BlueBlood7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, thory είπε Καλημέρα. Είχα πάρει πριν 2,5 χρόνια ένα Thermaltake smart 630w, ξαφνικά άρχισε τις επανεκκίνησεις, δυστυχώς είναι εκτός εγγύησης οπότε πάω για αγορά καινούριου. Ψάχνω κάτι μέχρι 70 ευρώ. Ίσως και με λίγα παραπάνω watt. Κάποια πρόταση; Το υπόλοιπο σύστημα είναι. Κουτί. Phanteks eclipse p400 Cpu. I5 4790 Gpu. Gtx 1060 3gb Ssd. Samsung evo 850 x 2 2 hdd Ram. Hyperxfury 16gb 3 χρόνια έχει εγγύηση. Εκτός και αν το πασπάτεψες εσύ και την έχασες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thory Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε 3 χρόνια έχει εγγύηση. Εκτός και αν το πασπάτεψες εσύ και την έχασες. Από εδώ το είχα πάρει https://www.skroutz.gr/m/1351/Guaranty Δεκέμβριο του 15. Πάνω στην απόδειξη δεν γράφει τον χρόνο της εγγύησης. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν ότι η εγγύηση ήταν 2 χρόνια.. Δεν το έχω πειράξει το τροφοδοτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, thory είπε Από εδώ το είχα πάρει https://www.skroutz.gr/m/1351/Guaranty Δεκέμβριο του 15. Πάνω στην απόδειξη δεν γράφει τον χρόνο της εγγύησης. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν ότι η εγγύηση ήταν 2 χρόνια.. Δεν το έχω πειράξει το τροφοδοτικό. Το λινκ που έβαλες δεν δείχνει κάποιο τροφοδοτικό. Αυτό έχεις? Αν ναι έχει 3 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thory Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε Το λινκ που έβαλες δεν δείχνει κάποιο τροφοδοτικό. Αυτό έχεις? Αν ναι έχει 3 χρόνια. Το λινκ που ποσταρα είναι του καταστήματος που πήρα το τροφοδοτικό,το οποίο κατάστημα δεν φέρνει πια thermaltake τροφοδοτικά. Αυτό ακριβώς το τροφοδοτικό έχω που ποσταρεις. Γιατί να μου λέει λοιπόν το κατάστημα για 2 χρόνια εγγύηση αφού έχει 3; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Σου λένε βλακείες απλά. Είχα διαβάσει ένα παρατράγουδο για αυτό το κατάστημα παλαιότερα. Και δεν είναι το μόνο eshop που δημιουργεί προβλήματα. Πολλά eshop/καταστήματα με αμέτρητες υποθέσεις που τυραννούν τον κοσμάκη πατώντας πάνω στην άγνοιά του. Το στέλνεις πίσω και από την στιγμή που υπάρχει πίσω το προϊόν σύμφωνα με τον νόμο ζητάς επιστροφή χρημάτων. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thory Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Σου λένε βλακείες απλά. Είχα διαβάσει ένα παρατράγουδο για αυτό το κατάστημα παλαιότερα. Και δεν είναι το μόνο eshop που δημιουργεί προβλήματα. Πολλά eshop/καταστήματα με αμέτρητες υποθέσεις που τυραννούν τον κοσμάκη πατώντας πάνω στην άγνοιά του. Το στέλνεις πίσω και από την στιγμή που υπάρχει πίσω το προϊόν σύμφωνα με τον νόμο ζητάς επιστροφή χρημάτων. Προτείνεις λοιπόν να το πάω στο κατάστημα και να τους πω τι όταν θα επιμένουν ότι έχει 2 χρόνια; Μπορώ μέσω thermaltake να έχω κάποια στοιχεία; Η γενικά να βγάλω κάποια άκρη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πριν το γυρίσεις πίσω στείλε ένα μεηλ στην thermaltake στο [email protected] ρωτώντας του για το πόσο χρόνια εγγύηση έχει. Θα τους γράψεις επίσης και το serial number του τροφοδοτικού καθώς και την ημερομηνία αγοράς. Επισύναψε τους και την απόδειξη (σκαναρισμένη) έτσι ώστε να φαίνεται και η ημερομηνία αγοράς. Όταν πάρεις απάντηση από την Thermaltake τύπωσε το δικό σου το μεηλ και την απάντηση που σου έδωσαν και στείλε τα μαζί με το τροφοδοτικό. http://my.thermaltake.com/csWarranty.aspx Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από BlueBlood7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thory Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 15 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Πριν το γυρίσεις πίσω στείλε ένα μεηλ στην thermaltake στο [email protected] ρωτώντας του για το πόσο χρόνια εγγύηση έχει. Θα τους γράψεις επίσης και το serial number του τροφοδοτικού καθώς και την ημερομηνία αγοράς. Επισύναψε τους και την απόδειξη (σκαναρισμένη) έτσι ώστε να φαίνεται και η ημερομηνία αγοράς. Όταν πάρεις απάντηση από την Thermaltake τύπωσε το δικό σου το μεηλ και την απάντηση που σου έδωσαν και στείλε τα μαζί με το τροφοδοτικό. http://my.thermaltake.com/csWarranty.aspx Οκ σ'ευχαριστω για τις πληροφορίες. Μόλις έχω νέα θα επανέλθω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, thory είπε Μόλις έχω νέα θα επανέλθω. Ρώτα την thermaltake αν μπορεις να κάνεις σε αυτους rma το τροφοδοτικό. Προσωπικά θα σου λεγα να τους πεις οτι εχει κλεισει το καταστημα που το αγόρασες. Προυποθέτει βέβαια να μην πληρώσεις μεταφορικα , καθως λογου οτι θα ναι βαρυ θα ειναι αρκετα. Θα χεις τεράστια ταλαιπωρια με το συγκεκριμενο καταστημα, θα χασεις πολύ χρονο και θα πρεπει να παρεις πολλά τηλεφωνα με αμφιβολα αποτελεσματα, μέχρι να αρχισεις να τους αναφερεις καταγγελιες, δικηγορους , κλπ. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από EddieObscurant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisFel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Kαλησπερα εχω το εξης συστημα. Cpu amd fx6350 Ram 2x4gb 1600mhz Mobo gigabyte ga990 xa ud3 Power supply 500w coolermaster extreme power plus Και προσφατα εκανα αναβαθμιση και άλλαξα την καρτα γραφικων με μια gigabyte gtx 1060 3gb winforce. Και καπου εδω ξεκιναει το εξης προβλημα οταν μπαινω στα παιχνιδια κολλάει και δεν μπορω να κανω τιποτα ουτε να βγω ουτε να ανοιξω το task manager για να το κλεισω απο εκει, οποτε παω αναγκαστηκα στην επανεκκίνηση. Και παρατηρησα πως οσο καλυτερη εχω την αναλυση τοσο πιο γρηγορα κολλαει μεσα στο παιχνιδι. Αφου εγινε κανα 2-3 φορες αυτο το πραγμα και εκανα επανεκκίνηση την 4η φορα ειπα να το αφησω να δω τι θα κανει απο μονο του μηπως και ανταποκριθεί αλλα μετα απο μερικα λεπτα εκτελει μονο του επανεκκίνηση. Σημειωση. Εχω κανει απεγκατασταση των drivers της gpu με προγραμμα που σβηνει ολα τα αρχεια και επειτα ξανα εγκατασταση αλλα παλι τα ιδια. Μετα απο μια συζητηση που ειχα στο forum μου ειπαν οτι δεν επαρκει το ρευμα για αυτο κανει τετοια νουμερα. Το θεμα τωρα ειναι πως δεν ξερω πιο τροφοδοτικο να αγορασω διοτι μελλοντικα σκεφτομαι να κανω γενικη αναβαθμιση με αυτη την μητρικη: https://www.skroutz.gr/s/11276955/Gigabyte-AB350-Gaming-rev-1-0.html?from=account_favorites και αυτον τον επεξεργαστη:https://www.skroutz.gr/s/11139197/AMD-Ryzen-5-1600-Box.html?from=account_favorites το budget που μπορω να διαθεσω ειναι απο 40 μεχρι 65-70 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tanasen01 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, ThodorisFel είπε Kαλησπερα εχω το εξης συστημα. Cpu amd fx6350 Ram 2x4gb 1600mhz Mobo gigabyte ga990 xa ud3 Power supply 500w coolermaster extreme power plus Και προσφατα εκανα αναβαθμιση και άλλαξα την καρτα γραφικων με μια gigabyte gtx 1060 3gb winforce. Και καπου εδω ξεκιναει το εξης προβλημα οταν μπαινω στα παιχνιδια κολλάει και δεν μπορω να κανω τιποτα ουτε να βγω ουτε να ανοιξω το task manager για να το κλεισω απο εκει, οποτε παω αναγκαστηκα στην επανεκκίνηση. Και παρατηρησα πως οσο καλυτερη εχω την αναλυση τοσο πιο γρηγορα κολλαει μεσα στο παιχνιδι. Αφου εγινε κανα 2-3 φορες αυτο το πραγμα και εκανα επανεκκίνηση την 4η φορα ειπα να το αφησω να δω τι θα κανει απο μονο του μηπως και ανταποκριθεί αλλα μετα απο μερικα λεπτα εκτελει μονο του επανεκκίνηση. Σημειωση. Εχω κανει απεγκατασταση των drivers της gpu με προγραμμα που σβηνει ολα τα αρχεια και επειτα ξανα εγκατασταση αλλα παλι τα ιδια. Μετα απο μια συζητηση που ειχα στο forum μου ειπαν οτι δεν επαρκει το ρευμα για αυτο κανει τετοια νουμερα. Το θεμα τωρα ειναι πως δεν ξερω πιο τροφοδοτικο να αγορασω διοτι μελλοντικα σκεφτομαι να κανω γενικη αναβαθμιση με αυτη την μητρικη: https://www.skroutz.gr/s/11276955/Gigabyte-AB350-Gaming-rev-1-0.html?from=account_favorites και αυτον τον επεξεργαστη:https://www.skroutz.gr/s/11139197/AMD-Ryzen-5-1600-Box.html?from=account_favorites το budget που μπορω να διαθεσω ειναι απο 40 μεχρι 65-70 ευρω. https://www.skroutz.gr/comparelists/30?compare=11394987%2C2579244%2C11790671%2C5148388 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisFel Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, tanasen01 είπε https://www.skroutz.gr/comparelists/30?compare=11394987%2C2579244%2C11790671%2C5148388 Οι διαφορες μεταξυ tx550 vs650 και cx650.? Οσο μεγαλυτερος σε watt δεν ειναι και καλυτερος.?? Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από ThodorisFel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Όχι καμία σχέση. Τα watts παίζουν τον μικρότερο ρολό. Η ποιότητα των υλικών είναι που μετράει. Το TX είναι το καλύτερο απ αυτά τα 3, μετά το CX ενώ το VS μη το κοιτάς καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisFel Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, Physiciant είπε Όχι καμία σχέση. Τα watts παίζουν τον μικρότερο ρολό. Η ποιότητα των υλικών είναι που μετράει. Το TX είναι το καλύτερο απ αυτά τα 3, μετά το CX ενώ το VS μη το κοιτάς καθόλου. Αν επαρκει το tx για μελλοντικες αναβαθμισεις αλλα ταυτοχρονα λυσω και το προβλημα που εχω τωρα με το υπαρχων συστημα τοτε μαλλον θα προχωρησω στην αγορα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 11 ώρες πριν, ThodorisFel είπε Kαλησπερα εχω το εξης συστημα. Cpu amd fx6350 Ram 2x4gb 1600mhz Mobo gigabyte ga990 xa ud3 Power supply 500w coolermaster extreme power plus Και προσφατα εκανα αναβαθμιση και άλλαξα την καρτα γραφικων με μια gigabyte gtx 1060 3gb winforce. Και καπου εδω ξεκιναει το εξης προβλημα οταν μπαινω στα παιχνιδια κολλάει και δεν μπορω να κανω τιποτα ουτε να βγω ουτε να ανοιξω το task manager για να το κλεισω απο εκει, οποτε παω αναγκαστηκα στην επανεκκίνηση. Και παρατηρησα πως οσο καλυτερη εχω την αναλυση τοσο πιο γρηγορα κολλαει μεσα στο παιχνιδι. Αφου εγινε κανα 2-3 φορες αυτο το πραγμα και εκανα επανεκκίνηση την 4η φορα ειπα να το αφησω να δω τι θα κανει απο μονο του μηπως και ανταποκριθεί αλλα μετα απο μερικα λεπτα εκτελει μονο του επανεκκίνηση. Σημειωση. Εχω κανει απεγκατασταση των drivers της gpu με προγραμμα που σβηνει ολα τα αρχεια και επειτα ξανα εγκατασταση αλλα παλι τα ιδια. Μετα απο μια συζητηση που ειχα στο forum μου ειπαν οτι δεν επαρκει το ρευμα για αυτο κανει τετοια νουμερα. Το θεμα τωρα ειναι πως δεν ξερω πιο τροφοδοτικο να αγορασω διοτι μελλοντικα σκεφτομαι να κανω γενικη αναβαθμιση με αυτη την μητρικη: https://www.skroutz.gr/s/11276955/Gigabyte-AB350-Gaming-rev-1-0.html?from=account_favorites και αυτον τον επεξεργαστη:https://www.skroutz.gr/s/11139197/AMD-Ryzen-5-1600-Box.html?from=account_favorites το budget που μπορω να διαθεσω ειναι απο 40 μεχρι 65-70 ευρω. Κάνε έναν κόπο και δοκίμασε: 1) Σε κάποιον έξτρα σκληρό που ίσως έχεις να κάνεις καθαρή εγκατάσταση Windows με τα απαραίτητα μόνο και να δεις αν το κάνει και εκεί. 2) Να βάλεις την κάρτα σε άλλο pci-e slot και/ή να καθαρίσεις λίγο τα pci-e slots γενικά. 3) Αν το psu σου έχει 2 καλώδια για τροφοδοσία pci δοκίμασε και το άλλο. Αν έχεις extension ή αντάπτορες molex to pci δοκίμασε απευθείας σύνδεση. Γενικά το ότι στο κάνει και σε idle μου λέει ότι δεν είναι θέμα ισχύος. Φυσικά ίσως πεθαίνει γενικά το Cooler Master, αλλά δοκίμασε πρώτα αυτά που λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα