Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικά desktop,ποιό;ποιός;;

coolerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τωρα που κοιταξα,μαλλον χρειαζεσαι αλλο τροφοδοτικο γιατι το δικο σου δεν ειναι single rail και βγαζει μονο 18amps στην 12V .

http://www.chieftec.com/super-power.html

Νομιζω η καρτα που θελεις ,χρειαζεται περισσοτερα, 26 amps. Οποτε μαλλον πουλησε το και προσθεσε λιγα ευρω ακομη και παρε αυτο. Θα εισαι μια χαρα.

http://www.e-shop.gr/thermaltake-w0393re-berlin-630w-atx23-p-PER.525220

Επεξ/σία από benign
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καταρχην σας ευχαριστω για τις απαντησεις δυσκολα το συναντας σε φορουμ.Στο ψητο τωρα ειμαι μπερδεμενος οσο αφορα το τροφοδοτικο θα κοιταξω αυτο που ειπες με τα αμπερ αλλα μου φαινετε δυσκολο να μην τη σηκωνει την καρτα τα τσιφτεκ δεν ειναι κινεζιες βεβαια ουτε και τοπ ειναι.εντομεταξυ ειχα βαλει ταβανι 150 ευρω και με την ραμ πλησιαζω τα 200 για αυτο το σκεφτομαθ να το αλαξω ξεφευγω πολυ.

BENING τις απαιτησεις της καρτας που τις βρισκεις?

Επεξ/σία από DRHOUSE1985

Καλημέρα παιδιά 

Σε άλλο τόπικ μου συνέστησαν αλλαγή τροφοδοτικού και συμφώνησαν πολλά άτομα οπότε ψάχνομαι :P

Το σύστημα μου έχει ως εξής:

AMD FX-8120

Asus Sabertooth 990FX

8GB RAM DDR3

AMD RADEON HD 7770

Intel SSD 330 (αν θυμάμαι καλά) 128GB

Έχω ένα τροφοδοτικό Allied Tech, η αλλαγή του σύμφωνα με πολλούς κρίνεται επιτακτική, οπότε ψάχνω κάτι καλό και ποιοτικό. Απλός χρήστης είμαι, δεν ασχολούμαι με oc και τέτοια. Το πιο hardcore πράγμα που κάνω είναι κάποιο game του στυλ assassin's creed.

Τωρα που κοιταξα,μαλλον χρειαζεσαι αλλο τροφοδοτικο γιατι το δικο σου δεν ειναι single rail και βγαζει μονο 18amps στην 12V .

http://www.chieftec.com/super-power.html

Νομιζω η καρτα που θελεις ,χρειαζεται περισσοτερα, 26 amps. Οποτε μαλλον πουλησε το και προσθεσε λιγα ευρω ακομη και παρε αυτο. Θα εισαι μια χαρα.

http://www.e-shop.gr/thermaltake-w0393re-berlin-630w-atx23-p-PER.525220

Λοιπον παιδια το εψαξα σε καποια ξενα σαιτ και σε καποια ελληνικα και ειδα οτι το single rail τροφοδοτικο με το multi rail που οντως ειναι το δικο μου δεν εχουν μεγαλη διαφορα στην ουσια τα ιδια αμπερ βγαζουν.Παντως bening σε ευχαριστω πολυ που το εψαξες θα το κοιταξω και αλλο πριν κανω αγορα αλλα πιστευω οτι το chieftec θα με βγαλει.Και παλι ευχαριστω οσα παιδια απαντησαν.

@Castiel δεν είπες μέχρι πόσα δίνεις.

Δεν ξέρω περίπου σε τι τιμές παίζουν τα ποιοτικά τροφοδοτικά γι'αυτό το άφησα έτσι. Απλά θέλω ένα τροφοδοτικό αντάξιο του υπόλοιπου συστήματος που δεν θα έχει θέμα. Όσο χαμηλότερη και η τιμή, τόσο το καλύτερο.

@DRHOUSE1985 Στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα.

@Castiel Καλύτερα να λέτε budget και τι σκέψεις κάνετε για τις επόμενες κινήσεις πάνω στο σύστημα.Ο 8elwadsl πρότεινε μια χαρά τροφοδοτικά.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

καλησπέρα σας.

ψάχνοντας για τροφοδοτικό και μαθαίνοντας

ότι το xfx xtr 650w είναι πολύ καλο,

έριξα ένα ψάξιμο για το 750w και όπου και να κοίταξα έβλεπα το όνομα,

αλλα μου έβγαζε συνεχεια το Pro 750w black edition.

είδα ότι έχουν κοινή κωδική ονομασία
( P1-750B-BEFX )

ξέρετε τίποτα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η κατασκεύη του πρώτου(black edition pro 750) έχει σταματήσει απο xfx,αλλά ναι έχουν τον ίδιο αριθμό που αναφέρεις με το Xtr!

xfx xtr ειναι καινουρια σειρα psu

Επεξ/σία από coolerman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...