BlueBlood7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Τα καινουρια CX (τα γκρι μοντελα), πηραv πολυ καλα reviews για Low budget τροφοδοτικα. Οπως και η νεα budget σειρα vengeance Τα Reviews είναι χρήστες. Ας τα δούμε στην πράξη και σε κανα 2 χρόνια το συζητάμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Τα καινουρια CX (τα γκρι μοντελα), πηραv πολυ καλα reviews για Low budget τροφοδοτικα. Οπως και η νεα budget σειρα vengeance To προ-αντικατάστασης ήταν με τα πράσινα γράμματα και μου έβγαλε coil whine και σε idle. Το μετά-αντικατάστασης με τα γκρι, που λές και εσύ, μου έβγαλε και αυτό coil whine έντονο σε full load, σε idle ήταν αρκετά ανεκτό! Τα συμπεράσματα, δικά σας. Δεν νομίζω να είμαι τόσο γκαντέμης που και τις 2 φορές να μου έτυχαν προβληματικά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 To προ-αντικατάστασης ήταν με τα πράσινα γράμματα και μου έβγαλε coil whine και σε idle. Το μετά-αντικατάστασης με τα γκρι, που λές και εσύ, μου έβγαλε και αυτό coil whine έντονο σε full load, σε idle ήταν αρκετά ανεκτό! Τα συμπεράσματα, δικά σας. Δεν νομίζω να είμαι τόσο γκαντέμης που και τις 2 φορές να μου έτυχαν προβληματικά! Ο καιρος θα δείξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Ο καιρος θα δείξει Τι θα δείξει.. Ξοδεύτηκα και πήγα σε άλλο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το εξής. No name τροφ δεκαετιών σε αραχνιασμένα κουτιά με τρείς πόντους σκόνη να δουλεύουν ακούραστα, και σε άλλους προβληματα με το καλημέρα απο μεγαλοεταιρίες με κάκαλα. Και μή μου πεί κανείς οτι δεν του έχει τύχει κάποιο εκ των δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 . No name τροφ δεκαετιών Eδώ είναι η απάντησή σου,για πόσων δεκαετιών μιλάς; Γιατί αυτό το κακό ξεκίνησε περίπου πριν 10-15 χρόνια με τα κινέζικα,πριν δεν υπήρχαν noname. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Eδώ είναι η απάντησή σου,για πόσων δεκαετιών μιλάς; Γιατί αυτό το κακό ξεκίνησε περίπου πριν 10-15 χρόνια με τα κινέζικα,πριν δεν υπήρχαν noname. Με το 'δεκαετιών' βέβαια υπερέβαλλα αλλα όντως έχεις ένα δίκιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το εξής. No name τροφ δεκαετιών σε αραχνιασμένα κουτιά με τρείς πόντους σκόνη να δουλεύουν ακούραστα, και σε άλλους προβληματα με το καλημέρα απο μεγαλοεταιρίες με κάκαλα. Και μή μου πεί κανείς οτι δεν του έχει τύχει κάποιο εκ των δύο. Με λιγα λογια νομιζω οτι συμβαινει το εξης. Το ''no name'', ουσιαστικα σημαινει οχι οτι δεν εχουν καποιο ονομα εταιριας,αλλα οτι ειναι σχετικα αγνωστα στην Δυση,γιατι στην Κινα υπαρχουν εταιριες που εκει εχουν καλο ονομα,ενω εδω δεν τις ξερει κανεις. Ξεκινησαν πριν 20 χρονια η καπως μεταγενεστερα με λιγοτερο κεφαλαιο απο καποιες αλλες εταιριες Αμερικανικες η την Seasonic και παλια εβγαζαν μετρια και φτηνα τροφοδοτικα και λογικα και σωστα στην Δυση τα απεφευγαν.Με την εξαπλωση των αγορων,το ανοιγμα προς την Δυση και την εκρηξη σε πωλησεις hardware,σιγα,σιγα αρχισαν μερικες απο αυτες τις εταιριες να εχουν βλεψεις και να θελουν να γινουν σταδιακα πιο ποιοτικες σε ανταγωνιστικες τιμες για να ''χτυπησουν'' εκεινες τις εταιριες που ειχαν ηδη χτισει ονομα. Η ποιοτητα δεν ειναι προνομιο μονο των Γιαπωνεζων η των Δυτικων,αρκει να υπαρχει το κεφαλαιο κι η διαθεση και ετσι αρχισαν να βελτιωνονται και να βγαζουν πολλες καλες μοναδες,διαφορες εταιριες. Ενα παραδειγμα τυχαιο,ειναι η Ταιβανεζικη JouJye που απο το τιποτα, τωρα εχει φτασει να κατασκευαζει 300.000 μοναδες τον μηνα και να συνεργαζεται με την Seasonic Οποτε τα τελευταια 10 χρονια εχουν παραχθει πολλα ''ταπεινα'' τροφοτικα που φτιαχτηκαν με φτηνοτερα υλικα, και κοστιζαν φτηνα οταν ειχαν βγει,αλλα κατασκευασμενα με προσοχη και μια αξιοπρεπη ποιοτητα και δεν χαλανε ευκολα. Ενας φιλος μου εχει ενα πολυ παλιο και φτηνο JouJye εδω και 9 χρονια και ενω το στρεσσαρει γιατι παιζει games και εχει τον υπολογιστη του παντα 24/7 σε λειτουργια(δεν τον κλεινει ποτε,οταν δεν κανει κατι,κατεβαζει απο το internet) αυτο συνεχιζει απτοητο. Αντιθετα καποιες επωνυμες εταιριες,επειδη μειωθηκαν οι πωλησεις τους λογω του ανταγωνισμου και της κρισης,τα τελευταια χρονια κυριως, εριξαν την ποιοτητα των προιοντων τους για να αυξησουν τα κερδη,βασισμενες στο καλο ονομα τους. Εδω πληροφοριες για την JouJye : http://www.realhardtechx.com/index_archivos/JOUJYE.htm 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas396 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδια ξέρει κανείς τι παίζει με το xfx ts series 550w με θέμα μεγέθους;;Το έχει κανείς;Στο vision studio ανεφέρουν άλλες διαστάσεις http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24102&cat=17 απο οτι αναφέρει το σιτε http://www.xfxforce.com/en-us/products/ts-series-bronze-full-wired/ts-series-550w-psu-p1-550s-gren Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 εσυ να κοιτας παντα οτι αναφερει ο κατεσκευαστης..αστους τους εμπορους να λενε οτι θελουν.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδια ξέρει κανείς τι παίζει με το xfx ts series 550w με θέμα μεγέθους;;Το έχει κανείς;Στο vision studio ανεφέρουν άλλες διαστάσεις http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24102&cat=17 απο οτι αναφέρει το σιτε http://www.xfxforce.com/en-us/products/ts-series-bronze-full-wired/ts-series-550w-psu-p1-550s-gren Το έχω ξαναπεί και καλό είναι να αναφερθεί. Έχεις απόλυτο δίκιο γιατί αυτό ειναι το prο series και όχι το ts series. Δεν είναι ίδια Για περισσότερα διάβασε εδώ Συνοψίζοντας ενημέρωσέ τους οτι θέλεις το ts, ή επίλεξε άλλο κατάστημα για την αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas396 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Το έχω ξαναπεί και καλό είναι να αναφερθεί. Έχεις απόλυτο δίκιο γιατί αυτό ειναι το prο series και όχι το ts series. Δεν είναι ίδια Για περισσότερα διάβασε εδώ Συνοψίζοντας ενημέρωσέ τους οτι θέλεις το ts, ή επίλεξε άλλο κατάστημα για την αγορά. Ναί το είδα οτι στο vision studio έχουν την pro σειρα σε φοτο .Λοιπόν γιατί εγώ θέλω να πάρω την ts series αλλά στο σιτε αναφέρουν τις διαστάσεις που βλέπετε στην εικόνα το Package Dimensions αναφέρε στη μονάδα του τροφοδοτικού μόνο ή σε όλο το πακέτο;Αν αναφέρετε σε όλο το πακέτο το Master Carton Dimensions τι είναι;Γιατί σε άλλα τροφοδοτικά αναφέρουν και product dimensions και με έχουν μπερδεψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 ^Ποιό κουτί έχεις και ανησυχείς τόσο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Ναί το είδα οτι στο vision studio έχουν την pro σειρα σε φοτο .Λοιπόν γιατί εγώ θέλω να πάρω την ts series αλλά στο σιτε αναφέρουν τις διαστάσεις που βλέπετε στην εικόνα το Package Dimensions αναφέρε στη μονάδα του τροφοδοτικού μόνο ή σε όλο το πακέτο;Αν αναφέρετε σε όλο το πακέτο το Master Carton Dimensions τι είναι;Γιατί σε άλλα τροφοδοτικά αναφέρουν και product dimensions και με έχουν μπερδεψει. Όπως σου είπε και pano μην ανησυχείς για διάσταση αλλά γιατί εκτοςτης photo σου στέλνουν το pro άσχετα με την περιγραφή και μάλιστα με καλώδιο για τροφοδοσία με πρίζα αγγλικού τύπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas396 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 ^Ποιό κουτί έχεις και ανησυχείς τόσο; Όπως σου είπε και pano μην ανησυχείς για διάσταση αλλά γιατί εκτοςτης photo σου στέλνουν το pro άσχετα με την περιγραφή και μάλιστα με καλώδιο για τροφοδοσία με πρίζα αγγλικού τύπου. Το aerocool qs-240 το οποίο παίρνει psu μέχρι 170mm.Καλά στέλνουν άλλο τροφοδοτικό από αυτο που λέει η περιγραφή;Αν γίνει κάτι τέτοιο κατευθείαν πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα