Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γ ένα μεσαίο gaming PC pou δουλεύει και γ δουλειές internet καθος και office και άλλα προγράμματα έχετε να μ πρωτινεται κάποιο καλό στα 600-650 έτσι ώστε να πέρνει και της νέες κάρτες γραφικών και φυσικά να έχει αποσπομενα καλοδια blueblood7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλέ 8elwADSL κάνει και γ oc το τροφό?

Γτ θα βάλω σαν επεξεργαστή τν g3258 και γ κάρτα γραφικών δεν ξέρω ακόμη αρκεί να δέχεται και της νέες!!

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ.

Φιλέ 8elwADSL κάνει και γ oc το τροφό?

Γτ θα βάλω σαν επεξεργαστή τν g3258 και γ κάρτα γραφικών δεν ξέρω ακόμη αρκεί να δέχεται και της νέες!!

Μια χαρά θα σε καλύψει το συγκεκριμένο. Το έχω σε σύστημα με fx [email protected] και την r9 380 και δεν είχα κανένα θέμα. Εκτός αν κοιτάς για κάρτα καμμία r9 390 που τότε θα σου έλεγα να πας σε κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Μια χαρά θα σε καλύψει το συγκεκριμένο. Το έχω σε σύστημα με fx [email protected] και την r9 380 και δεν είχα κανένα θέμα. Εκτός αν κοιτάς για κάρτα καμμία r9 390 που τότε θα σου έλεγα να πας σε κάτι καλύτερο.

390 στον πεντιουμ? Το μπουκάλι της χρονιάς... λογικά Κάτι πιο χαμηλό θα θέλει. Μια χαρά είναι το παραπάνω τροφοδοτικό
  • Like 2
Δημοσ.

Όταν υπάρχει Αυτό σε αυτά τ λεφτά εσυ το θεωρείς σωστή επιλογή?https://www.skroutz.gr/s/6391628/Super-Flower-Golden-Green-HX-750W.html

Αν ειναι αυτο που νομιζω οτι ειναι semi-modular ναι,αλλιως οχι,γιατι κατα την γνωμη μου απο εδω και εμπρος μονο modular psus πρεπει να αγοραζουμε.

Δημοσ.

Αν ειναι αυτο που νομιζω οτι ειναι semi-modular ναι,αλλιως οχι,γιατι κατα την γνωμη μου απο εδω και εμπρος μονο modular psus πρεπει να αγοραζουμε.

ειναι semi-modular!

Δημοσ.

ειναι semi-modular!

Ενταξει τοτε.Αλλα γιατι το εχει μονο ενα καταστημα? Και θα του το φερουν σε 3 μερες η σε 3 εβδομαδες? Γιατι αν υπηρχε και σε αλλα καταστηματα θα υπεθετα οτι το συγκεκριμενο καταστημα εχει ελλειπη διαθεσιμοτητα ,μηπως υπαρχει γενικο προβλημα ρευστου και τον αργησουν?

Δημοσ.

Ενταξει τοτε.Αλλα γιατι το εχει μονο ενα καταστημα? Και θα του το φερουν σε 3 μερες η σε 3 εβδομαδες? Γιατι αν υπηρχε και σε αλλα καταστηματα θα υπεθετα οτι το συγκεκριμενο καταστημα εχει ελλειπη διαθεσιμοτητα ,μηπως υπαρχει γενικο προβλημα ρευστου και τον αργησουν?

Το pc1 συνεργάζεται με το e shop όποτε δεν νομίζω να αργούν. Μπορεί όποιος θέλει να ρωτήσει. http://www.e-shop.gr/psu-super-flower-golden-green-hx-series-750w-sf-750p14xe-p-PER.811710

Αν παραγγείλεις Κάτι από το πσ1 στο eshop πας και τα παίρνεις..

Δημοσ.

Μια πρόταση στα 500-550w ως 55 ευρώ για απλή χρήση δίχως OC;

Aπό τι αποτελείτε το σύστημά σου  πες μας αναλυτικά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...