zizu10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Έχω δει ένα Evga 430W 80+ που παίζει στο σκρουτζ στα 34 ευρώ. Αξίζουν καθόλου αυτά για οικονομικό σύστημα με ΑΜ1 ή είναι μονόδρομος τα corsair? (Συγγνώμη αλλά είμαι από κινητό και γιαυτό δεν έβαλα λινκ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μια χαρά κάνει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 @Fulgore v2 έχεις; Καλό είναι για τα λεφτά του. Οχι δεν εχω το V2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Εντάξει,γιατί να αλλάζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Αν θέλουμε να φτιάξουμε ένα gaming pc με 600-700€ με κάρτα τέτοιας κατηγορίας http://www.e-shop.gr/asus-gtx750ti-oc-2gd5-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513648πόσα watt τροφοδοτικό κοιτάμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ανάλογα και το σύστημα.Η συγκεκριμένη κάρτα έχει πολύ μικρές απαιτήσεις.Σε gaming pc τέτοιου budget δεν βάζεις όμως τέτοια,ούτε τη 750 με τέτοια τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δεν μπορεί να βγει μια εκτίμηση δηλαδή? Το σκεπτικό μου είναι το εξής, στο ένα PC έχω ένα no name τροφοδοτικό (για την ακρίβεια innovator που είχε το eshop) το οποίο έχει κλείσει τετραετία και πιστεύω πως κάποια στιγμή θα παραδώσει πνεύμα. Προς το παρόν δε σκέφτομαι να φτιάξω καινούργιο PC αλλά κάποια στιγμή θα γίνει οπότε λέω από τώρα (ή καλύτερα αν καεί το υπάρχον τροφοδοτικό) να πάω με τη μία σε ένα που θα χρησιμοποιήσω στο επόμενο. Μην πάρω δηλαδή ένα 500αρι πχ και μετά δε φτάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRHOUSE1985 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Παιδια για chieftec 650 watt τι λετε το χει ζορισει κανεις να πει καμια γνωμητο χω τρεια χρονια αλλα τωρα σκεφτομαι για αναβαθμιση και αναρωτιεμαι αν θα αντεξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δεν μπορεί να βγει μια εκτίμηση δηλαδή? Το σκεπτικό μου είναι το εξής, στο ένα PC έχω ένα no name τροφοδοτικό (για την ακρίβεια innovator που είχε το eshop) το οποίο έχει κλείσει τετραετία και πιστεύω πως κάποια στιγμή θα παραδώσει πνεύμα. Προς το παρόν δε σκέφτομαι να φτιάξω καινούργιο PC αλλά κάποια στιγμή θα γίνει οπότε λέω από τώρα (ή καλύτερα αν καεί το υπάρχον τροφοδοτικό) να πάω με τη μία σε ένα που θα χρησιμοποιήσω στο επόμενο. Μην πάρω δηλαδή ένα 500αρι πχ και μετά δε φτάνει. Αν θα βαλεις μονο μια vga στην μητρικη τοτε δεν χρειαζεσαι ακριβο τροφοδοτικο ,μπορεις να βρεις αυτη την περιοδο ενα ποιοτικο και επαρκες με 55-65 ευρω. Παιδια για chieftec 650 watt τι λετε το χει ζορισει κανεις να πει καμια γνωμητο χω τρεια χρονια αλλα τωρα σκεφτομαι για αναβαθμιση και αναρωτιεμαι αν θα αντεξει? Μπορει και να αντεχει,αλλα για να σου πουμε γνωμη πρεπει να ξερουμε το ακριβες μοντελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRHOUSE1985 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Το ξερω απλα ειμαι απο κινητο και το γραψα στα γρηγορα.θα κοιταξω μοντελο και θα το γραψω θελω να ακουσω γνωμη γιατι παω για καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 @panos2171 τα καλά 500+ φτάνουν για τα περισσότερα συστήματα.Αν ασχοληθείς με πολύ overclocking,mining,δύο+ κάρτες κλπ το ψάχνεις περισσότερο.Παίζει ρόλο και τι κοιτάει ο χρήστης αλλά και τι θέλει να κάνει. @DRHOUSE1985 γράψε το μοντέλο και το υπόλοιπο σύστημα,και αν έχεις ασχοληθεί με oc ή αν έχει ταλαιπωρηθεί γενικά.Και φυσικά τι hardware σκέφτεσαι να βάλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRHOUSE1985 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) @panos2171 τα καλά 500+ φτάνουν για τα περισσότερα συστήματα.Αν ασχοληθείς με πολύ overclocking,mining,δύο+ κάρτες κλπ το ψάχνεις περισσότερο.Παίζει ρόλο και τι κοιτάει ο χρήστης αλλά και τι θέλει να κάνει. @DRHOUSE1985 γράψε το μοντέλο και το υπόλοιπο σύστημα,και αν έχεις ασχοληθεί με oc ή αν έχει ταλαιπωρηθεί γενικά.Και φυσικά τι hardware σκέφτεσαι να βάλεις. Λοιπον παιδια το μοντελο ακριβως ειναι αυτο:chieftec cft-650-14cs με oc δεν εχω ασχοληθει ποτε το τωρινο μου συστημα ειναι αυτοAMD Athlon II X4 640 Processor 3GHZ Gigabyte Technology GA-880GM-UD2H 4GB RAM DDR3 1333 AMD RADEON HD 7750 1024 MB DDR3 (ΠΥΡΗΝΑΣ 800ΜΗΖ,ΜΝΗΜΗ 800ΜΗΖ) WESTERN DIGITAL 500 GB SATA 3 PSU CHIEFTEC 650W WINDOWS 7 ULTIMATE 64 τωρα θελω να παω σε μια r9 265 ελπιζω να την σηκωσει. να πω και κατι αλλο το συγκεκριμενο τροφοδοτικο παλιοτερα ειχε σηκωσει μια 9600 gt η οποια ηθελε εξτρα τροφοδοσια δεν ειχα κανενα προβλημα τοτε ουτε θερμοκρασιες ουτε κρασαρισματα. η καρτα που θελω να παρω παιδια οσων αφορα τις απιτησεις ρευματος αναφερει αυτα :Installation of any of the AMD Radeon cards is really easy. Once the card is seated into the PC make sure you hook up the monitor and of course any external power connectors like 6 and/or 8-pin PEG power connectors. Preferably get yourself a power supply that has these PCIe PEG connectors native (converting them from a Molex Peripheral connector anno 2012 we feel is a no-go). απο αυτα που καταλαβαινω θελει εξτρα τροφοδοσια με το εξαπινο καλωδιο?δεν χρειαζετε κατι αλλο? Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2014 από DRHOUSE1985 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 ^^ θα σε καλύψει και σε αναβάθμιση το chiftec. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Εντάξει θα είσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRHOUSE1985 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Παιδια ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα