Formation Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Τα τροφοδοτικα τυπου gold και platinum ειναι ουσιαστικα,για πανακριβα επαγγελματικα μηχανηματα χιλιαδων ευρω. Δηλαδή το τι τροφοδοτικό θα μπει σε ένα... "επαγγελματικό μηχάνημα χιλιάδων ευρώ" εξαρτάται από τον δείκτη efficiency του psu? Γιατί το 80plus program αυτό είναι. Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση η ποιότητα του psu με το δείκτη efficiency. Ένα τροφοδοτικό π.χ. με Capxon πυκνωτές μπορεί να έχει καλύτερο efficiency από ένα με Hitachi, λόγω APFC controller. Δεν σημαίνει ότι το 1ο ειναι πιο ποιοτικό από το 2ο, ΟΥΤΕ με σφαίρες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δηλαδή το τι τροφοδοτικό θα μπει σε ένα... "επαγγελματικό μηχάνημα χιλιάδων ευρώ" εξαρτάται από τον δείκτη efficiency του psu? Γιατί το 80plus program αυτό είναι. Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση η ποιότητα του psu με το δείκτη efficiency. Ένα τροφοδοτικό π.χ. με Capxon πυκνωτές μπορεί να έχει καλύτερο efficiency από ένα με Hitachi, λόγω APFC controller. Δεν σημαίνει ότι το 1ο ειναι πιο ποιοτικό από το 2ο, ΟΥΤΕ με σφαίρες. Θέλω να μου πεις πως θα κάνεις platinum με εξαρτήματα του κιλού. Μόνη εξαίρεση το παλιό RM που ήταν Gold με μόνο μεμπτό σημείο μερικούς πυκνωτές, που δεν χαρακτήριζαν την ολική ποιότητα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Tα εξαρτήματα φίλε Sheogorath που είναι οι πιο συνήθεις ύποπτοι σε βλάβες είναι οι πυκνωτές και ο ανεμιστήρες,σε gold τροφοδοτικά έχουν ''ψωνίσει'' πολλές εταιρείες απο τις εκπτώσεις,σε platinum και πάνω νομίζω όχι. Από και και πέρα τα gold τροφοδοτικά και πάνω ,χαρακτηρίζονται από την τεχνολογία τους (DC DC design κ.τ.λ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Tα εξαρτήματα φίλε Sheogorath που είναι οι πιο συνήθεις ύποπτοι σε βλάβες είναι οι πυκνωτές και ο ανεμιστήρες,σε gold τροφοδοτικά έχουν ''ψωνίσει'' πολλές εταιρείες απο τις εκπτώσεις,σε platinum και πάνω νομίζω όχι. Από και και πέρα τα gold τροφοδοτικά και πάνω ,χαρακτηρίζονται από την τεχνολογία τους (DC DC design κ.τ.λ). Ίσως. Εγώ συνήθως βλέπω ζημιές στα τρανσιστορ στην 12άρα πχ, κτλ. Αν και οι πυκνωτές είναι που "γερνάνε" το τροφοδοτικό, τα άλλα το σκοτώνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Και ναι, για τους άλλους, οι μάρκες στους πυκνωτές (όχι τα τρελά capmax και δεν συμμαζεύεται στα κινέζικα του γραμμαρίου) δηλώνουν αντοχή στον χρόνο, όχι το ripple. Και το VS της Corsair έχει υποδειγματικό ripple αλλά απο αντοχή, όλοι ξέρουμε. Το έφτιαξα λίγο μην παρεξηγηθεί κανας άλλος. Thanks mod Επεξ/σία 17 Μαΐου 2016 από Sheogorath 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NinjaMan Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δεν συμφωνώ με την άποψη του φίλου bening ,αλλά αυτό δεν έχει καμμιά σημασία,σημασία έχει εσύ τι ακριβώς θέλεις π.χ να αγοράσεις ,να μάθεις κ.τ.λ; Γιατί φίλε μου εδώ δεν είναι το νήμα του Μπλα Μπλα,όχι ότι με πειράζει, απλώς για μένα περισσότερο ρωτάω για να ξέρω αν θα ασχοληθώ ή όχι. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί amazon, newsegg, skroutz κλπ. λένε καλές κριτικές για το corsair cx500m (http://www.skroutz.gr/s/2746876/Corsair-Builder-Series-CX500M-80Plus-Bronze.html) που αγόρασα επειδή χρειαζόμουν κάποιο άμεσα εκείνη την μέρα και εδώ μέσα λένε ότι είναι κακό. Η μόνη επιλογή που είχα στον τόπο μου ήταν το Πλαίσιο και σίγουρα δεν θα αγόραζα turbox psu (βγάλαν και Bronze plus 80+ τρομάρα τους) και η μόνη επιλογή που είχα ήταν η corsair. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι, δεν πιστεύετε οτι θα μου βγάλει άνετα 3 χρόνια που είναι η εγγύηση του; Το θεωρείτε τόσο κακό που θα το πουλούσατε καινούριο για να παίρνατε κάποιο άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί amazon, newsegg, skroutz κλπ. λένε καλές κριτικές για το corsair cx500m (http://www.skroutz.gr/s/2746876/Corsair-Builder-Series-CX500M-80Plus-Bronze.html) που αγόρασα επειδή χρειαζόμουν κάποιο άμεσα εκείνη την μέρα και εδώ μέσα λένε ότι είναι κακό. Η μόνη επιλογή που είχα στον τόπο μου ήταν το Πλαίσιο και σίγουρα δεν θα αγόραζα turbox psu (βγάλαν και Bronze plus 80+ τρομάρα τους) και η μόνη επιλογή που είχα ήταν η corsair. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι, δεν πιστεύετε οτι θα μου βγάλει άνετα 3 χρόνια που είναι η εγγύηση του; Το θεωρείτε τόσο κακό που θα το πουλούσατε καινούριο για να παίρνατε κάποιο άλλο; Το τροφοδοτικο αυτο δεν ειναι κακο,απλα ειναι μεσαιας ποιοτητας και πουλιεται/πουλιοταν σε πολυ ακριβη τιμη για αυτο που αξιζε. Αν εισαι ευχαριστημενος ,κρατησε το,θα σε βγαλει ανετα τα 3 χρονια που θελεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosZ68 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί amazon, newsegg, skroutz κλπ. λένε καλές κριτικές για το corsair cx500m (http://www.skroutz.gr/s/2746876/Corsair-Builder-Series-CX500M-80Plus-Bronze.html) που αγόρασα επειδή χρειαζόμουν κάποιο άμεσα εκείνη την μέρα και εδώ μέσα λένε ότι είναι κακό. Η μόνη επιλογή που είχα στον τόπο μου ήταν το Πλαίσιο και σίγουρα δεν θα αγόραζα turbox psu (βγάλαν και Bronze plus 80+ τρομάρα τους) και η μόνη επιλογή που είχα ήταν η corsair. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι, δεν πιστεύετε οτι θα μου βγάλει άνετα 3 χρόνια που είναι η εγγύηση του; Το θεωρείτε τόσο κακό που θα το πουλούσατε καινούριο για να παίρνατε κάποιο άλλο; Δεν ειναι κακο τροφοδοτικο. Απλα τα φτηνα Corsair εχουν βγαλει κατα καιρους πολλα προβληματα και εχουν αποκτησει κακη φημη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 α) Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι, δεν πιστεύετε οτι θα μου βγάλει άνετα 3 χρόνια που είναι η εγγύηση του; β)Το θεωρείτε τόσο κακό που θα το πουλούσατε καινούριο για να παίρνατε κάποιο άλλο; α) Αυτό δεν το γνωρίζει κανένας και για κανένα προιόν,γιατί τα άλλα που έχουν 10χρόνια εγγύηση είναι σίγουρο ότι θ'αντέξουν; Απλώς το μόνο που διασφαλίζεις* είναι τα χρήματά σου για την περίοδο των 3 χρονών. β)Όχι,εκτός αν έχεις κάνει λάθος όσο αφορά την ισχύ που χρειάζεται το σύστημά σου, δηλαδή χρειάζεσαι κάποιο μεγαλύτερο. *Εν μέρει γιατί είναι ανάλογα το κατάστημα,την εταιρεία κ.τ.λ αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ περαιτέρω,εσύ πάντως είσαι καλυμμένος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Τα cougar τροφοδοτικά λένε τίποτις ή κινεζιές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μπα..μείνε με τα επώνυμα καλύτερα. Μη κάνεις πειράματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Τα cougar τροφοδοτικά λένε τίποτις ή κινεζιές? Ποιό μοντέλο κοιτάς(για κανά cmx σε κόβω); Εκτός αν δεν εννοείς για τροφοδοτικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δεν κοιτάζω κάποιο συγκεκριμένα. Πληροφοριακά ρωτάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Σε γενικές γραμμές καλά είναι,τα περισσότερα μοντέλα (αν όχι κι΄όλα δεν είμαι σίγουρος) από την hec τα ψωνίζει. Υ.Γ Αλλά φίλε Whitefanged με απογοητεύεις,δεν το περίμενα από σένα να μην σχολιάσεις το spoiler.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 To πιστεύεις ότι στην αρχή δεν το κατάλαβα? Νόμιζα ότι εννούσες τα περιφερειακά.... Μη παντρευτείς ποτέ φίλος.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα