Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν έχει ξεπουλήσει το S12 620 απο το eshop τον καλύπτει άνετα με 65 ευρώ ;)

Εγώ πάντως πρόλαβα και το τσίμπησα. :D

Τώρα που κοιτάω είναι εξαντλημένο.

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αξίζει τα 5 ευρώ παραπάνω ....http://www.e-shop.gr/psu-super-flower-80-plus-bronze-series-450w-p-PER.815791

και όσον αφορά από θόρυβο δεν θα ακούς τίποτα...Το έχω στο δεύτερο rig μου....

το πήρα τελικά.

λίγο βαρύ σε σχέση με το προηγούμενο που είχα, HIPER HPU-4S425, από θόρυβο το ίδιο.

βέβαια ακούγεται το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή και με μπερδεύει από που παράγεται περισσότερο θόρυβος αλλά ο συνολικός θόρυβος είναι ο ίδιος με πριν, χαμηλός πάντως.

μένει να δω αν κάτι BSOD και restarts που οφείλονται στην κάρτα γραφικών είχαν να κάνουν με το προηγούμενο τροφοδοτικό ή φταίει κάτι άλλο.

Δημοσ.

το πήρα τελικά.

λίγο βαρύ σε σχέση με το προηγούμενο που είχα, HIPER HPU-4S425, από θόρυβο το ίδιο.

βέβαια ακούγεται το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή και με μπερδεύει από που παράγεται περισσότερο θόρυβος αλλά ο συνολικός θόρυβος είναι ο ίδιος με πριν, χαμηλός πάντως.

μένει να δω αν κάτι BSOD και restarts που οφείλονται στην κάρτα γραφικών είχαν να κάνουν με το προηγούμενο τροφοδοτικό ή φταίει κάτι άλλο.

Η στιβαρότητα σε ένα τροφοδοτικό έρχεται σε συνάρτηση με το βάρος του. Αν πιάσεις κάτι china του κιλού θ0,α καταλάβεις γιατί το λέω...Μην φοβάσαι τίποτα και καλορίζικο το καινούργιο σου psu.Για καθαρό θόρυβο από το psu απομόνωσε τον ανεμιστήρα του cpu για λίγο και δες...Το τροφοδοτικό αυτό απλά δεν παίζεται!

• Like 2
Δημοσ.

Η στιβαρότητα σε ένα τροφοδοτικό έρχεται σε συνάρτηση με το βάρος του. Αν πιάσεις κάτι china του κιλού θ0,α καταλάβεις γιατί το λέω...Μην φοβάσαι τίποτα και καλορίζικο το καινούργιο σου psu.Για καθαρό θόρυβο από το psu απομόνωσε τον ανεμιστήρα του cpu για λίγο και δες...Το τροφοδοτικό αυτό απλά δεν παίζεται!

Αφηστε τα αυτα και βρειτε μου το video που λεει γιατι τα turbo X τροφοδοτικα ειναι καλα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Αφηστε τα αυτα και βρειτε μου το video που λεει γιατι τα turbo X τροφοδοτικα ειναι καλα!!!

Εγώ συγκεκριμένα μίλησα για ένα force 450 που έβγαλα τελευταία από ένα pc και σε σχέση με το superflower ήταν πούπουλο (ας μην μιλήσω για το εσωτερικό).Τώρα για turbox  psu δεν έχω δει από κοντά...

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα θέμα με τροφοδοτικό μάρκας  ocz ύστερα απο 2χρόνια και 4μηνών χρήση. ανοιξα ένα rma και είναι να το επιστρέψω Ολλανδία για να το αντικαταστήσουν. 

κάποιες απο τις πληροφορίες είναι οι ακόλουθες

-A recertified unit will be sent to replace the original unit upon receipt of the defective unit.
-We do not offer any Advance replacement options.
-Firepower will pay all standard economy outbound freight costs. The customer is responsible for all return freight costs.
-Please note: Your warranty does not reset with your RMA replacement.

Στο 3ο Point εννοεί ότι θα χρεωθώ μόνο τα έξοδα αποστολής του δέματος?Είδα τα έξοδα αποστολής και βγαίνουν περίπου 25ευρώ!!!

Επίσης τι τροφοδότικο θα προτείνατε για το παρακάτω σύστημα.
i3 4130
gtx 650ti boost
3 σκληροί δίσκοι με συνολική χωρητικότητα 700GB
Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα θέμα με τροφοδοτικό μάρκας  ocz ύστερα απο 2χρόνια και 4μηνών χρήση. ανοιξα ένα rma και είναι να το επιστρέψω Ολλανδία για να το αντικαταστήσουν. 

κάποιες απο τις πληροφορίες είναι οι ακόλουθες

-A recertified unit will be sent to replace the original unit upon receipt of the defective unit.
-We do not offer any Advance replacement options.
-Firepower will pay all standard economy outbound freight costs. The customer is responsible for all return freight costs.
-Please note: Your warranty does not reset with your RMA replacement.

Στο 3ο Point εννοεί ότι θα χρεωθώ μόνο τα έξοδα αποστολής του δέματος?Είδα τα έξοδα αποστολής και βγαίνουν περίπου 25ευρώ!!!

Επίσης τι τροφοδότικο θα προτείνατε για το παρακάτω σύστημα.
i3 4130
gtx 650ti boost
3 σκληροί δίσκοι με συνολική χωρητικότητα 700GB

http://www.e-shop.gr/psu-seasonic-s12ii-520-bronze-520w-p-PER.640380

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...