Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικά desktop,ποιό;ποιός;;

coolerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν αναβαθμίστηκε κι αυτό μαζί με τα υπόλοιπα;

Υ.γ: Όντως η Rm σειρά δεν πήγε στα 10 χρόνια όπως τα υπόλοιπα

http://www.anandtech.com/show/10255/corsair-extends-warranty-of-advanced-psus-to-10-years

@panos

Μια χαρά το αντέχει το σύστημα σου αυτό που είπε ο Sheogorath

@constantineparas

Πρέπει να αναφέρεις και το σύστημα σου

δεν ξερω η συγκεκριμενη μαρκα ειναι καλη στις καρτες γραφικων, σκεφτομουνα κατι σε seasonic ή xfx  αλλα αν ειναι καλο αυτο το corsair θα το κρατησω, εμενα με ενδιαφερει αν καει να σβησει απλως και να μεινει εκει, συνηθως τα καλα τροφοδοτικα αυτο κανουν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ξερω η συγκεκριμενη μαρκα ειναι καλη στις καρτες γραφικων, σκεφτομουνα κατι σε seasonic ή xfx  αλλα αν ειναι καλο αυτο το corsair θα το κρατησω, εμενα με ενδιαφερει αν καει να σβησει απλως και να μεινει εκει, συνηθως τα καλα τροφοδοτικα αυτο κανουν

Κρατησε το Corsair,ειναι πολυ καλο,δεν σε συμφερει να το πουλησεις και να παρεις υποδεεστερο για λιγα ευρω.

• Like 1

Καλησπερα σας,

Εχω το Thermaltake TR2 RX550PP ως δευτερο τροφοδοτικο. Επειδη εστειλα το βασικο για αντικατασταση λογω βλαβης λετε το Thermaltake να μπορεσει να σηκωσει το συστημα μου προσωρινα μεχρι να ερθει πισω το κανονικο?

AMD 1090T, 8GB DDR3, RX470 4 GB, 2 SSD & 1 HDD, DVDRW καθως και 5-6 usb συσκευευες

Καλησπερα σας,

Εχω το Thermaltake TR2 RX550PP ως δευτερο τροφοδοτικο. Επειδη εστειλα το βασικο για αντικατασταση λογω βλαβης λετε το Thermaltake να μπορεσει να σηκωσει το συστημα μου προσωρινα μεχρι να ερθει πισω το κανονικο?

AMD 1090T, 8GB DDR3, RX470 4 GB, 2 SSD & 1 HDD, DVDRW καθως και 5-6 usb συσκευευες

Αν δεν έχει περάσει "βουνά και θάλασσες", δεν είναι ζορισμένο, ναι, αντέχει άνετα.

• Like 2

Οκ ευχαριστώ!

Μάλλον για Thermaltake θα παω, εκτός αν βρω αλλού Superflower.

Είδα κάποια reviews για το Thermaltake και δεν ψήθηκα.

Super Flower εκτός από το e-shop δεν παίζουν αλλού στην Ελλάδα; Είδα κάποια καταστήματα στο skroutz, αλλά δε θα προτιμούσα να πάρω από εκεί.

Ποιο Thermaltake ?

Toughpower london που προτάθηκε. Βασικά μου έχει δημιουργηθεί η αίσθηση ότι της Super flower έχουν ποιο ποιοτική κατασκευή.

Πέραν αυτού, αν δεν κάνω λάθος από κάποια review που είδα, τα τροφοδοτικά της EVGA είναι από μέσα Super Flower. Ισχύει αυτό γενικά;

Toughpower london που προτάθηκε. Βασικά μου έχει δημιουργηθεί η αίσθηση ότι της Super flower έχουν ποιο ποιοτική κατασκευή.

Πέραν αυτού, αν δεν κάνω λάθος από κάποια review που είδα, τα τροφοδοτικά της EVGA είναι από μέσα Super Flower. Ισχύει αυτό γενικά;

Συνήθως δεν ασχολούμαι με εταιρείες για τό πόσο καλές ή κακές είναι. Ασχολούμαι περισσότερο με τροφοδοτικά διαβάζοντας διάφορά reviews. Όλες σχεδόν οι εταιρείες έχουν βγάλει κακά και καλά τροφοδοτικά. Για τα EVGA απάντησε ο Physic

• Like 5

Καλησπέρες.

Γρήγορη ερώτηση. 

http://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html#reviews αξίζει το συγκεκριμένο;

Θα φτιάξω σε κανα 15ημερο το καινουριο μου pc που θα αποτελείται από ryzen 5 1600 η 1600Χ και κάρτα γραφικών καμιά rx 480.

Έχω πάρει το συγκεκριμένο κουτί από τώρα και θέλω όσο το δυνατόν να είναι αθόρυβο και να μπορώ να κάνω καλό cable managment. 

http://www.skroutz.gr/s/8362580/Zalman-Z1-Neo.html 

Καλησπέρες.

Γρήγορη ερώτηση. 

http://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html#reviews αξίζει το συγκεκριμένο;

Θα φτιάξω σε κανα 15ημερο το καινουριο μου pc που θα αποτελείται από ryzen 5 1600 η 1600Χ και κάρτα γραφικών καμιά rx 480.

Έχω πάρει το συγκεκριμένο κουτί από τώρα και θέλω όσο το δυνατόν να είναι αθόρυβο και να μπορώ να κάνω καλό cable managment. 

http://www.skroutz.gr/s/8362580/Zalman-Z1-Neo.html 

Aξιζει..

• Like 2

παιδιά πήρα μια  gtx 980ti για να αντικαταστησω την gtx 1050 ti το τροφοδοτικο μου είναι vs 550 crosair είναι ικανό να την σηκωσει ?????

παιδιά πήρα μια  gtx 980ti για να αντικαταστησω την gtx 1050 ti το τροφοδοτικο μου είναι vs 550 crosair είναι ικανό να την σηκωσει ?????

το υπολοιπο συστημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...