Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το μοντέλο δεν είναι κι απ τα καλύτερα. Δες αυτά

https://www.skroutz.gr/s/7593714/Corsair-RMx-Series-650W.html

https://www.skroutz.gr/s/5130186/Super-Flower-Leadex-Gold-650W.html

Συμφωνω με τον προλαλλησαντα. Οχι cx600 (και ολη την σειρα cx βασικα) σε τοσο ακριβο pc.

ok πήγα στο RM650x !!! :)

• Like 3
Δημοσ.

Καλούτσικο είναι αλλά θα προτιμούσα το xfx 430w ts που έχει 5 χρόνια εγγύηση, αν δεν είναι πρόβλημα τα 70w διαφορά. Ποιο είναι το σύστημα σου;

• Like 1
Δημοσ.

τωρα το φτιαχνω
μεχρι τωρα παριγγειλα 16 gb 4x4 απο το prive shop με 30.60
ocz trion 150 240Gb

Εχω ενα κουτι παλιο αλλα κανει τη δουλεια του
Θα βαλω i5 6500,μια b150 με 4 ram slots αλλα δεν ξερω ποια να παρω και μια rx480 οταν βγει

Δημοσ.

Ναι XD τις τσιμπησα 3000mhz κι ολας :P ετσι και αλλιως θα κατεβουν στα 2133mhz αφου η b150 δεν υποστηριζει παραπανω

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα. Τρεις ερωτήσεις, στις οποίες θα ήθελα την βοήθειά σας.

1. Είναι αξιοπρεπές τροφοδοτικό (για μέση χρήση και μέσο gaming, χωρίς δύο κάρτες γραφικών,2 δίσκους κτλ) το Thermaltake Paris 650 W - 80 plus : Gold ;

2. Έχω ένα desktop HP 500-550nv σε microtower, θα χωράει το τροφοδοτικό αυτό;

3. Πρέπει να δω κάτι  με τα volt, τις τάσεις κτλ πριν το αγοράσω και το κουμπώσω στον υπολογιστή μου, ή είναι τα περισσότερα τροφοδοτικά είναι συμβατά;

Δημοσ.

Καλησπερα εχω το pc της υπογραφης θα ηθελα να αγορασω ενα νεο τροφοδικο το οποιο να μην ειναι overkill για το συγκεκριμενο συστημα αλλα να ειναι επαρκες για την επομενη αναβαθμιση του υπολογιστη(Σιγουρα i7 με 6 πυρηνες και gtx 960 και πανω). Εχω στο νου μου 

Corsair CS Series 650W Modular 80 PLUS Gold ή Corsair Builder Series CX750M 80Plus Bronze? Επισης εχω μονιμως 3 οθονες συνδεδεμενες στον υπολογιστη και δουλευει στανταρ 8 ωρες την ημερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...