toyo73 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 http://www.e-shop.gr/psu-seasonic-s12ii-520-bronze-520w-p-PER.640380 Tσιμπα το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα έχω ένα θέμα με τροφοδοτικό μάρκας ocz ύστερα απο 2χρόνια και 4μηνών χρήση. ανοιξα ένα rma και είναι να το επιστρέψω Ολλανδία για να το αντικαταστήσουν. κάποιες απο τις πληροφορίες είναι οι ακόλουθες -A recertified unit will be sent to replace the original unit upon receipt of the defective unit. -We do not offer any Advance replacement options. -Firepower will pay all standard economy outbound freight costs. The customer is responsible for all return freight costs. -Please note: Your warranty does not reset with your RMA replacement. Στο 3ο Point εννοεί ότι θα χρεωθώ μόνο τα έξοδα αποστολής του δέματος?Είδα τα έξοδα αποστολής και βγαίνουν περίπου 25ευρώ!!! Επίσης τι τροφοδότικο θα προτείνατε για το παρακάτω σύστημα. i3 4130 gtx 650ti boost 3 σκληροί δίσκοι με συνολική χωρητικότητα 700GB Με 450W είσαι καλυμμένος. Δες το Super Flower από eshop ή κάποιο απ αυτά που πρότεινε ο apithanos αλλά όχι το TR2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apsinthos07 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Με 450W είσαι καλυμμένος. Δες το Super Flower από eshop ή κάποιο απ αυτά που πρότεινε ο apithanos αλλά όχι το TR2. Apsinthos παρακαλώ! Γιατί όχι το TR2 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Χρειάζομαι γυαλιά τελικά! Σορρυ μαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apsinthos07 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Χρειάζομαι γυαλιά τελικά! Σορρυ μαν Χαχα κλαιν... το TR2 γιατί να το αποφύγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Χαχα κλαιν... το TR2 γιατί να το αποφύγει; Δεν αντέχει τόσο στον χρόνο όσο άλλες πλατφόρμες. Απλά σαν ποιότητα δεν λέει πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Χαχα κλαιν... το TR2 γιατί να το αποφύγει; Παλια ειχαν κακη φημη και για τα χαρακτηριστικα που λενε οτι εχει,η τιμη του ειναι πολυ φτηνη,οποτε μας βαζει σε υποψιες.Αν θελει Thermaltake καποιος,μπορει να κοιταξει την σειρα Germany που εχει βγει πολυ καλο vfm. Απλα δεν γνωριζουμε πολλους συνφορουμιτες που να εχουν παρει το TR2 για να εχουμε πληροφοριες.Αντιθετα την Germany series την εχουν αγορασει πολλοι και εχουν δηλωσει πολυ ευχαριστημενοι και απο αποδοση και απο θορυβο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apsinthos07 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Παλια ειχαν κακη φημη και για τα χαρακτηριστικα που λενε οτι εχει,η τιμη του ειναι πολυ φτηνη,οποτε μας βαζει σε υποψιες.Αν θελει Thermaltake καποιος,μπορει να κοιταξει την σειρα Germany που εχει βγει πολυ καλο vfm. Απλα δεν γνωριζουμε πολλους συνφορουμιτες που να εχουν παρει το TR2 για να εχουμε πληροφοριες.Αντιθετα την Germany series την εχουν αγορασει πολλοι και εχουν δηλωσει πολυ ευχαριστημενοι και απο αποδοση και απο θορυβο. Δεν αντέχει τόσο στον χρόνο όσο άλλες πλατφόρμες. Απλά σαν ποιότητα δεν λέει πολλά. Οκ κατάλαβα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kristosfm Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δεν το έθεσα σωστά. Το πρόβλημα είναι το παρον τροφοδοτικό. OCZ ZS550W το οποίο σιγά σιγά μετά απο 2χρόνια και 3μήνες παραδίδει πνεύμα κάνοντας πολύ συχνά επανεκινήσεις. επικοινώνησα με το Ελληνικό κατάστημα και μου είπαν οτι εφόσον έχουν παρέλθει τα 2 χρόνια της Ευρωπαικής εγγυησης θα πρέπει να απευθυνθώ μεσω RMA στην OCZ που εψαξα και είδα οτι έχει μετονομαστεί σε FIREPOWER TECHNOLOGY. Ισχύει κάτι τέτοιο ή θα πρέπει να με καλύψει το κατάστημα; Το συμπληρωσα το RMA και μου εγκριθηκε η αποστολή του ελλατωματικού τροφοδοτικου με έξοδα μόνο αποστολής δικά μου Αξίζει να γίνει κάτι τέτοιο? Το τροφοδοτικό επισκευάζεται, αλλάζεται ολόκληρο ή αλλάζεται μόνο η πλακέτα. Γνωρίζουμε τι πρακτικές ακολουθούν οι εταιρίες? Οπως και να έχει θα χρειαστεί να αγοράσω ένα καινούργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Αφού έχει λήξει η εγγύηση γιατί να ασχοληθείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Αφού έχει λήξει η εγγύηση γιατί να ασχοληθείς; Eληξε η εγγύηση που υποχρεούται το κατάστημα. Του κατασκευαστή λογικά όχι (3 χρόνια). Αν και δεν αξίζει λογικά. Θα σου βγει κανα 40άρι, πάρε νέο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos21417 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα θέλω κάποιος να μου προτείνει τροφοδοτικό 450w. Μου είπαν ότι πρέπει να έχει σύνδεση pci-e γιατί η κάρτα γραφικων λειτουργεί με ρεύμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δες το munich/evga 430. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Και αυτό https://www.skroutz.gr/s/7177999/Super-Flower-FX-450W.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δεν το έθεσα σωστά. Το πρόβλημα είναι το παρον τροφοδοτικό. OCZ ZS550W το οποίο σιγά σιγά μετά απο 2χρόνια και 3μήνες παραδίδει πνεύμα κάνοντας πολύ συχνά επανεκινήσεις. επικοινώνησα με το Ελληνικό κατάστημα και μου είπαν οτι εφόσον έχουν παρέλθει τα 2 χρόνια της Ευρωπαικής εγγυησης θα πρέπει να απευθυνθώ μεσω RMA στην OCZ που εψαξα και είδα οτι έχει μετονομαστεί σε FIREPOWER TECHNOLOGY. Ισχύει κάτι τέτοιο ή θα πρέπει να με καλύψει το κατάστημα; Το συμπληρωσα το RMA και μου εγκριθηκε η αποστολή του ελλατωματικού τροφοδοτικου με έξοδα μόνο αποστολής δικά μου Αξίζει να γίνει κάτι τέτοιο? Το τροφοδοτικό επισκευάζεται, αλλάζεται ολόκληρο ή αλλάζεται μόνο η πλακέτα. Γνωρίζουμε τι πρακτικές ακολουθούν οι εταιρίες? Οπως και να έχει θα χρειαστεί να αγοράσω ένα καινούργιο. Δεν θυμαμαι ποτε τα Ocz να ειχαν εγγυηση κατω απο 2 χρονια στα καταστηματα. Πιο πολυ για κομπινα μου μυριζει απο το καταστημα για να αποφυγει την επιστροφη χρηματων/πιστωτικο. Και γενικα τα περισσοτερα(αν οχι ολα)τροφοδοτικα 80+bronze και ψιλο επωνυμα δινουν εγγυηση τουλαχιστον 3 χρονια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα