life is music Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, greekman93 είπε Καλησπέρα παιδιά, εσείς που γνωρίζετε, θέλω να αλλάξω τροφοδοτικό γιατί τραβάει κολλήματα και δε μου ανοίγει το pc τις μισές φόρες που πατάω το power button. έχω pc του 2009 περίπου και βγάζει load =290w. Θέλω κάτι μαξ? στο 50ρικο και να είναι άμεσα διαθέσιμο και όχι κατόπιν παραγγελίας (μένω θεσσαλονικη). έχω δει το COOLERMASTER MASTERWATT 400 LITE. Γνωρίζετε άμα είναι κάλο? είναι αρκετό για το μηχάνημα? έχετε καμιά αντιπρόταση? δε μπόρεσα να βρω κριτικές και επίσης δε σκέφτομαι μελλοντικά. Άμα πάρω καινούριο pc θα πάρω νέο τροφοδοτικό και αυτό θα μείνει στο παρόν σύστημα . Ευχαριστώ πολύ εκ των πρότερων! γ μενα παρε το evga 500w τρομερο και πανω απο ολα ήσυχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekman93 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα EVGA 430w και 500w δεν υπάρχουν άμεσα στην ελληνική αγορά. Τι άποψη έχετε για το Corsair vs450 που είναι και αρκετά φθηνό; Αλλιώς με βλέπω να πηγαίνω σε be quiet system power 8 400w ή 450w. Ευχαριστώ Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από greekman93 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Όχι το VS. Πήγαινε καλύτερα σε κάποιο BeQuiet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Υπόψιν έχουν ανακοινωθεί τα νέα VS από την Corsair που είναι βελτιωμένα. Έτσι λέει αυτή τουλάχιστον. Κατάλαβαν τι βλακείες είχαν βγάλει με τα αμέτρητα rma και αποφάσισαν να το διορθώσουν. Ίδωμεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skoundouflis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 να ρωτήσω ,για τροφοδοτικά corsair Από σκρουτζομαγαζα αξίζει από άποψη εγγύησης;Αν χρειαστεί Πάμε στο μαγαζί ,στέλνουμε στη corsair ή αγοράζουμε από you Και mysystems που είναι επίσημοι μεταπωλητές άλλα είναι πιο ακριβα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο να αγοράσεις από επίσημο μεταπωλητή για να σε καλύπτει η εγγύηση της Corsair. Φαντάζομαι το Serial Number θα αρκεί και η απόδειξη. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 13 ώρες πριν, greekman93 είπε Τα EVGA 430w και 500w δεν υπάρχουν άμεσα στην ελληνική αγορά. Τι άποψη έχετε για το Corsair vs450 που είναι και αρκετά φθηνό; Αλλιώς με βλέπω να πηγαίνω σε be quiet system power 8 400w ή 450w. Ευχαριστώ το mg manager στην αθηνα το εχει το evga 500w μπες να δεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekman93 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Σας ευχαριστώ όλους, τελικά παραγγειλα το be quiet system power 8 400w λόγω τιμής, διαθεσιμότητας (ελπιζω) και κριτικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_volos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Σκέφτομαι να πάρω το 550άρι της BeQuiet. Είναι καλή επιλογή; Έχει κανείς εμειρία από psu της εταιρείας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 19 ώρες πριν, yiannis_volos είπε Σκέφτομαι να πάρω το 550άρι της BeQuiet. Είναι καλή επιλογή; Έχει κανείς εμειρία από psu της εταιρείας; den εχω δουλεψει της Be quiet αλλα γ μενα αν θες δες to thermaltake smart se 530 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
okinakoto Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια! πρωτη φορα γραφω να πω την γνωμη μου. αγορασα πρην 2 μηνεσ τροφοδοτικο corsair cx450m 80 bronze semi modular (grey unit) απο ρευματα καλα ειμαι το μονο θεμα ειναι οτι το ανεμηστιρακη βαραει μετα απο λιγο οταν το ειχα να κοιταει μπροσ τα κατω. τωρα το εβαλα μπρος τα πανω και σταματησε. αλλα το μικροβιο μεσα μου δεν εφυγε. γενικα αθωριβο δεν το λες. ισων να φτεω κι εγο που ειμαι ψυχακιασ ισων να φτεει το φυδι που κατοικουσε για καιρο μεσα στο pc μου (coil wine) Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από okinakoto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 προφανως το τροφοδοτικο χτυπήθηκε κατα τη μεταφορα και το ανεμιστηρακι βρίσκει κάπου οταν το χεις και κοιταει προς τα κατω, κανε rma στην corsair για να στο αλλαξουν. Το συγκεκριμένο μοντελο ειναι αθορυβο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Το τροφοδοτικο μου μαλλον αρχιζει να πεθαινει μια και καλη(κρατησε σχεδον 10 χρονια,δεν εχω παραπονο) μιας και ηθελα να ζορισω παραπανω τον επεξεργαστη και οτι ταση και να δωσω πεταει clockwork error bsod και ψαχνωντας καπου ειδα οτι παιζει να ειναι και αυτο. Ειδα ταση και μονο φορτωνοντας τον επεξεργαστη η 12αρα κατεβηκε μεχρι και 11,7.Που να φορτωνα και καρτα δηλαδη. Ψαχνω κατι στα 600-650 watt που θα μεινει παλι για χρονια,οποτε 5-7 χρονια εγγυηση. Τωρα κοστος,απο 80 εως 100 βρισκω κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Dante εμένα έχει πέσει στα χέρια μου αυτό Corsair RMx Series 650X. 10 χρόνια Εγγύηση και ότι του έχω ρίξει το σηκώνει ανετότατα. εχει ανέβει βλέπω λίγο η τιμή αν θυμάμαι καλά. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από Chrysostomos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 EVGA 650 G3 θα προτιμούσα Το κακό είναι ότι δε το βλέπω ~100€ που το έβλεπα λίγο παλαιότερα, αλλά δεν έχει και καλή διαθεσιμότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα