8elwADSL Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Γιατί δε πας σε αυτό; http://www.e-shop.gr/super-flower-golden-green-hx-series-650w-sf-650p14xe-p-PER.811709 Αυτο με ψήνει τώρα αλλά το 550αρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teojesper Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ένα καλό 650 φτάνει.Είπες μέχρι πόσα δίνεις; δεν θέλω να ξεπεράσω τα 100... Γιατί δε πας σε αυτό; http://www.e-shop.gr/super-flower-golden-green-hx-series-650w-sf-650p14xe-p-PER.811709 Συγκριτικά έχει 5 χρόνια λιγότερα εγγύηση, δεν το έχω δει πως δουλεύει και δεν είναι modular... Παρόλο που τα G2 είναι από την super flower Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Αυτο με ψήνει τώρα αλλά το 550αρι. Μια χαρά..απλά εγώ σου πρότεινα το άλλο γιατί κοιτούσες 650άρια δεν θέλω να ξεπεράσω τα 100... Συγκριτικά έχει 5 χρόνια λιγότερα εγγύηση, δεν το έχω δει πως δουλεύει και δεν είναι modular... Παρόλο που τα G2 είναι από την super flower Δε νομίζω να θέλει να πάει σε κάτι τόσο ακριβό..γι' αυτό δε το πρότεινα εξάλλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Teojesper modular στα λεφτά XFX XTR 650. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teojesper Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Όταν το είχα κοιτάξει ήταν out of stock... Νομίζω ότι θα καταλήξω σε αυτό! Σε ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μόλις εγκατέστησα το EVGA G2...απλά τέλειο. Δεν ακούγεται καθόλου, σαν να μη δουλεύει το pc. Ένα μεγάλο μπράβο στην EVGA και την Super Flower 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μόλις εγκατέστησα το EVGA G2...απλά τέλειο. Δεν ακούγεται καθόλου, σαν να μη δουλεύει το pc. Ένα μεγάλο μπράβο στην EVGA και την Super Flower καλοδούλευτο το new psu register μήπως χρειαστεί να κάνεις για την 10έτη εγγύηση(η απόδειξη τι αναφέρει περί εγγύησης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Το έκανα ήδη register. Οι αποδείξεις του eshop δε γράφουν πάνω την εγγύηση αλλά όταν τους είχα ρωτήσει μου είχαν πει ότι είναι 5 χρόνια και +5 αν κάνω register. Έκανα και upload την απόδειξη στο site της EVGA οπότε νομίζω είμαι καλυμμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KenJiNx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μετά από θέματα με το παλιό μου τροφοδοτικό (Μάλλον), τα αναφέρω εδώ Ψάχνομαι για καινούργιο EVGA SuperNOVA 850 G2 XFX 850W Black Edition Λοιπόν έχω κατασταλάξει σε αυτά τα δυο με προτίμηση στο πρώτο λόγω τιμής. Έχει κάτι το τοοόσο καλύτερο το XFX που να αξίζει τα 22 ευρώ παραπάνω? Επίσης πως τα βλέπετε σε σχέση με την r9 280x της Asus? Το Computerbeast.gr είναι καλό κατάστημα? Έμπιστο? γιατί βλέπω πολύ λίγες αξιολογήσεις στο σκρουτζ(40 μόνο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δεν έχω ακούσει κάτι ιδιαίτερα άσχημο για το computerbeast,έχουν ψωνίσει αρκετοί από το forum από κει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μια χαρά ειναι το μαγαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μετά από θέματα με το παλιό μου τροφοδοτικό (Μάλλον), τα αναφέρω εδώ Ψάχνομαι για καινούργιο EVGA SuperNOVA 850 G2 XFX 850W Black Edition Λοιπόν έχω κατασταλάξει σε αυτά τα δυο με προτίμηση στο πρώτο λόγω τιμής. Έχει κάτι το τοοόσο καλύτερο το XFX που να αξίζει τα 22 ευρώ παραπάνω? Επίσης πως τα βλέπετε σε σχέση με την r9 280x της Asus? Το Computerbeast.gr είναι καλό κατάστημα? Έμπιστο? γιατί βλέπω πολύ λίγες αξιολογήσεις στο σκρουτζ(40 μόνο) Με τα συγκεκριμενα δεδομενα, εχω θα πηγαινα σε G2. Παροτι το XFX ειναι και αυτο εξαιρετικο, δεν νομιζω πως αξιζει τα 22 ευρω παραπανω. Τι να δουμε σε σχεση με την 280Χ? Και 2 τετοιες να κοτσαρεις πανω, δεν θα εχει το παραμικρο θεμα το psu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μετά από θέματα με το παλιό μου τροφοδοτικό (Μάλλον), τα αναφέρω εδώ Ψάχνομαι για καινούργιο EVGA SuperNOVA 850 G2 XFX 850W Black Edition Λοιπόν έχω κατασταλάξει σε αυτά τα δυο με προτίμηση στο πρώτο λόγω τιμής. Έχει κάτι το τοοόσο καλύτερο το XFX που να αξίζει τα 22 ευρώ παραπάνω? Επίσης πως τα βλέπετε σε σχέση με την r9 280x της Asus? Το Computerbeast.gr είναι καλό κατάστημα? Έμπιστο? γιατί βλέπω πολύ λίγες αξιολογήσεις στο σκρουτζ(40 μόνο) Και τα 2 άριστα είναι. Απλά το EVGA G2 νομίζω δεν είναι haswell ready σε περίπτωση που θες τα ιδιαίτερα power features του επεξεργαστή ενεργοποιημένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Εννοείται πως είναι Haswell Ready το G2!! Go for it. Ένα θα σου πω..10 χρόνια εγγύηση, το XFX έχει 5. http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=220-G2-0850-XR Άσε που έχει και eco mode που δεν γυρίζει το ανεμιστηράκι αν είναι χαμηλό το φορτίο ή χαμηλή η θερμοκρασία(κάτω των 45 C). Όχι ότι ακούγεται καθόλου έτσι και αλλιώς, απλά το αναφέρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μετά από θέματα με το παλιό μου τροφοδοτικό (Μάλλον), τα αναφέρω εδώ Ψάχνομαι για καινούργιο EVGA SuperNOVA 850 G2 XFX 850W Black Edition Λοιπόν έχω κατασταλάξει σε αυτά τα δυο με προτίμηση στο πρώτο λόγω τιμής. Έχει κάτι το τοοόσο καλύτερο το XFX που να αξίζει τα 22 ευρώ παραπάνω? Επίσης πως τα βλέπετε σε σχέση με την r9 280x της Asus? Το Computerbeast.gr είναι καλό κατάστημα? Έμπιστο? γιατί βλέπω πολύ λίγες αξιολογήσεις στο σκρουτζ(40 μόνο) Πρόκειται να κάνεις sli/crossfire και ψάχνεις για 850W; Αν έχεις μονή κάρτα μπορείς να κοιτάξεις με αρκετά λιγότερα W. +1 στο EVGA, αλλά θα μπορούσες να δείς και το 750άρι με 15€ λιγότερα http://www.e-shop.gr/evga-supernova-750-g2-power-supply-750w-p-PER.641447 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα