Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικά desktop,ποιό;ποιός;;

coolerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι τα watts είναι αρκετά για τις σημερινές απαιτήσεις που όλο πάνε και μειώνονται. Τώρα για το αν θα λυθεί το πρόβλημα σου σίγουρα , δεν το γνωρίζω. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, mindtrapper είπε

Κάνε έναν κόπο και δοκίμασε:

1) Σε κάποιον έξτρα σκληρό που ίσως έχεις να κάνεις καθαρή εγκατάσταση Windows με τα απαραίτητα μόνο και να δεις αν το κάνει και εκεί. 

2) Να βάλεις την κάρτα σε άλλο pci-e slot και/ή να καθαρίσεις λίγο τα pci-e slots γενικά. 

3) Αν το psu σου έχει 2 καλώδια για τροφοδοσία pci δοκίμασε και το άλλο. Αν έχεις extension ή αντάπτορες molex to pci δοκίμασε απευθείας σύνδεση. 

Γενικά το ότι στο κάνει και σε idle μου λέει ότι δεν είναι θέμα ισχύος. Φυσικά ίσως πεθαίνει γενικά το Cooler Master, αλλά δοκίμασε πρώτα αυτά που λέω. 

Καταρχην για να μην γραφουμε εδω εχω ποσταρει το συγκεκριμενο θεμα εδω https://www.insomnia.gr/forums/topic/668517-προβλημα-με-επανεκκίνηση/?tab=comments#comment-56292016 να υπενθιμισω οτι το τροφοδοτικο ειναι σχετικα παλιο αν φανταστεις οτι κοντευει δεκαετια οποτε αποκλείουμε το 3ο που ειπες γιατι μαλλον δεν εχω πολλες επιλογες με τον ηδη υπαρχων και δεν ειμαι και παρα πολυ καλος γνωστης πανω σε αυτα, οσον αφορα τον καθαρισμο της pci πως μπορω να το κανω.? Με τα φυαλιδια πεπιεσμενου αερα που πουλανε.? Αν και δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα ουτε εκει γιατι ανα τακτα χρονικα διαστηματα καθαριζω το εσωτερικο του. Το 1ο που ειπες το σκεφτηκα και εγω αλλα μετα αδιαφορησα για να ειμαι ειλικρινής. Επειδη εχω ssd και εναν σκληρο μεσα δεν ξερω αν με παιρνει ο ssd να κανω καποια εγκατασταση. Σε εξωτερικο σκληρο γινεται.? Αν διαβασεις στο λινκ που εδωσα καποιος γραφει πως το καλωδιο που παει gpu μου δινει 12v1 ενω αυτη χρειαζεται 18Α

Tα corsair VS απ ότι φαίνεται αποσύρθηκαν και αντικαταστάθηκαν με την καινούρια white σειρά http://www.corsair.com/en-ww/vs-series-vs450-450-watt-80-plus-white-certified-psu-na

Σύμφωνα με το realhardtechx κατασκευαστής είναι η HEC και φαίνεται να έχουν καλύτερη απόδοση σε σχέση με την προηγούμενη σειρά (432W από 408W max load +12V).

Δεν έχω βρει κάποιο review ακόμα.

Εγω προχωρησα παντως στην αγορα και αυριο η μεθαυριο περιμενω να ερθει το tx550 και βλεπουμε.. κατα 80% φταιει το τροφοδοτικο μου διοτι αν υπηρχε προβλημα στην καρτα δεν θα επαιζε καν κλπ. Το να παιζει low-medium και στα high-ultra να κολαει σημαινει πολλα ευχαριστω παντως.

7 λεπτά πριν, ThodorisFel είπε

Εγω προχωρησα παντως στην αγορα και αυριο η μεθαυριο περιμενω να ερθει το tx550 και βλεπουμε.. κατα 80% φταιει το τροφοδοτικο μου διοτι αν υπηρχε προβλημα στην καρτα δεν θα επαιζε καν κλπ. Το να παιζει low-medium και στα high-ultra να κολαει σημαινει πολλα ευχαριστω παντως.

Πριν από λίγο το δοκίμασα. Κάποιο παρατράγουδο δεν είχα. Gold και κυρίως 7 χρόνια εγγύηση είναι σε καλή τιμή.

2 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Υπάρχουν όμως ακόμα στην αγορά τα παλιά vs.

Nαι, αλλά έχουν προμηθευτεί ήδη τα καινούρια αρκετά μαγαζιά https://www.skroutz.gr/s/13976179/Corsair-VS-Series-VS450-White.html

Γι αυτό το ανέφερα προσοχή μεταξύ παλιού και καινούργιου. Τώρα τα καινούργια τι παίζει θα το δείξει η νεκροψία. Και για τα rmx είχε ειπωθεί ότι δεν έχουν σχέση με τα rm τα οποία αρκετά είχαν προβλήματα αλλά εν τέλει και τα rmx έχουν και αυτά θέματα. Στο amazon υπάρχουν αρκετές αρνητικές κρητικές. 

Καλησπέρα, χρειάζομαι ένα τροφοδοτικό για μια νέα budget gaming σύνθεση που ετοιμάζεται, θα τρέχει ryzen 1200 και gtx 1060, RAM 1.35V. Κόστος κοντά στα 50-60€. Υπάρχει κανά VFM να πάρω ή πρέπει να πάω σε περισσότερα χρήματα;

12 ώρες πριν, frozex είπε

Καλησπέρα, χρειάζομαι ένα τροφοδοτικό για μια νέα budget gaming σύνθεση που ετοιμάζεται, θα τρέχει ryzen 1200 και gtx 1060, RAM 1.35V. Κόστος κοντά στα 50-60€. Υπάρχει κανά VFM να πάρω ή πρέπει να πάω σε περισσότερα χρήματα;

thermaltake smart se 530 

Επεστρεψα για να αναφερω πως τελικα αγορα τον corsair tx550m τον τοποθετησα επιτυχως και μαλιστα λυθηκε απο οτι φαινεται το προβλημα με το παγωμα οθονης στα παιχνιδια αφου δοκιμασα κανα 2-3 και ολα good. Επομενο σταδιο παμε για ryzen 5 1600 οταν με το καλο... Σας ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας!

3 λεπτά πριν, ThodorisFel είπε

Επεστρεψα για να αναφερω πως τελικα αγορα τον corsair tx550m τον τοποθετησα επιτυχως και μαλιστα λυθηκε απο οτι φαινεται το προβλημα με το παγωμα οθονης στα παιχνιδια αφου δοκιμασα κανα 2-3 και ολα good. Επομενο σταδιο παμε για ryzen 5 1600 οταν με το καλο... Σας ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας!

Περίμενε ένα 2μηνο τους νέους ryzen και νέες μητρικές.

Στις 6/1/2018 στις 8:43 ΜΜ, ziaba είπε

κάποια πρότασή για vfm τροφοδοτικό και όσο γίνεται αθόρυβο για το σύστημά της υπογραφής + ssd  με onboard γραφικά

τλκ βρήκα έναν evga 750 gq στο eco mode δεν κάνει ούτε κιχ  δεν το χω συνηθίσει και μόνο απ τα ledακια καταλαβαίνεις ότι το pc πήρε μπρος

Vma8-GX1SHOw3XZRBTeoCQ.png

ευχαριστώ όλους για την βοήθειά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...