Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να μην πάρω το 750w της corsair;

σου έχουν προταθει πολύ καλύτερα...με καλύτερη επιλογή του millenium ... καλη επιλογη επίσης είναι και το enermax που σου προτεινα

Δημοσ.

σου έχουν προταθει πολύ καλύτερα...με καλύτερη επιλογή του millenium ... καλη επιλογη επίσης είναι και το enermax που σου προτεινα

δέν είναι enermax εσωτερικά παρά μόνο το brand name(Oem CWT είναι)

καλό είναι,αλλά δεν συγκρίνεται με τα xfx που έχουν προταθεί(πολύ καλύτερη πλατφόρμα)+ seasonic  ;)

• Like 3
Δημοσ.

δέν είναι enermax εσωτερικά παρά μόνο το brand name(Oem CWT είναι)

καλό είναι,αλλά δεν συγκρίνεται με τα xfx που έχουν προταθεί(πολύ καλύτερη πλατφόρμα)+ seasonic  ;)

δεν αντιλεγω συμφωνω μαζι σου...XFX και πάλι XFX

Δημοσ.

Ειμαι κατοχος του Corsair Tx 750.Καλο το τροφοδοτικο,απλα τον τελευταιο καιρο επεσε το ματι μου στο https://www.skroutz.gr/s/3177771/EVGA-SuperNOVA-NEX750G-Gold.html. 80Plus Gold,Full Modular(που το δικο μου Corsair δεν ειναι)και 10 χρονια εγγυηση(για 1 ζωη που λεμε :P) και σκεφτομουν αν αξιζει η μεταβαση σε αυτο.

Γνωριζω επισης και για τα αλλα top ονοματα σε τροφοδοτικα πχ Seasonic,Enermax,Xfx,Antec

Πιστευετε οτι αξιζει η μεταβαση μου απο το Corsair που εχω τωρα σε αυτο????

Δημοσ.

Τσάμπα λεφτά θα πετάξεις έχεις ένα εξαιρετικό τροφοδοτικό αν δεν σου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα ποιος ο λόγος να το αλλάξεις;

Στη θέση σου θα έμενα με το Corsair.

• Like 1
Δημοσ.

Τσάμπα λεφτά θα πετάξεις έχεις ένα εξαιρετικό τροφοδοτικό αν δεν σου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα ποιος ο λόγος να το αλλάξεις;

Στη θέση σου θα έμενα με το Corsair.

Οι βασικοι λογοι που κοιταζα προς αυτη την αγορα ειναι οι 3 που ανεφερα παραπανω,δηλαδη Modular,10χρονια εγγυηση,και 80Plus Gold. Ενταξυ τα χρηματα οπως το υπολογιζω ειναι περιπου 30ευρω διαφορα που θα ηταν σχεδον οσο θα εδεινα καπου για επεκταση εγγυησης :P

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι κατοχος του Corsair Tx 750.Καλο το τροφοδοτικο,απλα τον τελευταιο καιρο επεσε το ματι μου στο https://www.skroutz.gr/s/3177771/EVGA-SuperNOVA-NEX750G-Gold.html. 80Plus Gold,Full Modular(που το δικο μου Corsair δεν ειναι)και 10 χρονια εγγυηση(για 1 ζωη που λεμε :P) και σκεφτομουν αν αξιζει η μεταβαση σε αυτο.

Γνωριζω επισης και για τα αλλα top ονοματα σε τροφοδοτικα πχ Seasonic,Enermax,Xfx,Antec

Πιστευετε οτι αξιζει η μεταβαση μου απο το Corsair που εχω τωρα σε αυτο????

Όντως, vfm αυτά τα EVGA. Είχε και κάποια 650άρια SuperNova το e-shop στα 90€. Τελειώσανε και αυτά. Κοίτα, αν το Corsair σου πάει καλά και δεν έχεις θέματα θορύβου, κοπώσεως κ.λπ. και έχεις και υπόλοιπο εγγύησης, άσ' το. Μπορεί να σου πάθει τίποτα και να στο αλλάξουν μέσω εγγύησης με κάτι νεώτερο (π.χ. ΑΧ760, πονηρός ο βλάχος :P). Γενικώς, δεν νομίζω να συμφέρει να το αλλάξεις. Πάντως, όντως για αυτά που προσφέρει το ΕΒΓΑ τα 104€ είναι πολύ καλή τιμή. 

Οι βασικοι λογοι που κοιταζα προς αυτη την αγορα ειναι οι 3 που ανεφερα παραπανω,δηλαδη Modular,10χρονια εγγυηση,και 80Plus Gold. Ενταξυ τα χρηματα οπως το υπολογιζω ειναι περιπου 30ευρω διαφορα που θα ηταν σχεδον οσο θα εδεινα καπου για επεκταση εγγυησης :P

Αν βρείς να το δώσεις 70€ το ΤΧ (δεν νομίζω) τότε όρμα.

Δημοσ.

Αυτό το Superflower τι λέει; http://www.e-shop.gr/super-flower-golden-green-hx-series-550w-sf-550p14xe-p-PER.811708

Βλέπω

80 Plus Gold

5 χρόνια εγγύηση

Ταιβανέζικους πυκνωτές

Single rail 12v 45.5A

70€

Διαβάζω καλά λόγια σε ξένα φορα τα θεωρούν καλή εναλλακτική των Seasonic made psus.

Δημοσ.

Τα Super Flower καλά είναι, ειδικά τα μεγάλα μοντέλα. Το συγκεκριμένο δίνει πολλά σε σχέση με τα λεφτά που κάνει. Τα 5 χρόνια εγγύηση μεγάλο +.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...