abractdivision Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 http://www.skroutz.gr/s/11116064/CoolerMaster-MasterWatt-Maker-1500.html την παραγγελια την εκανα σημερα απλα θελει 10 εργασιμες μερες για να ερθει/./ αυτο αγορασα http://www.skroutz.gr/s/11116064/CoolerMaster-MasterWatt-Maker-1500.html την παραγγελια την εκανα σημερα απλα θελει 10 εργασιμες μερες για να ερθει/./ αυτο αγορασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpopexi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 http://www.skroutz.gr/s/11116064/CoolerMaster-MasterWatt-Maker-1500.html την παραγγελια την εκανα σημερα απλα θελει 10 εργασιμες μερες για να ερθει/./ αυτο αγορασα Σε τι σύστημα θα μπει και χρειάζεσαι 1500watt; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abractdivision Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 απλα το αγορασα για μελοντικι χρηση και για το παρον.. πχ αυτην την στιγμη εχω εναν 4770Κ στα 4,5 , 16 giga ddr3 ,, 4 σκληρους δισκους απο 2 tb o καθενας ,, μια καρτα γραφικων asus gtx 780 Ti... και μια οθονη 27 ιντσων και μια υδροψυξη 240 nepton ,, και ενα κουτι το coolermaster cosmos 2... απλα το αγορασα αυτο το τροφοδοτικο και για μελοντικι χρηση σε περιπτωση που αγορασω καπια στιγμη κανεναν 6 πυρυνο ,, νεες μνημες και μια νεα οθονη και μια νεα καρτα γραφικων.. και φυσικα αν κανω και overclcking γνωριζω οτι εινε υπερβολικο αυτο που αγορασα εννοω τα 1500 watt απλα θελω να ρωτησω τα 1500 watt για να καλυφθουνε σε τι συστημα θα πηγαινανε?? εννοω αν καπιος επαιρνε 1500 σε πιες περιπτοσεις καποιος θα το αγορασε??εννοω σε τι συστημα θα εβαζε καπιος τροφοδοτικο με 1500 watt?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Σε τι σύστημα θα μπει και χρειάζεσαι 1500watt; Ελα μωρε, μην ψαρωνεις κι εσυ... αυτο αγορασα Οχι, δεν με καταλαβες.. Οταν σου ερθει θελουμε μια live φωτογραφια... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abractdivision Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 συμφωνοι θα την βγαλω δεν εχω κατι να κρυψω για πιο λογο να το βγαλω φωτογραφια αυτο δεν εχω καταλαβει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 για να σε πιστέψουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buuren Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 για να σε πιστέψουμε. Πες τα Χρυσοστομε.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abractdivision Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 οταν ερθει θα σας στειλω μια φωτογραφια με μενα και το τροφοδοτικο γιατι δεν λεω ψεματα.. απλα μου ειπανε σε 10 εργασιμες μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 οταν ερθει θα σας στειλω μια φωτογραφια με μενα και το τροφοδοτικο γιατι δεν λεω ψεματα.. απλα μου ειπανε σε 10 εργασιμες μερες εενταξει, δεν ειπαμε να δουμε και την γυναικα σου, μονο το τροφοδοτικο θελουμε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 οταν ερθει θα σας στειλω μια φωτογραφια με μενα και το τροφοδοτικο γιατι δεν λεω ψεματα.. απλα μου ειπανε σε 10 εργασιμες μερες παντως πηρες μια απο της καλυτερες εταιρίες στα τροφοδοτικα αν και υπαρχουν και αλλες αξιολογες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 και το έλεγα από μέσα μου,δε μπορεί να λείπει... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abractdivision Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 γνωριζω οτι κοστιζει παρα πολυ το συγκεκριμενο που αγορασα ..απλα το πηρα και για μελοντικη χρηση. http://www.skroutz.gr/s/11116064/CoolerMaster-MasterWatt-Maker-1500.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Καλύτερη επένδυση για το μέλλον θα ήταν να πάρεις μισό χιλιάρικο σε χρυσό πάντως. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abractdivision Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 το γνωριζω Sheogorath οτι εδωσα παρα πολλα λεφτα για το συγκεκριμενο τροφοδοτικο..απλα θελω να ρωτησω κατι.. απλα θελω να ρωτησω τα 1500 watt για να καλυφθουνε σε τι συστημα θα πηγαινανε?? εννοω αν καπιος επαιρνε 1500 σε πιες περιπτοσεις καποιος θα το αγορασε??εννοω σε τι συστημα θα εβαζε καπιος τροφοδοτικο με 1500 watt?? αν πχ εκανες ενα overclocking σε ενα 8 πυρηνο και σε 2 καρτες γραφικων θα χρειαζοντουσαν τα 1500?? για παραδειγμα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Όντως επένδυση το εν λόγω psu. Αν η ζωή δεν στα φέρει όλα όλα δεξιά, μπορείς να κοτσάρεις πάνω του 2 φούρνους. Φούρναρης μπορεί να μην γίνεις, ψωμάκι πάντως θα τρώς. Και θα κάνεις και οικονομία, γιατί είναι titanium. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα