Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικά desktop,ποιό;ποιός;;

coolerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1Δεκτόν^^

2Κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα?

1  Ιαπωνικος ηλεκτρολυτικός πυκνωτής,(Chemi-Con)

Ο ιδιος που χρησιμοποιει και το 750αρη..

Ηδη υπαρχει το ποσο αλλα δεν....

post-330131-0-93156100-1478986516_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1  Ιαπωνικος ηλεκτρολυτικός πυκνωτής,(Chemi-Con)

Ο ιδιος που χρησιμοποιει και το 750αρη..

Ηδη υπαρχει το ποσο αλλα δεν....

Καλά αυτό για τους πυκνωτές, μια χαρά είναι, αλλά ποιοτικά σίγουρα δεν είναι σαν πολλά platinum. Σε αυτήν την τιμή και εγώ το βλέπω σαν nobrainer, still.

Καλά αυτό για τους πυκνωτές, μια χαρά είναι, αλλά ποιοτικά σίγουρα δεν είναι σαν πολλά platinum. Σε αυτήν την τιμή και εγώ το βλέπω σαν nobrainer, still.

Δεκτον ,αλλα μπορω να πω οτι προτιμοτερο απο αντιστοιχα golden στην τιμη του..Εχει περασει ολα τα τεστ του platinum παρεππιπτωντος και με το παραπανω. Και ποιοτικα δεν υστερει οπως κακοφημολογηθηκε..

Την καλη τιμη του την θεωρω τιμη ξεστοκαρισματος και οχι τιμη υποπτη...

Καχυποψιες και εγκυρα,καλα reviews δεν συμβαδιζουν..

Εγώ αν έψαχνα αντί για του ερωτώμενου, θα το τσιμπούσα. Η όλη παρεξήγηση έγινε για το "δίχως δεύτερη σκέψη". Anyway, ας βάζουμε "προτείνω" κτλ, τι να πεις?

• Like 1

Μια χαρα τροφοδοτικο ειναι το SuperFlower που προταθηκε στα 80 ευρώ, απαραδεκτη η συμπεριφορα μερικων που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα σαν κλασσικοι ελληναραδες.

Καχυποψιες και εγκυρα,καλα reviews δεν συμβαδιζουν..

Δείξε μας τα έγκυρα review του σε παρακαλώ και κυρίως για να τα δει ο θεματοθέτης.

αν και πιστευω οτι το εχουν βαλει σε αυτη την τιμη γιατι δεν γνωριζουν τι εστι,

'Ελα ρε Τζιμάκο τώρα..

Όσο αφορά το πλάτος 150mm το ύψος 86 mm που είναι το πρότυπο του ΑΤΧ δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα  να μη βιδώνει στο κουτί,αν χωράει όμως είναι άλλο θέμα γιατί είναι λίγο μεγαλούτσικο,αυτό πρέπει να το δεις από τις προδιαγραφές του κουτιού.

Όσο για review δε νομίζω ότι υπάρχει για το 750άρι,αλλά και να υπάρχει και να είναι σε άλλη γλώσσα πέραν της αγγλικής ,μπορείς να βάλεις ένα μεταφραστή ,αν έχεις chrome π.χ https://chrome.google.com/webstore/detail/imtranslator-translator-d/noaijdpnepcgjemiklgfkcfbkokogabh?utm_source=chrome-app-launcher-info-dialog .

Καλύτερα τότε στείλτου ένα pm για να είσαι σίγουρος ότι θα το δεί.

Τι έχει γίνει εδώ ρε παιδία ; Ηρεμία . Θα μελετήσω τις επιλογές μου θα επανέλθω.

Καλησπέρα θα ηθελα την βοηθειά σας για ένα οικονομικό τροφοδοτικό απο eshop.gr, ουτε καν σκληρός ουτε DVD/RW, δεν θα μπει πάνω. Ενας οικονομικός celeron θα αγοραστεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...