EddieObscurant Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, ziaba είπε κάποια πρότασή για vfm τροφοδοτικό και όσο γίνεται αθόρυβο για το σύστημά της υπογραφής + ssd με onboard γραφικά Παρε το corsair cx450m στα 50 περιπου ευρώ. Δεν ακουγεται καθόλου μέχρι τα 300 περιπου watt ακόμα και αν ειναι το μονο ανεμιστηρακι που γυρίζει στο συστημα σου, εκτος και αν βαλεις το αυτι σου ακριβως απο πανω οπως ειπε και ο blueblood7. To δικο σου σύστημα θα τραβαει 100watt 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα, ψάχνω τροφοδοτικό τούβλο (εξωτερικό), σαν αυτό που έχουν μέσα τα έτοιμα μικρά pc. Υπάρχει κάτι τέτοιο έστω και από εξωτερικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 13 ώρες πριν, ziaba είπε για ρίξτε καμία 2 προτάσεις καλήμερα ziaba an θες κάλο τροφοδοτικό και φθηνό πάρε το evga 500w είναι μια χαρά το πήρα γ έναν φίλο και δεν ακούγετε τπτ Στις 2/1/2018 στις 8:25 ΜΜ, mandal είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Το tx750 δεν με καλύπτει σε βάθος χρόνου γιατί αποτι βλέπω δεν υποστηρίζει 2ρη gpu Το be quiet δεν το βλέπω διαθέσιμο και σαν μάρκα μου ακούγεται καπως... (μη βαράτε, άσχετος με psu) επειδή θες να βαλεις και δεύτερη κάρτα γραφικών δες και αυτό εδώ https://www.skroutz.gr/s/3048827/Thermaltake-Smart-SE-730W.html 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα ηθελα να μου προτεινετε τροφοδοτικο μεχρι max 80 ευρω μαζι με μεταφορικα. Το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης και συντομα θα μπει μια gtx 1060 6gb ή rx580, Στο μελλον αναμενεται να μπει κατι σε 8600k τον οποιον σιγουρα θα clockαρω. Edit: Κλινω προς το Corsair TX-M Series TX650M. Τι γνώμη εχετε; (γενικα πιστευετε οτι αξιζει να παω σε αλλο τροφοδοτικο εχοντας ενα LC-Power LC6600GP2 V2.3; ) Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από GiwrgosP- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alluros Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) γεια σας εχω το τροφοδοτικο MasterWatt Maker 1500 το προβλημα μου εινε οτι δεν γνωριζω πως κατεβαζω το cooler master connect προγραμμα?? προσπαθησα να το κατεβασω απο το κινητο αλλα οταν το κατεβαζω δεν μπορει να βρει target devise ετσι λέει και δεν γνωριζω τι εινε αυτο.. εχω ενεργοποιημενα τα παντα wifi και blutooth μπορειτε να με βοηθησετε?? μηπως δεν κανω κατι σωστα? απο το κινητο μου παντος το προγραμμα το εχω κατεβασει.. οταν παω να κανω open μου γραφει μετα απο 1 λεπτο δεν μπορει να βρει target devise Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από alluros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alluros Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργει και πως μπορει να αναγνωρισει το κινητο μου. προσπαθησα να το κατεβασω απο το κινητο αλλα οταν το κατεβαζω δεν μπορει να βρει target devise ετσι λέει και δεν γνωριζω τι εινε αυτο.. εχω ενεργοποιημενα τα παντα wifi και blutooth μπορειτε να με βοηθησετε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, alluros είπε δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργει και πως μπορει να αναγνωρισει το κινητο μου. προσπαθησα να το κατεβασω απο το κινητο αλλα οταν το κατεβαζω δεν μπορει να βρει target devise ετσι λέει και δεν γνωριζω τι εινε αυτο.. εχω ενεργοποιημενα τα παντα wifi και blutooth μπορειτε να με βοηθησετε?? Καλύτερα φίλε μου να ανοίξεις ενα άλλο θέμα μιας και αναφέρεσαι σε πρόγραμμα τροφοδοτικού , θα πάρεις καλύτερες απαντήσεις σε καινούργιο θέμα για αυτο που ρωτάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alluros Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 που εννοεις να το ανοιξω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, alluros είπε που εννοεις να το ανοιξω?? Θα πάς στο hardware και πάνω δεξιά λεει Ξεκινήστε ενα καινούργιο θέμα , άνοιξε ενα καινούργιο θέμα με εναν τίτλο και περιγράφωντας αυτο που θέλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα συμφορουμίτες. Μόλις ανέβασα μία μικρή παρουσίαση του EVGA SuperNOVA G3 550W. Link για όσους ενδιαφέρονται: 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valous Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Στις 2/1/2018 στις 4:06 ΜΜ, Patronnus είπε προπαντως θελω να ειναι ησυχο και αξιοποιστο για overckocks και λοιπα.. Έχω το tx. Αλήθεια σου λέω ξέχασα πως έχει ανεμιστήρα. Δεν έχει ανοίξει ποτέ. Πάρε το με κλειστά μάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekman93 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, εσείς που γνωρίζετε, θέλω να αλλάξω τροφοδοτικό γιατί τραβάει κολλήματα και δε μου ανοίγει το pc τις μισές φόρες που πατάω το power button. έχω pc του 2009 περίπου και βγάζει load =290w. Θέλω κάτι μαξ? στο 50ρικο και να είναι άμεσα διαθέσιμο και όχι κατόπιν παραγγελίας (μένω θεσσαλονικη). έχω δει το COOLERMASTER MASTERWATT 400 LITE. Γνωρίζετε άμα είναι κάλο? είναι αρκετό για το μηχάνημα? έχετε καμιά αντιπρόταση? δε μπόρεσα να βρω κριτικές και επίσης δε σκέφτομαι μελλοντικά. Άμα πάρω καινούριο pc θα πάρω νέο τροφοδοτικό και αυτό θα μείνει στο παρόν σύστημα . Ευχαριστώ πολύ εκ των πρότερων! Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από greekman93 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/4306951/EVGA-430W-Power-Supply-80-PLUS.html https://www.skroutz.gr/s/8391161/Be-Quiet-System-Power-B8-350W.html https://www.skroutz.gr/s/8145209/Be-Quiet-System-Power-8-400W.html Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από Physiciant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZahosDoganos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Παίδες να ρωτησω γιατί σκέφτομαι να αλλάξω το Corsair gs600 που παλιωσε. Με ryzen 1700x χωρίς oc, 2 HDD, 2 ssd και gtx 750ti κομπλέ δεν θα είμαι με Corsair rmx 550w? Περιθώριο για αναβάθμιση σε κάρτα 1060 θα έχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Άνετος θα σαι...ό,τι θες βάζεις πάνω με ελάχιστες εξαιρέσεις. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα