Spitfire_13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Σιγουρα η καλυτερη επιλογη ειναι να περιμενω λιγο παραπανω ωστε να παρω ειτε το RMx ειτε το Thermaltake RGB μιας και τα 2 εχουν 10 χρονια εγγυηση , εφοσον το τροφοδοτικο ειναι κατι που δεν χρειαζεται αναβαθμηση καθε 2 χρονια οπως οι GPU πχ.. και ο μονος λογος που αλλαζω το Vs650 μου παρα οσα ακουγονται για αυτο εγω εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος , ειναι το cable managment στο κουτι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Σιγουρα η καλυτερη επιλογη ειναι να περιμενω λιγο παραπανω ωστε να παρω ειτε το RMx ειτε το Thermaltake RGB μιας και τα 2 εχουν 10 χρονια εγγυηση , εφοσον το τροφοδοτικο ειναι κατι που δεν χρειαζεται αναβαθμηση καθε 2 χρονια οπως οι GPU πχ.. και ο μονος λογος που αλλαζω το Vs650 μου παρα οσα ακουγονται για αυτο εγω εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος , ειναι το cable managment στο κουτι.. ειδαλως δες το thermaltake london 550 sta 85eyrw 80 plus gold me 10 χρονια εγγύηση ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 ειδαλως δες το thermaltake london 550 sta 85eyrw 80 plus gold me 10 χρονια εγγύηση ! Συνεχίζεις να γράφεις ότι ναναι. Έχει 5 χρόνια και όχι 10 και παραππανω του πρότεινες Full Wired τροφοδοτικό ενώ έχει γράψει ότι θέλει τουλάχιστον semi-modular. Και του προτείνεις πάλι τροφοδοτικό που έχει προταθεί ήδη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spitfire_13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Ναι άλλα μαγαζια το δινουν 2 χρονια αλλα 5.. και στην τελικη τιμη βγαινει 5-10 ευρω φθηνοτερο απο το toughpower Rgb με τα 10 χρονια οποτε εκει κλεινω μην γεμιζουμε το θεμα παραπανω, ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Καλά τα καταστήματα μορούν να γράφουν ότι θέλουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Καλημέρα έχουμε έναν qx 6850 και μία παλιά κάρτα γραφικών της άτι που καιει μαξ 75-80 watt ψάχνουμε ένα τροφοδοτικό μέχρι 60 ευρώ σε περίπτωση π κάνουμε λίγο oc στον cpu και βάλουμε στην πορεία μία 1050ti.Ε χετε να προτείνεται κάποιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Χωρίς να θέλω να γίνω ειρωνικός,αλλά έχεις προτείνει τόσα από εχθές. Δεν μπορείς να διαλέξεις και για εσένα ένα; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Χωρίς να θέλω να γίνω ειρωνικός,αλλά έχεις προτείνει τόσα από εχθές. Δεν μπορείς να διαλέξεις και για εσένα ένα; Για τους αλλους ριψοκινδυνευει και ρισκαρει,για τον εαυτο του θελει να ειναι σιγουρος 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Παιδια να ρωτησω και εγω κατι εχω ενα τροφοδοτικο της corsair δυστηχως μερικα απο αυτην την εταιρεια δεν μου βγηκαν καλα, τωρα ομως εχω ενα RM 650w 3 χρονια περιπου αυτη η σειρα αντεχει ειναι καλη; και επειδη νομιζω ειναι πολλα για το συστημα που εχω 260xAMD intel 4670 3,4 2 δισκους και ενα αντηγραφικο, ποιο θα μπωρουσα να παρω για ποιο μικρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Παιδια να ρωτησω και εγω κατι εχω ενα τροφοδοτικο της corsair δυστηχως μερικα απο αυτην την εταιρεια δεν μου βγηκαν καλα, τωρα ομως εχω ενα RM 650w 3 χρονια περιπου αυτη η σειρα αντεχει ειναι καλη; και επειδη νομιζω ειναι πολλα για το συστημα που εχω 260xAMD intel 4670 3,4 2 δισκους και ενα αντηγραφικο, ποιο θα μπωρουσα να παρω για ποιο μικρο; Και με το evga 430 κάνεις την δουλειά σου, με 40 ευρώ περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Βέβαια δε ξέρω κατά πόσο αξίζει να το πουλήσεις για να πάρεις κάποιο άλλο που έχει 3 χρόνια εγγύηση, ενώ αυτό έχει 10. Δε θα βγάλεις μεγάλο καθαρό κέρδος, αυτό θέλω να πω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Βέβαια δε ξέρω κατά πόσο αξίζει να το πουλήσεις για να πάρεις κάποιο άλλο που έχει 3 χρόνια εγγύηση, ενώ αυτό έχει 10. Δε θα βγάλεις μεγάλο καθαρό κέρδος, αυτό θέλω να πω Τα παλιά RM δεν είχαν μόλις 5? Αν ναι, 2 χρόνια έχει υπόλοιπο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
constantineparas Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Καλησπέρα. Ψάχνω για τροφοδοτικό από 400 watt και πάνω εώς 80 ευρώ. Με μία γρήγορη αναζήτηση βρήκα αρκετά Corsair,Thermaltake,BeQuiet και άλλα και διάφορες σειρές αυτών.Μπορείται να προτείνεται κάτι αξιόπιστο και με αθόρυβο σχετικά ανεμιστήρα ; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Τα παλιά RM δεν είχαν μόλις 5? Αν ναι, 2 χρόνια έχει υπόλοιπο. Ναι 5 εχει δεν ξερω τι ποιοτητα ειναι και αν θα αντεξει, βεβαια εχει αρκετες ωρες λειτουργιας, το 430 μικρο δεν ειναι παλι ομως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Τα παλιά RM δεν είχαν μόλις 5? Αν ναι, 2 χρόνια έχει υπόλοιπο. Δεν αναβαθμίστηκε κι αυτό μαζί με τα υπόλοιπα; Υ.γ: Όντως η Rm σειρά δεν πήγε στα 10 χρόνια όπως τα υπόλοιπα http://www.anandtech.com/show/10255/corsair-extends-warranty-of-advanced-psus-to-10-years @panos Μια χαρά το αντέχει το σύστημα σου αυτό που είπε ο Sheogorath @constantineparas Πρέπει να αναφέρεις και το σύστημα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα