Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικά desktop,ποιό;ποιός;;

coolerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δηδ προχωρώ άφοβα?? Spy94 είναι εύκολο στο site p εστειλες να γεμισεις τα κενα να κάνει τον υπολογισμό και να μ στείλει μία φοτο ? Γτ δεν έχω ιδέα τι ζητάει σε μερικά . Ευχαριστώ πολύ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημήτρη δεν είναι ότι δεν θέλω απλά δεν μπορώ να ξέρω ακριβείς λεπτομέρειες του συστήματος σου πχ αν έχεις οπτικό μέσο,λεντάκια φανάκια και τα σχετικά ωστόσο το σύστημά χρειάζεται χονδρικά 200 watt  για τα βασικά και από εκεί και πέρα άντε να ανέβει άλλα 50.Οπότε και γραφικών σε παίρνει να βάλεις.Απλά ίσως να μην σου επαρκεί σε παλιότερες και πιο ενεργοβόρες.Ενδεικτικά επειδή βλέπω ότι σύστημά σου είναι καινούργιο και η προφανής επιλογή είναι η gtx 1060 σου φτάνει το τροφοδοτικό.Προφανώς και η φρέσκια 1050 αν δεν είσαι πολύ fan των games

• Like 1

Καλημερα!

Ψαχνω για τροφοδοτικο 750watt+...

Εχω καταληξει σε αυτο:

http://www.skroutz.gr/s/7593616/Corsair-RMx-Series-750W.html

Υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα και αθορυβο οπως αυτο???

Ποιο είναι το σύστημα;

Εχει σημασια?Θελω το λιγοτερο 750watt οποτε ρωταω ξεκαθαρα ποια η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα watt σε σχεση με τα χρηματα που διαθετω!

Πολλοί είναι αυτοί που ψάχνουν για 750/850/1000W τροφοδοτικό και στο τέλος καταλήγουμε ότι δε χρειάζονται πάνω από 600W. Βέβαια εσείς πληρώνετε εσείς αγοράζετε οπότε εμάς δε μας πέφτει λόγος.

• Like 2

Εχει σημασια?Θελω το λιγοτερο 750watt οποτε ρωταω ξεκαθαρα ποια η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα watt σε σχεση με τα χρηματα που διαθετω!

Ασφαλως εχει σημασια αγαπητε μου φιλε.Μονο ενας ηλιθιος η ασχετος θα προτεινε η θα αγοραζε τροφοδοτικο χωρις να λαβει υποψη του τις αναγκες του συστηματος.

• Like 2

^Όχι φίλε μου δεν υπάρχει πάρτο,αλλά και λίγο ευγένεια στα παιδιά που θέλουν να βοηθήσουν δε βλάπτει.

Ευγενεια σαφως και υπαρχει απλα προσπαθω να αποκλεισω απαντησεις αυτου του τυπου γιαυτο ρωταω συγκεκριμενα πραγματα!

Ευχαριστω για τις απαντησεις λοιπον!

Ασφαλως εχει σημασια αγαπητε μου φιλε.Μονο ενας ηλιθιος η ασχετος θα προτεινε η θα αγοραζε τροφοδοτικο χωρις να λαβει υποψη του τις αναγκες του συστηματος.

Μια χαρα ξερω τις αναγκες του συστηματος μου γιαυτο και δεν ρωτησα ποσα watt τροφοδοτικο να παρω....

Ρωταω καθαρα ποιο τροφοδοτικο στα 750watt κοντα στα 120-130 ευρω ειναι η καλυτερη αγορα.

Τόσα posts θα μπορούσες να έχεις αναφέρει το σύστημα αντί να καθόμαστε να κάνουμε μαθήματα ευγενείας ο ένας στον άλλον. Τέλος πάντων..δεδομένης της εγγύησης(10 χρόνια) που δίνει η Corsair στο συγκεκριμένο τροφοδοτικό είναι η καλύτερη επιλογή. Στην ίδια τιμή υπάρχει και το Super Flower Leadex 750W με 5 χρόνια εγγύηση. Προσωπικά αν είχαν την ίδια εγγύηση θα πήγαινα στο Leadex

https://www.skroutz.gr/s/5130155/Super-Flower-Leadex-Gold-750W.html

• Like 2

Ευγενεια σαφως και υπαρχει απλα προσπαθω να αποκλεισω απαντησεις αυτου του τυπου γιαυτο ρωταω συγκεκριμενα πραγματα!

Ευχαριστω για τις απαντησεις λοιπον!

Μια χαρα ξερω τις αναγκες του συστηματος μου γιαυτο και δεν ρωτησα ποσα watt τροφοδοτικο να παρω....

Ρωταω καθαρα ποιο τροφοδοτικο στα 750watt κοντα στα 120-130 ευρω ειναι η καλυτερη αγορα.

Κοιταξε, για να ρωτας, που δεν ειναι κακο,σημαινει οτι δεν ξερεις.Το οτι αυτο το δεχεσαι και ρωτας μια γνωμη σε τιμα γιατι δειχνει οτι δεν εισαι κομπλεξικος.Αλλα για να σου απαντησει καποιος υπευθυνα πρεπει να του πεις δυο πραγματα απαραιτητα,συστημα και ποσο διατιθεσαι να δωσεις.

Και εγω ας πουμε, δεν ξερω τα παντα αλλα για τροφοδοτικο δεν προκειται να ρωτησω γιατι εχω και γνωση και συγκεκριμενη αποψη. Οταν ομως ρωτησω για κατι αλλο που σημαινει οτι δεν εχω επαρκεις γνωσεις θα δωσω επαρκεις πληροφοριες για να βοηθησω αυτους που ξερουν ωστε να μου δωσουν σωστη συμβουλη.Η ξερω και δεν ρωταω η δεν γνωριζω και δινω τις απαραιτητες πληροφοριες για να μου πουν.

Πολλες φορες ασχετα ατομα εδω μεσα πανε και αγοραζουν τροφοδοτικο πανακριβο των 150 ευρω οταν το συστημα τους μπορει να δουλεψει ανετα και με ασφαλεια και με τροφοδοτικο των 60 ευρω.

• Like 1

Παιδια ασχολούμαι με PC από το 1992.ξερω πολύ καλά πόσα watt απαιτεί το σύστημα μου κ ξέρω κ θέλω να κάνω μία αγορά για τα επόμενα 10 χρόνια περίπου.

Το τωρινό PSU μου είναι ένα thermaltake tough power 750 watt του 2005.

Μία χαρά δουλεύει ακόμα αλλά επειδή αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή έχω κάποια χρήματα να διαθεσω για PSU λέω να το αλλάξω.τα χρήματα του τα έβγαλε.

Απλά έχω μείνει πίσω αρκετά χρόνια με την τεχνολογία κ ρωταω μία δεύτερη γνώμη.

Για να μην μακρυγορω θέλω ένα PSU το λιγότερο 750watt ας είναι κ μεγάλο για το σύστημα μου.το θέμα είναι αν έχω διαλέξει το καλύτερο στα χρήματα που διαθετω...ξέρω ότι υπάρχουν καλύτερα PSU 500-600 watt στα λεφτά αυτά αλλά εγώ θέλω 750 όπως κ να έχει.το corsair το έχω δει από κοντά κ μου άρεσε που είναι αθόρυβο σε χαμηλό load.α ν υπάρχει κάτι παρόμοιο ή καλύτερο σας ακούω! ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις που ήδη μου έχετε δώσει!

Από τη μια λες ότι ασχολείσαι από το 1992 και από την άλλη και από την άλλη έχεις μείνει πίσω στην τεχνολογία. Τελικά ξέρεις πόσα Watt χρειάζεσαι ή όχι? Το ερώτημα είναι λίγο ρητορικό γιατί ότι και να απαντήσεις δεν πείθεις. Από το 2ο σου post το έχασες το παιχνίδι. Αφού εσύ ήσουν ξεκάθαρος τότε και τα παιδιά που σε ρώτησαν ποιο είναι το σύστημά σου ξεκάθαρα ήταν. Πάρε λοιπόν όποιο τροφοδοτικό νομίζεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...