Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικά desktop,ποιό;ποιός;;

coolerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ελπίζω να κάνω λάθος αλλά η σειρά S12II νομίζω έχει τον ίδιο controller με την σειρά M12II που αυξάνει τις στροφές του ανεμιστήρα σε μεγάλο βαθμό χωρίς να υπάρχει το αντίστοιχο φορτίο με αποτέλεσμα να κάνει αρκετούτσικο θόρυβο. Plz prove me wrong..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν το γνωριζω αυτο, αλλα απο προσωπικη αποψη το τροφοδοτικο ειναι αθορυβο.Το αυτι να κολλησεις πανω του δεν ακουγεται.

Δεν ξερω βεβαια επειδη το εχω πανω σε συστημα που με το ζορι καταναλωνει 90-100 watt και δεν ζοριζεται καθολου γιαυτο να μην ακουγεται.

Και να συμπληρωσω για το τροφοδοτικο.Σε φωτος απο το ιντερνετ, τα καλωδια του ειναι ολα με το κλασικο δικτακι.

Στο δικο μου, μονο το καλωδιο με την 24 πιν φυσα ειναι ετσι.Τα αλλα ειναι τα λεπτα μαυρα καλωδια.

Αυτό που σου λέω τοο είχα παρατηρήσει από τα 180-220W και πάνω στην έκδοση 

Seasonic M12II-750 Bronze EVO Edition και μου το επιβεβαίωσε άλλο μέλος του Insomnia.

με budget max 100 ευρω ποιο ειναι το καλυτερο τροφοδοτικο απο πλευρας ποιοτητας?

σε watt χρειαζομαι 500 κ πανω

βασικα λεω να παρω καποιο απο αυτα τα 3 και επειδη κλινω προς το EVGA θελω να ρωτησω αν αξιζει τα παραπανω χρηματα

http://www.skroutz.gr/s/6256298/Thermaltake-TR2-600W-Gold.html

http://www.skroutz.gr/s/4245255/Corsair-CS-Series-550W-Modular-80-PLUS-Gold.html

http://www.skroutz.gr/s/7640063/EVGA-SuperNOVA-550-G2.html

επισης αν υπαρχει καποια αλλη αξιολογη προταση σε αυτο το budget δεκτη

Σίγουρα τ' αξίζει τα λεφτά του. Υπάρχει κι αυτό πάντως στα 650W απλά είναι semi modular σε σχέση με το 550 G2 που είναι full modular.

https://www.skroutz.gr/s/7958374/EVGA-SuperNOVA-650-GQ.html

Supernova G2 750W η 850W ???

Ποιο απο τα δυο να παρω η διαφορα τους ειναι 30 ευρω και δεν ξερω αν για την συνθεση μου μου ειναι αχρηστα τα 100W παραπανω.

Μητρικη Gigabyte Z97 soc force

Επεξεργαστης i7-4790k OC 4.6 Ghz

Καρτα γραφικων Sapphire Nitro R9 390 backplate edition

Μνημη Corsair 16GB DDR3 2400Mhz

Δισκος SSD Samsung 850 Pro 128GB

Δισκος Toshiba 2TB

Οπτικο μεσο LG Blu-ray εγραφης

Φίλος με 390Χ είχε πρόβλημα με τροφοδοτικό ΤΧ750 οπότε αν έχεις δυνατότητα πάρε 850.

Προσωπικά λέω θα δουλέψει με το 750.

Παίζει και να μην τη σηκώνει...Corsair TX 750 που είχα, ΔΕΝ σήκωνε 390Χ. Πήγα στο XFX της υπογραφής και όλα καλά...

(Υπογραφή XFX 850)

Φίλος με 390Χ είχε πρόβλημα με τροφοδοτικό ΤΧ750 οπότε αν έχεις δυνατότητα πάρε 850.

Προσωπικά λέω θα δουλέψει με το 750.

(Υπογραφή XFX 850)

Θα είχε πρόβλημα το τροφοδοτικό. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σηκώνει το παραπάνω σύστημα ακόμα και 550άρι αλλά θα ακούγεται το fan. Με 750 παίζει να ακούγεται λίγο, Καλό είναι να μπει ένας μετρητής ρεύματος ορώτα για την μέτρηση των W.

Θα είχε πρόβλημα το τροφοδοτικό. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σηκώνει το παραπάνω σύστημα ακόμα και 550άρι αλλά θα ακούγεται το fan. Με 750 παίζει να ακούγεται λίγο, Καλό είναι να μπει ένας μετρητής ρεύματος ορώτα για την μέτρηση των W.

Και εγώ αυτό φαντάζομαι αλλά οφείλω να το πω :)

• Like 1

Supernova G2 750W η 850W ???

Ποιο απο τα δυο να παρω η διαφορα τους ειναι 30 ευρω και δεν ξερω αν για την συνθεση μου μου ειναι αχρηστα τα 100W παραπανω.

Μητρικη Gigabyte Z97 soc force

Επεξεργαστης i7-4790k OC 4.6 Ghz

Καρτα γραφικων Sapphire Nitro R9 390 backplate edition

Μνημη Corsair 16GB DDR3 2400Mhz

Δισκος SSD Samsung 850 Pro 128GB

Δισκος Toshiba 2TB

Οπτικο μεσο LG Blu-ray εγραφης

750W

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...