Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικά desktop,ποιό;ποιός;;

coolerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα αγορια τι κανετε??8α η8ελα την γνωμη σας για αγορα τροφοδιτικου(1000watts)ειμαι ανεμεσα σε corsair h super flower...θα ηθελα να ακουσω εντυπωσεις κ γνωμες σας..

ευχαριστω προκαταβολικα...

1000watt?3 gtx 1080 θα συνδεσεις και θες τοσα πολλα? :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1000watt?3 gtx 1080 θα συνδεσεις και θες τοσα πολλα? :P

περιμενω να παρω κατι λεφτα και λεω να κανω ενα μικρο update σε καποια parts...εκτος cpu μιας κ εδω δει οτι κραταει γερα ακομα  :P

1000 μου αρεσει το νουμερο..κ απο το 650 να παω σε 850 δν 8α αλλαζα καθολου,,,η κορσερ εχει 10 χρονια εγγυηση ισχυει??εδω δει οτι κ στα 2 σε dle as poυμε χρηση δν δουλευει καν τα ανεμηστηρια..

Θα αλλαξεις το τωρινο σου τροφοδοτικο με ενα ακριβοτερο επειδη σου αρεσει το νουμερο? :P

Τελος παντων αν οντως σκεφτεσαι για τετοιο πραγμα και κοιτας και την εγγυηση Evga Supernova(10χρονια εγγυηση σιγουρα,στην corsair ορισμενα εχουν 10χρονια).

Θα αλλαξεις το τωρινο σου τροφοδοτικο με ενα ακριβοτερο επειδη σου αρεσει το νουμερο? :P

Τελος παντων αν οντως σκεφτεσαι για τετοιο πραγμα και κοιτας και την εγγυηση Evga Supernova(10χρονια εγγυηση σιγουρα,στην corsair ορισμενα εχουν 10χρονια).

συγκεκριμενα εχω βαρεθει την μαυριλα κ θελω να παω σε ασπρο build κ κοιτταω σε super flower αν κ τα 10 χρονια εγγυηση ειναι μεγαλη αβαντα...αλλα ποιος ζει ποιος πε8αινει σε 10 χρονια.χαχαχα...

• Like 2

συγκεκριμενα εχω βαρεθει την μαυριλα κ θελω να παω σε ασπρο build κ κοιτταω σε super flower αν κ τα 10 χρονια εγγυηση ειναι μεγαλη αβαντα...αλλα ποιος ζει ποιος πε8αινει σε 10 χρονια.χαχαχα...

κατι στην μεση ειναι το seasonic snow silent με 7 χρονια εγγυηση+ ασπρο χρωμα

• Like 1

Ε γραψτο ρε συ απο την αρχη να το καταλαβουμε. Ετσι οπως το εγραψες πιο πισω επρεπε να μυρισουμε τα νυχια σου οτι θες να αλλαξεις τροφοδοτικο λογω χρωματος :P

• Like 1

Καλησπέρα,

Ανοίγοντας το newsletter του eshop, είδα ένα Seasonic σε προσφορά. Γενικά, είχα πει από Σεπτέμβρη να ψαχτώ για τροφοδοτικό, όχι κάτι ακριβό μιας και λεφτά δεν (υπάρχουν), όπως έκανα με το Corsair που έχω, αλλά αφού το είδα ήθελα να ρωτήσω. Στο google δεν υπάρχει το μοντέλο που αναγράφει το eshop παρα μόνο το "EVO", όπως και στο skroutz εχει τo "EVO" στο μοντέλο των 520W. Και κάπου διάβασα ότι η απλή έκδοση δεν υπάρχει πια στην αγορά. Τελικά είναι η EVO ή η απλή αυτό του eshop?

Ξέρουμε όλοι ότι τα Seasonic είναι κορυφή. Έχει κανένας προσωπική γνώμη από το συγκεκριμένο ή από την σειρά?

Εντάξει, δεν είναι το αίσχος που έχω (1 αντικατάσταση), αλλά δεν θέλω να ξανά βιώσω coil whine, έντονο/εκνευριστικό, παίζει κάποια τέτοια περίπτωση?

To σύστημα είναι αυτό της υπογραφής, με μελλοντική αντικατάσταση GPU. Αν υπάρχει κάποια εναλλακτική (όχι αναγκαστικά από eshop) σ' αυτά τα χρήματα ή λιγότερα, ακούω!

Καλησπέρα,

Ανοίγοντας το newsletter του eshop, είδα ένα Seasonic σε προσφορά. Γενικά, είχα πει από Σεπτέμβρη να ψαχτώ για τροφοδοτικό, όχι κάτι ακριβό μιας και λεφτά δεν (υπάρχουν), όπως έκανα με το Corsair που έχω, αλλά αφού το είδα ήθελα να ρωτήσω. Στο google δεν υπάρχει το μοντέλο που αναγράφει το eshop παρα μόνο το "EVO", όπως και στο skroutz εχει τo "EVO" στο μοντέλο των 520W. Και κάπου διάβασα ότι η απλή έκδοση δεν υπάρχει πια στην αγορά. Τελικά είναι η EVO ή η απλή αυτό του eshop?

Ξέρουμε όλοι ότι τα Seasonic είναι κορυφή. Έχει κανένας προσωπική γνώμη από το συγκεκριμένο ή από την σειρά?

Εντάξει, δεν είναι το αίσχος που έχω (1 αντικατάσταση), αλλά δεν θέλω να ξανά βιώσω coil whine, έντονο/εκνευριστικό, παίζει κάποια τέτοια περίπτωση?

To σύστημα είναι αυτό της υπογραφής, με μελλοντική αντικατάσταση GPU. Αν υπάρχει κάποια εναλλακτική (όχι αναγκαστικά από eshop) σ' αυτά τα χρήματα ή λιγότερα, ακούω!

Επειδή το τσέκαρα και εγώ αυτό το τροφοδοτικό ( το 620ρι στα 75Ε), πήγα στο site της Seasonic και απ'ότι είδα δεν υπήρχε. Το Evo είναι ο απόγονός του ( κοινά χαρακτηριστικά, αλλα απο semi έγινε fully modular), ενώ απ'ότι ρώτησα σε σκρουτζομάγαζο, σιγά σιγά σταματάνε να φέρνουν και τα πρώτα Evo, και φέρνουν την νέα σειρά. Με αυτή την λογική, προσωπικά θα περιμένω κανένα μήνα ακόμα, γιατί ήδη τρώει price drops η σειρά Evo, και το fully modular μου λύνει τα χέρια!

Επειδή το τσέκαρα και εγώ αυτό το τροφοδοτικό ( το 620ρι στα 75Ε), πήγα στο site της Seasonic και απ'ότι είδα δεν υπήρχε. Το Evo είναι ο απόγονός του ( κοινά χαρακτηριστικά, αλλα απο semi έγινε fully modular), ενώ απ'ότι ρώτησα σε σκρουτζομάγαζο, σιγά σιγά σταματάνε να φέρνουν και τα πρώτα Evo, και φέρνουν την νέα σειρά. Με αυτή την λογική, προσωπικά θα περιμένω κανένα μήνα ακόμα, γιατί ήδη τρώει price drops η σειρά Evo, και το fully modular μου λύνει τα χέρια!

Ποια νέα σειρά? H EVO?

προσωπικά είμαι ποιο ελαστικός με τα τροφοδοτικά

αν δω επώνυμο 80+ με 3 χρόνια εγγυηση το παίρνω χωρίς να ψάχνω την κορυφή 

εδώ δουλεύουν pc μακροχρονίως & απροβλημάτιστα με καρβουδιστήρια

• Like 1

δε βαζεις και το newsletter να το δουμε και εμεις?

Δεν υπάρχει πλέον φίλε, ήταν προσφορά της προηγούμενης εβδομάδας. 

Όσο για τον Εvo, γνωστό skroutzομάγαζο, μου απάντησε ότι σιγά-σιγά ξεστοκάρουν τα κομμάτια με κωδικό  SS-520GM2 και παίρνουν την θέση τους τα κομμάτια με κωδικό SS-520GM2 F3.

δε βαζεις και το newsletter να το δουμε και εμεις?

Παιδιά, σ' αυτό που λήγει 7/8 είναι.

Ναι!

Αν είναι όντως το EVO, ποιος ο λόγος να μην το τσιμπήσουμε?

Ίσως ρίξω ένα mail αύριο στο eshop!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...