Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικά desktop,ποιό;ποιός;;

coolerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Λοιπόν παίδες βοήθεια

Έφτιαξε ένας φίλος το παρακάτω

Intel i5 4590

Ga b97d3h

Και όπως καταλαβαίνετε το σύστημα ειναι hasswell θα εχω κάποιο πρόβλημα με κάποιο τροφοδοτικό που δεν ειναι συμβατό (no hasswell ready) ;και αν ναι ,υπάρχει κάποιος τρόπος να το λύσω πχ σύνδεση κατευθείαν ενός ανεμιστήρα με το τροφοδοτικό ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις ακόμα και με μη haswell ready τροφοδοτικό απλά δεν θα μπορεί να δουλέψει η λειτουργία deep sleep που εξοικονομεί 2-3W!Τπτ το σημαντικό δηλαδή.

Καλό θα ήταν να ελέγξεις τα C states και να απενεργοποιήσεις τα C6 και C7, ψάξε το BIOS να τα βρεις, κάπου σε φάση "CPU Power Management" θα είναι.

Πολλές εταιρίες τα έχουν ήδη κλειστά από default, αλλά παίζει και να είναι ανοιχτά, καλό θα ήταν να βεβαιωθείς. 

καλησπερα παιδια θελω να αλλαξω το τροφοδοτικο μου σε 750w τι μου προτεινεται? θα αλλαχτει και η καρτα γραφικων σε gtx 970.

αυτο ειναι καλο?

http://www.e-shop.gr/corsair-cx-series-cx750m-atx-power-supply-750w-80-plus-bronze-certified-modular-psu-p-PER.641154

γενικα διαβασα καλα λογια και οτι βολευει που βγαινουν τα καλωδια,διαθετω μεχρι 120 ευρω για τροφοδοτικο.

η καποιο απο αυτα?

https://www.skroutz.gr/c/30/psu-trofodotika/f/405608/%CE%91%CF%80%CF%8C-651W-%CE%AD%CF%89%CF%82-800W.html?keyphrase=xfx

@aekoupoli γιατι θες οπωσδήποτε 750w; Btw αν αλλάζεις από 680 δεν θα δεις τόση διαφορά σε στανταρ αναλύσεις.

θα αλλαχτουν ολα σιγα σιγα σκεφτομαι και για sli στο μελλον(970 ftw),θα παρω και tv με πιο μεγαλη αναλυση καποια στιγμη,το τροφοδοτικο που εχω τωρα θα το δωσω στον ανηψιο μου.στανταρ αναλυση εννοεις full ΗD ε? εδω εχει αρκετες διαφορες παντως

http://hexus.net/tech/reviews/graphics/74853-evga-geforce-gtx-970-ftw/?page=2

πιο πολυ αλλαζω ομως για να τα δωσω στον ανηψιο μου αυτα που ηδη εχω,γιατι θελει να φτιαξει pc

Στα 120 ευρώ best buy πιστεύω XFX XTR 650 και EVGA SUPERNOVA G2 750W.

θα τα κοιταξω ευχαριστω πολυ.

Αν πας για μεγάλες αναλύσεις και αλλαγές εντάξει.Κατά τα άλλα δεν έχουν τόσες διαφορές ώστε να πεις οτι είναι επιτακτική η αλλαγή και με τα review υπάρχουν αρκετές αποκλίσεις και περίεργα αποτελέσματα σε κάποια.

• Like 1

Ε ναι για εκει παω.πρωτα θα παρω τροφοδοτικο,καρτα,case,ssd(αυτο τον μηνα εννοω).και οτι εχω θα τα δωσω στον ανηψιο μου σαν δωρο.θελει να φτιαξει pc αλλα δεν διαθετει πολλα λεφτα(17 χρονων ανηψιος)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...