Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το RM650x και μια HD6790 που για τροφοδοσία θέλει 2x6 pins. Χρειάζεται να βγάλω 2 ξεχωριστές γραμμες απο το τροφοδοτικό η μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα μόνο καλώδιο που δίνει 6+6;

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τώρα που το G2 750w της EVGA βρίσκεται δυσκολότερα (ένα μόνο μαγαζί στο Skroutz και αυτό κατόπιν παραγγελίας ) ποιο είναι το καλύτερο τροφοδοτικό σε αυτή την κατηγορία με τα ίδια λεφτά; (Δηλαδή κάπου στα 120€)

Δημοσ.

Τώρα που το G2 750w της EVGA βρίσκεται δυσκολότερα (ένα μόνο μαγαζί στο Skroutz και αυτό κατόπιν παραγγελίας ) ποιο είναι το καλύτερο τροφοδοτικό σε αυτή την κατηγορία με τα ίδια λεφτά; (Δηλαδή κάπου στα 120€)

Corsair Rmx σαν συνολο και κυριως απο πλευρας διαθεσιμοτητας και μετα κανενα Superflower/Seasonic.

Γενικα στην παρουσα φαση τα Corsair Rmx ειναι οτι το καλυτερο κυριως σαν πακετο(gold,full modular,after sales support Corsair,10χρονια εγγυηση,τεραστια διαθεσιμοτητα)με μεγαλο βαρος στην διαθεσιμοτητα(καθως κακα τα ψεματα αν ειναι μικρη η διαθεσιμοτητα και κυριως απο μαγαζια αλλης πολης απο τον ενδιαφερομενο,τοτε στην ουσια ειναι καλυτερα να αγορασεις κατευθειαν απο εξωτερικο)και το after sales support.

παντως ετσι οπως πανε τα πραγματα με βαση τις τελευταιες καρτες που βγαινουν δεν νομιζω οτι χρειαζεται για τους περισσοτερους ενα τροφοδοτικο μεγαλυτερο του Rmx 650 και ειναι οτι πρεπει και χρηματικα. Μονο για Sli/crossfire εχουν νοημα τα 750ρια τροφοδοτικα.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ένας γνωστός μου έχει το παρακάτω σύστημα και σήμερα κλάταρε το PSU του και θα ήθελα μια βοήθεια στην επιλογή καινούργιου (δεν έχω ιδέα από αυτά και επίσης δεν ξέρω τι είχε, νομίζω corsair):

AMD Phenom II X6 1050T

8GB RAM

ASUSTeK M4A87TD

ATI Radeon HD 4800

2x SATA HDDs

1x DVD RW

Ψάχνει για κάτι μέχρι 70eu άμα γίνεται. Είδα το Corsair VS αλλά όλοι λένε μακριά οπότε είπα να ρωτήσω εδώ.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

.

Καλησπέρα!

Ένας γνωστός μου έχει το παρακάτω σύστημα και σήμερα κλάταρε το PSU του και θα ήθελα μια βοήθεια στην επιλογή καινούργιου (δεν έχω ιδέα από αυτά και επίσης δεν ξέρω τι είχε, νομίζω corsair):

AMD Phenom II X6 1050T

8GB RAM

ASUSTeK M4A87TD

ATI Radeon HD 4800

2x SATA HDDs

1x DVD RW

Ψάχνει για κάτι μέχρι 70eu άμα γίνεται. Είδα το Corsair VS αλλά όλοι λένε μακριά οπότε είπα να ρωτήσω εδώ.

Ευχαριστώ!

https://www.skroutz.gr/s/3048825/Thermaltake-Smart-SE-630W.html
  • Like 2
Δημοσ.

Παίδες μια ερώτση, τα τροφοδοτικά έχουν καλώδιο-υποδοχή για να συνδέσω έναν ανεμιστήρα;;; Συγκεκριμένα το coolermaster g650m που σκέφτομαι να αγοράσω,θα έχει τέτοιο καλώδιο?

Δημοσ.

Πολυ σπανια και κυριως παλια ειχαν 3πινο για ανεμιστηρα. Πλεον μονο με ανταπορα οπως προταθηκε παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...