Kostas.karras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 se αυτα τα λεφτα δες και το thermaltake smart se 530 watt Κολλησες με τα the 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 To συγκεκριμένο thermaltake ειναι σταθερη αξία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiriosD Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Γενικά μιλάμε για τις μικρές σειρές ούτως ή άλλως αλλά τα corsair VS είναι συνήθως δεν ως επιλογή καλύτερα ΤΤ είναι πιο εντάξει σε budget λύσεις ενα κλικ πάνω σε τιμή πρόχειρα που το δα Seasonic S12II 520 το μόνο κακό είναι η μη άμμεση διαθεσιμότητα από skroutz 4-10 μέρες (5 χρόνια εγγύηση) με 5 ευρώ πάνω έχει έκδοση full modular (Μ12ΙΙ) αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andmand Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ όσους απάντησαν..Το http://www.skroutz.gr/s/417911/XFX-ProSeries-450W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html θα μου φτάνουν όμως τα watt..γιατί νομίζω είναι "τσίμα-τσίμα"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tanasen01 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ όσους απάντησαν..Το http://www.skroutz.gr/s/417911/XFX-ProSeries-450W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html θα μου φτάνουν όμως τα watt..γιατί νομίζω είναι "τσίμα-τσίμα"... Στο 500αρι xfx που σου προτάθηκε παραπάνω πας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andmand Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Στο 500αρι xfx που σου προτάθηκε παραπάνω πας. Αν θέλω και λίγο overclock? Στο corsair το vs650 αναγκαστικά λόγω budget? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuxpower Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Με οποιαδήποτε cpu, και με οποιαδήποτε Single gpu δεν χρειάζεσαι πάνω απο 500w (not a potato one). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andmand Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 www.techstores.gr/500w-xfx-p1-500b-xtfr.html Και αυτό από techstores που δίνει 5 χρονια. Τελικά έκλεισα σε αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mironas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Καλησπερα! Το συστημα μου αποτελειται απo: mobo: asus 970 pro gaming cpu: fx-8350 (stock) ram: 2x8gb ddr3 hyperx 1866 αυτη τη στιγμη εχω μια 750ti (60 watt tdp) στην οποια εχω κανει overclock και σκοπευω να αγορασω μια msi rx 470 pro gaming η οποια έχει tdp 125 watt. Τσεκαρα σε αυτη τη σελιδα http://outervision.com/power-supply-calculator και απο περιπου 400watt που υπολογιζει την καταναλωση μου, θα παω στα 440 watt, αλλα βλεπω οτι με την νεα καρτα υπολογιζει επισης 27A αντι για 24Α που εχω τωρα (το τροφοδοτικο λεει στην ετικετα 22A). Η καρτα που θελω να παρω εχει 8 pin connector. Αν παρω ανταπτορα 6pin σε 8pin θα μπορει να δουλεψει κανονικα? Πιστευετε οτι το τροφοδοτικο θα σηκωσει την καρτα αυτη ή θα χρειαστει να παρω αλλο? Επισυναπτω σε εικονα, το ταμπελακι του τροφοδοτικου με τα στοιχεια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Καλησπερα! Το συστημα μου αποτελειται απo: mobo: asus 970 pro gaming cpu: fx-8350 (stock) ram: 2x8gb ddr3 hyperx 1866 αυτη τη στιγμη εχω μια 750ti (60 watt tdp) στην οποια εχω κανει overclock και σκοπευω να αγορασω μια msi rx 470 pro gaming η οποια έχει tdp 125 watt. Τσεκαρα σε αυτη τη σελιδα http://outervision.com/power-supply-calculator και απο περιπου 400watt που υπολογιζει την καταναλωση μου, θα παω στα 440 watt, αλλα βλεπω οτι με την νεα καρτα υπολογιζει επισης 27A αντι για 24Α που εχω τωρα (το τροφοδοτικο λεει στην ετικετα 22A). Η καρτα που θελω να παρω εχει 8 pin connector. Αν παρω ανταπτορα 6pin σε 8pin θα μπορει να δουλεψει κανονικα? Πιστευεται οτι το τροφοδοτικο θα σηκωσει την καρτα αυτη ή θα χρειαστει να παρω αλλο? Επισυναπτω σε εικονα, το ταμπελακι του τροφοδοτικου με τα στοιχεια του. oxi μακρια αλλαξετο σου συμβουλευω να δεις αυτο εδω και ποιοτικό και καλο τροφοδοτικο http://www.skroutz.gr/s/4184806/CoolerMaster-G550M.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mironas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 oxi μακρια αλλαξετο σου συμβουλευω να δεις αυτο εδω και ποιοτικό και καλο τροφοδοτικο http://www.skroutz.gr/s/4184806/CoolerMaster-G550M.html Ευχαριστω. Ωραια, θα κοιταξω τοτε να το αλλαξω να το αλλαξω κι αυτο μαζι με την καρτα οταν την παρω. Το συγκεκριμενο βλεπω εχει για το cpu 1x 4+4pin. Αν τα συνδεσω και τα 2 στην μητρικη για τον επεξεργαστη, θα ειναι σαν το 8pin που εχω τωρα? Επισης για την καρτα αναφερει PCI-e 6+2 οποτε θα κανει για την υποδοχη 8pin της καρτας ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ευχαριστω. Ωραια, θα κοιταξω τοτε να το αλλαξω να το αλλαξω κι αυτο μαζι με την καρτα οταν την παρω. Το συγκεκριμενο βλεπω εχει για το cpu 1x 4+4pin. Αν τα συνδεσω και τα 2 στην μητρικη για τον επεξεργαστη, θα ειναι σαν το 8pin που εχω τωρα? Επισης για την καρτα αναφερει PCI-e 6+2 οποτε θα κανει για την υποδοχη 8pin της καρτας ετσι? To αλλαζεις σιγουρα... Το θεμα ειναι ποσα διαθετεις? το PCI-e 6+2= 8πινο για την καρτα σου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mironas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 To αλλαζεις σιγουρα... Το θεμα ειναι ποσα διαθετεις? το PCI-e 6+2= 8πινο για την καρτα σου! Προς το παρον υπολογιζα να παρω μονο την καρτα γραφικων την οποια θα καθυστερισω μεχρι να μαζεψω και τα χρηματα για το τροφοδοτικο. Υπολογιζω το πολυ κανα 80αρι καθως οπως κοιταξα κι εγω δεν ξερω αν πιο κατω υπαρχει αλλα αξιολογα. Με ενδιαφερει πολυ να ειναι αθορυβο, να εχει τις συνδεσεις που χρειαζομαι και μ' αρεσε το γεγονος οτι ειναι semi modular. Εχεις να μου προτεινεις κατι αλλο? Τα 2χ4pin για το cpu θεωρουνται σαν 8pin αν τα συνδεσω και τα 2, που παιρνει η μητρικη μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ευχαριστω. Ωραια, θα κοιταξω τοτε να το αλλαξω να το αλλαξω κι αυτο μαζι με την καρτα οταν την παρω. Το συγκεκριμενο βλεπω εχει για το cpu 1x 4+4pin. Αν τα συνδεσω και τα 2 στην μητρικη για τον επεξεργαστη, θα ειναι σαν το 8pin που εχω τωρα? Επισης για την καρτα αναφερει PCI-e 6+2 οποτε θα κανει για την υποδοχη 8pin της καρτας ετσι? http://www.skroutz.gr/comparelists/30?compare=3048818%2C7505417%2C4561536%2C7985709 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonymous-root Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Οκ ευχαριστώ! Μάλλον για Thermaltake θα παω, εκτός αν βρω αλλού Superflower. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα