Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 σορρυ θα πάρω σε έναν φίλο μου τον i3 6100 και σκέφτομαι αν βαλουμε μετά κάρτα να κοιταξει την 1090 και Ρώτησα αν το 550 θα μπορούσε να τροφοδοτήσει και την 1090 και τον i3 6100 Πόσους φίλους έχεις αλήθεια; Λοιπόν διάλεξε ένα απο τα θέματα που έχεις ανοίξει για να πάμε να τα πούμε περι μητρικής και λοιπών δυνάμεων μαζί και sleeved cables που σε καίνε με βασική προϋπόθεση να υπάρχει χρήμα. Άν δεν υπάρχει τώρα επιφυλάσσομαι για τη στιγμή που θα μαζευτεί το budget. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ουπς λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 σορρυ θα πάρω σε έναν φίλο μου τον i3 6100 και σκέφτομαι αν βαλουμε μετά κάρτα να κοιταξει την 1090 και Ρώτησα αν το 550 θα μπορούσε να τροφοδοτήσει και την 1090 και τον i3 6100 Δεν υπαρχει τετοια καρτα γραφικων.Αλλα αν υπηρχε θα ηταν γκαφα να την συνοδευες με διπυρηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει βγει GTX1090? Έχω μείνει πίσω... απο τα γέλια.. ώχ μάνα μου θα τρελαθούμε με δαύτον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Λεφτά υπάρχουν από την μεριά του φίλου και αυτά ειναι 415 ευρώ και γ αυτό ρωταω γ να ξέρω πως να κινηθω radiohead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως άνοιξε ένα θέμα να τα λέμε απο εκεί για κάρτες γραφικών φωτισμούς κτλ Όλα μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Έστω ότι βγαίνει 1090=πάνω από 1080Ti..σίγουρα θα είναι κοντά στο χιλιάρικο και βάλε. Εδώ μας λες ότι ο φίλος σου έχει budget 415 ευρώ..μας δουλεύεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toolband Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Κάνεις μεγάλο overclock στον επεξεργαστή; https://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html Υ.γ: Βάλε έναν ssd στο μηχάνημα κάποια στιγμή OC δέν κάνω παρότι έχω ξεκλείδωτο CPU. To Thermaltake βλέπω οτι ειναι στο Tier 4 στην γνωστή λίστα. Βλέπω να παίρνω κανα Be Quiet αλλά δεν πολυ κυκλοφορούν στα μαγαζιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Έστω ότι βγαίνει 1090=πάνω από 1080Ti..σίγουρα θα είναι κοντά στο χιλιάρικο και βάλε. Εδώ μας λες ότι ο φίλος σου έχει budget 415 ευρώ..μας δουλεύεις; γενικα βρε ρωταω αν το συγκεκριμενο τροφοδοτικο μπορει να σικωσει απετιτητικη καρτα π να τραβάει πολύ ρευμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 OC δέν κάνω παρότι έχω ξεκλείδωτο CPU. To Thermaltake βλέπω οτι ειναι στο Tier 4 στην γνωστή λίστα. Βλέπω να παίρνω κανα Be Quiet αλλά δεν πολυ κυκλοφορούν στα μαγαζιά. Ωραία, σύμφωνα με προηγούμενα λεγόμενά μου, και επειδή είσαι ο επόμενος που αναφέρει την %@¬£$"/@)(¬" λίστα με τα tier απο τον Tom's, είχα υποσχεθεί να ποστάρω αυτό. Μια χαρά είναι το thermaltake, μην διαβάζεις το κάθε ποστ κάθε απλού χρήστη... γενικα βρε ρωταω αν το συγκεκριμενο τροφοδοτικο μπορει να σικωσει απετιτητικη καρτα π να τραβάει πολύ ρευμα Η 1080 δεν τραβάει πολύ ρεύμα. Ότι θες σε μονή κάρτα θα σε καλύψει το 550. οριακά και με μια 390Χ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrakasgtx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Θέλω να κάνω αναβάθμιση τροφοδοτικού σε pc με core 2 quad q9550 και 960. Αυτή τη στιγμή έχω ένα no name 500αρι το οποίο αν και το έχω πολλούς μήνες απροβλημάτιστα δεν το εμπιστεύομαι. Με τις νέες γενιές επεξεργαστών θα κάνω και upgrade αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο αφού θα είναι πιο efficient. Τι τροφοδοτικό προτείνετε κατά προτίμηση από e-shop; Εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο XFX XT 80 PLUS BRONZE 600W THERMALTAKE SPS-630MPCBEU SMART SE SERIES 630W Budget ταβάνι 70 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Θέλω να κάνω αναβάθμιση τροφοδοτικού σε pc με core 2 quad q9550 και 960. Αυτή τη στιγμή έχω ένα no name 500αρι το οποίο αν και το έχω πολλούς μήνες απροβλημάτιστα δεν το εμπιστεύομαι. Με τις νέες γενιές επεξεργαστών θα κάνω και upgrade αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο αφού θα είναι πιο efficient. Τι τροφοδοτικό προτείνετε κατά προτίμηση από e-shop; Εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο XFX XT 80 PLUS BRONZE 600W THERMALTAKE SPS-630MPCBEU SMART SE SERIES 630W Budget ταβάνι 70 ευρώ. Μια χαρα και τα δυο ειναι για τα λεφτα που δινεις και θα κανεις την δουλεια σου.Η μονη διαφορα ειναι οτι το Thermaltake ειναι semi-modular με αποσπωμενα καλωδια και θα εχεις λιγοτερο κομφουζιο με καλωδια μεσα στο tower κατι που βοηθαει και στις θερμοκρασιες και αισθητικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Και το XFX είναι καλύτερο ποιοτικά. Αν δεν κάνω λάθος είναι η πλατφόρμα της Seasonic S12II 620. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Σε αυτο το budget, οποιο και να παρει απο τα δυο ,για μενα,ειναι καλο. H Seasonic ειναι πολυ αξιοπιστη αλλα να ξερετε οτι αναλογα το κοστος της μοναδας ειναι και η ποιοτητα.Ενα παιδι που εγραψε εδω στο ινσομνια οτι του καηκε ενα αγνωστο σχετικο τροφοδοτικο χτες,ενα Silverpower 500watt, αν ψαξετε, η Seasonic το κατασκευαζει. Ασφαλως εχει μια αξιοπιστια παραπανω λογω του ονοματος της και του κυρους της σαν κατασκευαστρια εταιρια,αλλα οταν ειναι budget unit,δεν ειναι αισθητη η διαφορα με ενα αντιστοιχης αγοραστικης αξιας επωνυμο,οπως Thermaltake η Be Quιeτ ,κ.τ.λ. Αλλα ειναι τα κατασκευαστικα standards στις budget και μεσαιες λυσεις και αλλα στα ακριβα. http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page1203.htm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως άμα δώσεις 4 ευρώ παραπάνω παίρνεις αυτό http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-g550m-gm-series-550w-modular-80-bronze-rs550-amaab1-eu-p-PER.811576 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα