23Optimus Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 παιδες εχετε τσεκαρει κανεις τα τουρμπο χ τροφοδοτικα γιατι εγω εχω και δεν ξερω αν αξιζει να το αλλαξω η οχι ? η εαν ξερετε καποιον που ειχε τελοσπαντον και ειχε προβλημα ακουω ολο σχολια για αυτα αλλα η ουσια ειναι και ενα καλυτερο απο αυτο να εχεις αν σβησει απο διακοπη ρευματος πιος μου εγκυατε οτι δεν θα χαλασει και το το πιο καλο τροφοδοτικο.. παντος ειναι δημοφιλης το τουρμπο χ μεχρι και antivirus εχουν βγαλει στο τελος και καρτα γραφικων θα βγει και επεξεργαστης ηδη εχουν βγαλει μητρικη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Ετσι οπως εισαι βγαλε το turbo x απο επανω και πηγαινε σε κατι καλυτερο.γιατι οσο το κρατας,και παραπανω ρευμα καις (λογω efficiency) και παιζεις με την τυχη σου.πως ειναι τα allied-deer και λοιπες μαρκες,κατι τετοιο ειναι και το turbo X. Ποιος σκεφτηκε αυτο το ονομα για τα προϊοντα,ηθελα να ξερα...απο το ονομα και μονο καταλαβαινεις οτι προοριζεται για 10χρονα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Εσυ δες λίγο τον κατασκευαστή των AXP. Γτ στο έλεγα και δεν το πιστευες. New favorite λοιπον τα ΑΧΡ. Αν και δε σε πιάνω, δε σου πάω κόντρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Εγινε επεξεργασία φωτό και έγιναν ποιό small, αλλά για κάποιο λόγο στο τέλος δεν μπορούσα να προσθέσω άλλες φωτό. τα ποιό πολλά είναι άγνωστα ονόματα στήν ελλάδα αλλά κρύβουν εσωτερικά "ηχηρό" όνομα ποιοτικής κατασκευής! δέν υπάρχει κάτι τέτοιο στο φόρουμ για αυτό αποφάσισα να το κάνω βέβαια μου πήρε κάνα 3ωρο αλλά το ευχαριστήθηκα Thanks Λείπουν 3 όνοματα. και τα κάνω πρόσθεση εδώ Η ikonik Recom seventeam τα άλλα 2 που αναφέρθηκαν δεν τα προσθέτω. 1ον έχουν κάψει πολλά άτομα με τα καμωματά τους. 2ον δεν υπάρχουν στόν χάρτη τον τροφοδοτικών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Να σου πω τι θα θεωρούσα μαματο για το θέμα, χωρίς να θέλω να μειώσω το κόπο που έκανες να συγκεντρώσεις τις μάρκες; Πχ Μάρκα Psu Antec Μοντέλα: HCG/HCG-M 400W, 520W, 620W κατασκευαστής SeasonicΜοντέλα: HCG 750W, 900W κατασκευαστης DeltaΜοντέλα: HC pro κατασκευαστής Delta κοκ Ετσι θα είχες σε ένα θέμα όλα τα μοντέλα ανα μάρκα και τον εκάστοτε κατασκευαστή. Θα είχαμε λόγο να δούμε ποιος έφτιαξε αυτό που αγοράσαμε. Τώρα απλά έχεις σε ένα θέμα μαζεμένες όλες τις μάρκες. Σου ξαναλέω δε στο αναφέρω για να μειώσω το κόπο σου αλλά πως θεωρώ εγώ ότι θα ήταν χρήσιμο το συγκεκριμένο θέμα. Ακόμα καλύτερα αν ανα μοντέλο, εμφάνιζες και κάποια reviews απο tpu και jonnyguru edit: Γράψε άκυρο για το πρώτο σκέλος. Αρχικά νόμιζα ότι τα λινκς σου πάνε στη σελίδα της εταιρίας. Τώρα το είδα. Γεράσαμε!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 ναι δεν υπάρχει θέμα καλοπροαίρετα το λές θα το "μαζέψω" για να γίνω οσο ποιό κατατοπιστικός γίνεται! Σιγά σιγά εχω δώσει "παραγγελιά" να αλλαχτεί ο τίτλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Εκανα edit lol είδα μετά τα λινς. Μόνο τίτλο άλλαξε και είσαι κομπλέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Εκανα edit lol είδα μετά τα λινς. Μόνο τίτλο άλλαξε και είσαι κομπλέ έχει και λινκ απο διάφορα τεστ απο τα ποιό πολλά τροφοδοτικά. thanks και απ' ότι έχω παρατηρήσει ανανεώνεται έαν υπάρχουν καινούρια προιόντα επίσης να αναφέρω οτι τα ποιό πολλά τροφοδοτικά coolermaster είναι Haswell-ready Και τα seasonic σαφώς έχουν πιστοποίηση haswell Ready Επεξ/σία 26 Μαΐου 2013 από coolerman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Ο_Ο +1 Για sticky. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 +1 ωραιο! προσπαθησε να βρεις και ποσα κιλα ειναι το καθε psu για να ξερουμε και πιο ειναι καλυτερο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 +1 sticky οπωσδήποτε παιδιά είναι απίστευτο το θέμα τώρα, έμαθα ότι το τροφοδοτικό μου υποστηρίζει και τους haswell τι συγκίνηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Για τα Corsair: http://www.corsair.com/us/blog/haswell-compatibility-with-corsair-power-supplies/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Έγινε υπόμνημα. Ευχαριστούμε τον coolerman για τον κόπο του να τα συγκεντρώσει όλα σε ένα thread. To τροφοδοτικό είναι το από τα πλέον σημαντικά parts για αξιόπιστο υπολογιστή. /sc 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Fanless τροφοδοτικά εκ' τον κορυφαίων,no Fan..qouiet seasonic platinum 520 full modular εξοπλισμένο με Hitachi capacitor(blue) τροφοδοσίας και secontary cap Nippon Chemi-Con συνοδεύεται με 7έτη εγγύηση seasonic x 460w full modular εξοπλισμένο με ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές Nippon Chemi-con συνοδεύεται με 5ετή εγγύηση KingWin 500w platinum by superflower όλοι η πυκνωτές είναι Nippon Chemi-Con συνοδεύεται με 5 χρόνια εγγύηση σιγά-σιγά θα αναφέρουμε και για το εσωτερικό ενός τροφοδοτικού. δικλείδες ασφαλείας/πυκνωτές κλπ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkheretic Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 +1000 Πολυ καλο και κατατοπιστικο Super Flower δεν βλεπω...... :) Εκτος απο κατασκευαστης για αλλα Brands(NZXT,Kingwin κλπ)βγαζει και τα δικα της οπως η κορυφαια platinum σειρα Golden King http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story5&reid=221 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα