Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικά desktop,ποιό;ποιός;;

coolerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

με  αυτο  που εχω;;; μπορει να τις σηκωσει ;;;  3   καρτες γραφικων  pascal΄;;; εννοω για τις νεες γεννιες.. καρτες γραφικων

Ρε φίλε τρολλάρεις άσχημα όμως. Έχεις ξανά ανοίξει θέμα παρόμοιο και σου είπανε κιόλας πως με 1080p monitor που έχεις δεν υπάρχει λόγος ούτε για μια 1080 και εσύ το χαβά σου να ρωτάς αν σηκώνει 3 1080. Ποιος ο λόγος πραγματικά; Δε καταλαβαίνω μερικούς εδώ μέσα και πραγματικά μετά απορείτε γιατί κάποιοι σας ειρωνεύονται και μιλάνε απότομα, το τραβάει η ψυχή σας............

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι εννοεις εκτελεση   με  συνοπτικες διαδικασιες;;

http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/psu-trofodotika/Turbo-X-600W-Power-Series-RX--600AF.htm 

αυτο εδω εννοει εκτέλεση με συνοπτικες διαδικασιες....

Είχα δει τα θέματα αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν τρολλάρει. Είπα να απαντήσω σοβαρά μια φορά :-)

Τι παίζει με το toms hardware btw?

• Like 2

Σιγα ρε παιδια εχει να παρει 3Χ 1080 και κολλαμε στο psu....

Να ρωτησω κατι με budget αυστηρα μεχρι 100-120e χτυπαω EVGA 750W G2 γιατι το ειδα επεσε ελαφρως απο 140 στα 120e

Σιγα ρε παιδια εχει να παρει 3Χ 1080 και κολλαμε στο psu....

Να ρωτησω κατι με budget αυστηρα μεχρι 100-120e χτυπαω EVGA 750W G2 γιατι το ειδα επεσε ελαφρως απο 140 στα 120e

Source.png Πηγή: EVGA

υπολόγισε και τα μεταφορικά. Δυνατό τροφοδοτικό αξίζει πιστεύω.

Μεταφορικα γιατι;

Θα πας να το παραλάβεις από κατάστημα; Είναι Αθήνα δε ξέρω καν που μένεις απλά αν το παραγγείλεις να έρθει θα έχει μεταφορικά 3-4 ευρώ. Εκτός και αν παραλάβεις από το κατάστημα.

Αν παρω αυτο απο Αθηνα ειμαι οποτε θα παω απο εκει...Οπως ειχα γραψει ισχυει η 10ετης εγγυηση απο το site της EVGA με register ετσι;

Inler έχει ξαναειπωθεί '' Το mustshop.gr στα πλαίσια της αναζήτησης και προσφοράς της καλύτερης λιανικής τιμής για τους πελάτες του που προκύπτουν από τα μειωμένα έξοδα, δεν διαθέτει φυσικό κατάστημα (μόνο Web) ούτε και υποδομή για παραλαβή από τον χώρο μας.'', άρα να υπολογίζεις και μεταφορικά.

• Like 1

Παιδιά θέλω να στήσω ένα PC για εφαρμογές 3D τύπου AutoCad και έχω καταλήξει στα παρακάτω.

κουτί: Corsair Carbide Series SPEC-03

cpu cooler: Corsair Hydro Series H60

psu: Corsair CX Series Modular CX600M

m/b: MSI Z170A Gaming M3

cpu: Intel Core I7-6700K

RAM: Kingston HyperX Fury 32GB (4x8GB) DDR4-2666MHz CL15

SSD: Samsung 950 Pro Series, 256GB M.2 PCIe SSD

Στο άμεσο μέλλον θα μπει και μία κάρτα γραφικών για τις 3D ανάγκες και θα ήθελα να ξέρω αν το τροφοδοτικό που έχω επιλέξει είναι αρκετό ή θα χρειαστεί να βάλω κάποιο πιο ισχυρό. Έχει κανείς άποψη πάνω στο θέμα?

Δεν ξέρω κατά πόσο έγραψα το post στο σωστό θέμα...

Υ.Γ.: overclock δεν σκοπεύω να του κάνω καθώς δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο

edit: έκανα νέο topic στην κατηγορία Νέα Συστήματα και Αναβαθμίσεις.

Καλημέρα. Θα μπορούσες να πάρεις ένα καλύτερο 550-650W αναλόγως και ποια κάρτα σκοπεύεις να βάλεις. Γενικά πάντως ούτε υδροψυξη χρειάζεσαι, ούτε Z170 μητρική και ξεκλείδωτο επεξεργαστή εφόσον δε πρόκειται να κάνεις overclocking. Μπορεί να μειωθεί το κόστος δηλαδή

• Like 3

Καλημέρα. Θα μπορούσες να πάρεις ένα καλύτερο 550-650W αναλόγως και ποια κάρτα σκοπεύεις να βάλεις. Γενικά πάντως ούτε υδροψυξη χρειάζεσαι, ούτε Z170 μητρική και ξεκλείδωτο επεξεργαστή εφόσον δε πρόκειται να κάνεις overclocking. Μπορεί να μειωθεί το κόστος δηλαδή

τον επεξεργαστή τον διάλεξα επειδή έχει μεγάλη συχνότητα και όχι επειδή είναι ξεκλείδωτος καθώς διάβασα στο internet ότι για εφαρμογές 3D χρειάζονται πολλά Ghz. Υδρόψυξη επίσης "αναγκάστηκα" να βάλω επειδή φοβάμαι ότι όποια καλή αερόψυκτρα και να πάρω θα βρίσκει πάνω στο κοντινότερο της dimm μνήμης. τέλος, για την μητρική, τα 40 ευρώ που θα γλιτώσω αν επιλέξω άλλο chipset δεν μου κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση αν αναλογιστώ ότι θα επενδύσω 1100 ευρώ στο PC (χωρίς την κάρτα γραφικών) οπότε είπα να διαλέξω το πιο "δυνατό" chipset.

Σχετικά με το τροφοδοτικό, έχεις ενδοιασμούς για την μάρκα ή για το μοντέλο? έχεις να προτείνεις κάποιο καλύτερο με άμεση παράδοση από έμπιστο μαγαζί στα 600-650 Watt?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...