pano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 ^Και πιο είναι το κέρδος τους σ΄αυτό,όταν θα σου ζητήσουν αντικατάσταση,συν το χάσιμο εργατοωρών, συν το σπάσιμο @ρχιδι@ν από τους πελάτες και στο τέλος να τους χάσεις κιόλας,δεν το καταλαβαίνω. @Εκτός αν παραπαίεις και τα παίζεις όλα για όλα,τότε το καταλαβαίνω,δεν συναινώ για να μην παρεξηγούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Το ίδιο το κέρδος! Τα αγοράζουν σε πολύ χαμηλότερη τιμή (πχ στο 40%) και το πουλάνε 10-20% φτηνότερα από τα άλλα καταστήματα. Δύο ίδιους φωτογραφικούς φακούς που επέστρεψα (και πήρα τον 3ο ίδιο με «δοκιμή») τους αγόρασαν γνωστοί επαγγελματίες… (και δεν τους επέστρεψαν) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Και δεν το κατάλαβαν δηλαδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Και δεν το κατάλαβαν δηλαδη; Όχι! Ο ένας ήταν πρώην εργοδότης μου και είχε σπουδάσει προγραμματισμό σε Αγγλικό Πολυτεχνείο, όπου πήρε και μαθήματα φωτογραφίας! Θεώρησε ότι μια κορυφαία εταιρία δεν πλασάρει εμμέσως «σαπάκια». (θέμα νοοτροπίας και κακής κρίσης, την οποία γνωρίζουν και εκμεταλλεύονται αυτοί οι "εισαγωγείς") Ο φακός δούλευε μεν αλλά δεν είχε την απόδοση (οξύτητα και αντίθεση) που tον είχε κάνει τότε «Best Buy» σε όλο τον κόσμο. Τον χρησιμοποιούσε σε λίγες εργασίες (διαφημιστικής φωτογραφίας) που η υπέρ-υψηλή οξύτητα και αντίθεση δεν ήταν το ζητούμενο. Δηλαδή σε εργασίες που μπορούσε να κάνει με άλλο φωτ. φακό που είχε τη μισή τιμή ή χαμηλότερη… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Τι να σου πω φίλε μου, δεν έχω κανένα λόγω να σε αμφισβητήσω ,αλλά όσο αφορά τα τροφοδοτικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλάβεις το πρόβλημα. Ίδια περίπτωση πρέπει να ήταν με τροφοδοτικά silverstone που είχε φέρει το Πλαίσιο πριν κάποια χρόνια,πολύ καλή τιμή,αλλά τα περισσότερα χάλασαν μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Τα αλλάξαμε όλοι με κάτι άλλο(εγώ με corsair),απ'αυτήν την συναλλαγή εγώ βγήκα κερδισμένος το Πλαίσιο όμως δεν ξέρω(εγώ προσωπικά δεν ξαναψώνισα από εκεί),ίσως και να βγήκε γιατί όλοι ψωνίσαμε με το στανιό,αν και μπορούσαμε να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω. Y.Γ http://www.insomnia.gr/topic/397502-psu-silverstone-op-650-4990e-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BF/?hl=silverstone 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Θα το δεις, και όχι πάντα-εξαρτάται από τις γνώσεις σου και το είδος του προβλήματος- αν το χρησιμοποιήσεις αμέσως. Αν τρέξεις να εκμεταλλευτείς την «σούπερ ευκαιρία» και το κρατήσεις για back up, όταν παρουσιαστεί το πρόβλημα θα έχει λήξει η εγγύηση… Το έπαθα με ένα FSP Epsilon 80plus 700W, δούλεψε χωρίς προβλήματα περίπου 9-10 μήνες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Το fsp το πήραν και άλλοι και πάθανε το ίδιο ή μόνο σε σένα έτυχε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δεν το γνωρίζω, γιατί δεν το έψαξα σε κάποιο forum (είχαν περάσει 2 χρόνια μετά την αγορά). Ίσως αποτελούν ενδείξεις, ότι είχαν προβλήματα και άλλοι, η πολύ χαμηλή τιμή μεταπώλησης που είχαν σε αγγελίες μεταχειρισμένων αργότερα, και τα συγκεκριμένα και γενικά για τα FSP «blue storm», και επίσης ο μεγάλος αριθμός «blue storm», κυρίως 500W, που βρίσκονταν σε χέρια ρακοσυλλεκτών μια εποχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosZ68 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Όχι! Ο ένας ήταν πρώην εργοδότης μου και είχε σπουδάσει προγραμματισμό σε Αγγλικό Πολυτεχνείο, όπου πήρε και μαθήματα φωτογραφίας! Θεώρησε ότι μια κορυφαία εταιρία δεν πλασάρει εμμέσως «σαπάκια». (θέμα νοοτροπίας και κακής κρίσης, την οποία γνωρίζουν και εκμεταλλεύονται αυτοί οι "εισαγωγείς") Ο φακός δούλευε μεν αλλά δεν είχε την απόδοση (οξύτητα και αντίθεση) που tον είχε κάνει τότε «Best Buy» σε όλο τον κόσμο. Τον χρησιμοποιούσε σε λίγες εργασίες (διαφημιστικής φωτογραφίας) που η υπέρ-υψηλή οξύτητα και αντίθεση δεν ήταν το ζητούμενο. Δηλαδή σε εργασίες που μπορούσε να κάνει με άλλο φωτ. φακό που είχε τη μισή τιμή ή χαμηλότερη… Φιλε μου βγαζεις λαθος συμπερασματα αλλα επειδη ειναι εντελως off topic θα σου απαντησω σε spoiler. To sample variation ειναι γνωστο φαινομενο στους φωτογραφικους φακους και δεν εχει να κανει με καποια ειδικη συμφωνια καποιων καταστηματων με σκοπο το κερδος. Πραγματικα δεν ξερω ποιος στις ειπε αυτες τις μπουρδες αλλα αν ασχλιοσουν πραγματικα με την φωτογραφια θα επρεπε να το ξερεις αυτο ηδη. Αν εξαιρεσεις τους πολυ ακριβους τηλεφακους της Canon που συναρμολογουνται στο χερι και φερουν την υπογραφη και την σφραγιδα αυτου που τον συναρμολογησε και ισως και καποιους ακριβους γερμανικους, κανενας φακος δεν περναει απο quality control ωστε να μπορεσει να γινει καποιου τυπου διαλογη και να πανε τα καλα κομματια σε καποιους και τα σκαρτα να πουληθουν φτηνοτερα σε αλλα καταστηματα. Πραγματικα οταν διαβαζω κατι τετοια πραγματα δεν ξερω αν πρεπει να με πιασουν τα γελια η να μου ανεβει το αιμα στο κεφαλι απο τις βλακεις που διαδιδει ο κοσμος. Το quality control στους φακους ειναι αφημενο στα χερια του τελικου αγοραστη και στην ικανοτητα του να αναγνωρισει το προβλημα. Eνδεικτικα για να καταλαβεις το μεγεθος του προβληματος δες ενα παραδειγμα: Γνωστος μου φωτογραφος στην Αμερικη πουλησε τον canon 16-35 2.8 που ειχε για να παρει το καινουριο μοντελο 16-35 2.8 ΙΙ και αφου αλλαξε 7 κομματια μεσα σε 14 μερες ολα απο το B&H και αφου δεν βρηκε ουτε ενα που να ειναι καλυτερο απο τον 16-35 που πουλησε πηρε εναν Νικον 14-24 και μια Νικον για να κανει την δουλεια του. Το B&H για οσους δεν γηνωριζουν ειναι το πλεον αξιοπιστο καταστημα για φωτογραφικα ειδη και ειναι στα περισσοτερα πραγματα ακριβοτερο απο τα περισσοτερα αλλα καταστηματα αλλα παρ ολα αυτα το προτιμα ο κοσμος για το πολυ καλο customer support/ return policy και after sales. Κακη παρτιδα μπορει να τυχει στον οποιονδηποτε. Δεν σημαινει οτι ντε και καλα εχει γινει η ακομα χειροτερα γινεται συστηματικα επιτηδες. Καποια πραγματα που φανταζομαστε, στην πραξη ειναι εως και αδυνατον να ισχυουν για τεχνικους λογους αλλα παρ ολα αυτα μας αρεσει να φανταζομαστε σεναρια διαπλοκης μια που αυτα εχουν πιο πολυ ενδιαφερον. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2016 από SpirosZ68 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δεν το γνωρίζω, γιατί δεν το έψαξα σε κάποιο forum (είχαν περάσει 2 χρόνια μετά την αγορά). Ίσως αποτελούν ενδείξεις, ότι είχαν προβλήματα και άλλοι, η πολύ χαμηλή τιμή μεταπώλησης που είχαν σε αγγελίες μεταχειρισμένων αργότερα, και τα συγκεκριμένα και γενικά για τα FSP «blue storm», και επίσης ο μεγάλος αριθμός «blue storm», κυρίως 500W, που βρίσκονταν σε χέρια ρακοσυλλεκτών μια εποχή. Aπο review στο johhny guru είχα δεί ότι ακόμα και για το fanaki δεν είχε controller αλλά τα καλώδια ήταν το ένα στην 12άρα και το άλλο στην 3.3άρα. Πατέντα στην πατέντα. Αυτό προκαλούσε ripple και μόλις ο reviewer το έβαλε στο ground, εξαφανίστηκε. Γενικά αυτή η σειρά ήταν λίγο ότι νά'ναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hunter.back Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Με όριο τα 60 ευρώ τι θα προτιμούσατε για file server (24/7) με ι3-6100, onboard gpu, 4-5 δίσκους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 http://www.e-shop.gr/psu-seasonic-g-360-gold-360w-p-PER.640368 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheCaptainSS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, τι τροφοδοτικο μου προτείνατε για ένα σύστημα το οποίο θα αποτελείται από τα εξής:; Asus maximus viii ranger Intel i3-6100 ( ο οποιος αν ισχυει οτι πλεον μπορουν να παρουν Overclock, θα γινει μελλοντικα) 2x4gb ram (μελλοντικα θα μπουν άλλα τοσα ) 1 hdd 500 wd caviar black corsair h80i gpu: θα μπει αργοτερα μαλλον ομως κατι σε gtx950 ή καποια αντιστοιχη της amd budget για τροφοδοτικο 50-60 αν γινεται semi modular, αν δεν το επιτρεπει το budget τοτε κανονικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, τι τροφοδοτικο μου προτείνατε για ένα σύστημα το οποίο θα αποτελείται από τα εξής:; Asus maximus viii ranger Intel i3-6100 ( ο οποιος αν ισχυει οτι πλεον μπορουν να παρουν Overclock, θα γινει μελλοντικα) 2x4gb ram (μελλοντικα θα μπουν άλλα τοσα ) 1 hdd 500 wd caviar black corsair h80i gpu: θα μπει αργοτερα μαλλον ομως κατι σε gtx950 ή καποια αντιστοιχη της amd budget για τροφοδοτικο 50-60 αν γινεται semi modular, αν δεν το επιτρεπει το budget τοτε κανονικο http://diktyo.xyz/index.php?route=product/product&product_id=2323 3 χρόνια http://diktyo.xyz/index.php?route=product/product&product_id=2228 5 χρόνια τιμές τελικές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheCaptainSS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 http://diktyo.xyz/index.php?route=product/product&product_id=2323 3 χρόνια http://diktyo.xyz/index.php?route=product/product&product_id=2228 5 χρόνια τιμές τελικές Οταν λες 3-5 χρονια τι εννοεις; για το se δεν εχω ακουσει τα καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα