Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικά desktop,ποιό;ποιός;;

coolerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποιο κουτι εχεις?

Τωρα που μολις κοιταξα απαραδεκτες τιμες το Πλαισιο και μηδενικη ποικιλια. Ξερεις τι να κανεις?Δωσε το πιστωτικο σε κανενα φιλο σου η συγγενη και να σου δωσει τα χρηματα να παρεις ενα καλο και οχι ακριβο τροφοδοτικο απο αλλου,αλλιως σε κλεβουν και σου δινουν και μετριαντζες.Ενω τα καλα τροφοδοτικα της μονο μιας εταιριας που εχουν,ειναι εξοργιστικα υπερτιμημενα.

Μου ειπαν οτι θα το κοψουν στο δικο μου ονομα και πως πρεπει να κανω αγορα με την ταυτοτητα μου μετα. Στην τελικη αγοραζω καρτες για το PS4 καποια στιγμη. Εκτος αν μου πουν καμια βλακεια τυπου οτι πιανεται σαν υπηρεσια και οχι σαν προιον (π.χ. tv, pc, περιφερειακα κτλ)... Εχω ακουσει και κατι τετοια!

Εχω το Supercase PE08A1BK. Πιστευω δε θα εχω προβλημα και θα χωρεσει το vs450 αν εχει τετοια καλωδια οπως στη φωτο.

Μπηκαν λιγο αναποδα οι φωτογραφιες...!

post-349798-0-62379400-1464869666_thumb.jpg

post-349798-0-08154400-1464869695_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μου ειπαν οτι θα το κοψουν στο δικο μου ονομα και πως πρεπει να κανω αγορα με την ταυτοτητα μου μετα. Στην τελικη αγοραζω καρτες για το PS4 καποια στιγμη. Εκτος αν μου πουν καμια βλακεια τυπου οτι πιανεται σαν υπηρεσια και οχι σαν προιον (π.χ. tv, pc, περιφερειακα κτλ)... Εχω ακουσει και κατι τετοια!

Εχω το Supercase PE08A1BK. Πιστευω δε θα εχω προβλημα και θα χωρεσει το vs450 αν εχει τετοια καλωδια οπως στη φωτο.

Τελικα εγινε αντικατασταση στο καλωδιο που ενωνει το τροφοδοτικο με την καρτα γραφικων... Τωρα ολα ενταξει! Παντως σιγουρα θα προχωρησω σε αλλαγη τροφοδοτικου... Ευχαριστω για τις προτασεις!

Τελικα εγινε αντικατασταση στο καλωδιο που ενωνει το τροφοδοτικο με την καρτα γραφικων... Τωρα ολα ενταξει! Παντως σιγουρα θα προχωρησω σε αλλαγη τροφοδοτικου... Ευχαριστω για τις προτασεις!

Mε το κολλητήρι? Ελπίζω να μην σε χρέωσαν αν ήταν στην εγγύηση.

• Like 1

Καλημέρα,

Fx6100, Sapphire Radeon 6790, HDD 1Tb WD, 2 modules Ram, 4 fans (ίσως κάποια στιγμή αλλαχτεί η gpu). Θέλω να πάρω κάποιο τροφοδοτικό ποιοτικό και κυρίως αθόρυβο. Εκτιμώ ότι 350watt με καλύπτουν άρα εδώ είμαι οκ;

https://www.skroutz.gr/s/7177999/Super-Flower-FX-450W.html

Η μήπως

https://www.skroutz.gr/s/8967913/XFX-Power-Supply-600W.html

Μέχρι πόσα θες να δώσεις; Εγώ θα πρότεινα αυτό το XFX που έχει 5 χρόνια εγγύηση σε αντίθεση με αυτό που είδες το οποίο έχει 3

https://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-TS-Series-550W-Bronze.html

• Like 1

Γιατί είπες ότι μελλοντικά μπορεί να αλλάξεις gpu, οπότε καλό είναι να έχει αέρα το τροφοδοτικό.

Έχεις δίκιο, το SuperFlower όσο ποιοτικό κι αν είναι, θα μείνει στο ράφι αν παίξει δυνατή gpu.

Για το κουτί σου καλό είναι να μπεί modular.

Μου αρέσει που με παρακολουθείς και με προσέχεις :) Απλά ξέρεις ότι ξεκίνησα απλά να αλλάξω το case από midi tower σε Htpc και μόνο και κατέληξα σε αλλαγή ψυκτρας,fans και τώρα psu. Φεύγει ένα 200αρι για το τίποτα και το Δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ στις 8, κάθε βράδυ με κάνει να νιώθω περίεργα. :P

To ξέρω ρε σύ,αλλά όταν μπαίνεις στο χορό,χόρεψέ τον σωστά,δεν μπορείς να μείνεις ,μετά από τόσα έξοδα ,με τροφοδοτικό της πλάκας.

• Like 3

To ξέρω ρε σύ,αλλά όταν μπαίνεις στο χορό,χόρεψέ τον σωστά,δεν μπορείς να μείνεις ,μετά από τόσα έξοδα ,με τροφοδοτικό της πλάκας.

Εντάξει, δεν λες το SuperFlower της πλάκας άλλα σε γενικές γραμμές, έτσι είναι.

^Για το turbo x μιλάω ,όχι για το superflower.

Έβγαλε 7 χρόνια απροβλημάτιστα μετά απο πάρα πολλές διακοπές ρεύματος, σε ένα case που 3-4 χρόνια έκανε δρομολόγια ανα την Ελλάδα και συνδεόταν-ξεσυνδεόταν συχνά. Και ακόμη δεν έχει θέμα, απλά θέλω εγώ τελείως silent psu. Όσο κι αν δεν συμπαθώ ούτε εγώ τα turbo-x προϊόντα, στην πράξη αυτό το Psu έχει βγάλει τα λεφτά του και έχει αποδειχτεί καλό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...