www.amazon.de/dp/B074N8YBK9/ref=sspa_dk_detail_5?psc=1

Το σύστημα μου είναι αυτό εδώ https://pcpartpicker.com/user/arisgoku/saved/7qXp99 και μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να μπει και κάρτα γραφικών.

Το ήθελα full modular γιατί βολεύει με το κουτί μου. Πιστεύετε πως σε αυτά τα λεφτά έκανα καλή επιλογή ή βιάστηκα;

Δεν φαίνεται άσχημο σε αυτά τα χρήματα. Θα το έλεγα overkill χωρίς την κάρτα ,αλλά εφόσον παίζει να μπει κάρτα, είναι more than ok.

Στα ίδια έπαιρνες αυτό από Ελλάδα αλλά δεν ξέρω από έξω (modular επίσης). Σε κάθε περίπτωση φαίνονται καλά και τα 2.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Ποιο τροφοδοτικό προτείνετε σε νορμάλ λεφτά ?  50€ καπου εκει.

Το υπόλοιπο PC είναι:

CPU: Intel(R) Core(TM) i7-4770K CPU @ 3.50GHz - GPU: NVIDIA Gigabyte GeForce GTX1060 3GB (GV-N1060WF2OC-3GD) - RAM: Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600MHz - MOTHERBOARD: Z87 Extreme3 - SSD: Samsung 850 Evo 250GB - HDD: Seagate Barracuda 1TB  PSU: Coolermaster RS-700W D3- Monitor: LG 23MP68VQ-P - OS: Windows 10 64bit

Επεξ/σία από ThanosR92

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...