Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι το Chieftec CFT-750-14C και ακομα δουλευει αλλα με προβληματιζει το ζζζζζζ που κανει στα παιχνιδια μονο, εδω και λιγες μερες απ οταν εβαλα την gtx 960 4gb Τα evga ακυρο. 

Καταρχάς το τροφοδοτικό σου είναι αδύνατον να είναι 9 χρονών,το πολύ να είναι 6,από κει και πέρα είσαι σίγουρος ότι ο θόρυβος είναι από το τροφοδοτικό και όχι από την κάρτα γραφικών;

Δημοσ.

Ακριβώς έχει ένα φίλτρο για να μην μπαίνει σκόνη από τις γρύλιες. Και που σαι αυτό το κουτί δίπλα μου το έχω  ;)

Μήπως έχουν στουπώσει οι τρύπες απ' τη μπίχλα;

• Like 3
Δημοσ.

Καταρχάς το τροφοδοτικό σου είναι αδύνατον να είναι 9 χρονών,το πολύ να είναι 6,από κει και πέρα είσαι σίγουρος ότι ο θόρυβος είναι από το τροφοδοτικό και όχι από την κάρτα γραφικών;

Φιλε το τροφοδοτικο ΕΙΝΑΙ 9 ΧΡΟΝΩΝ. Γτ να λεω ψεμετα; Ειναι απο την ανοιξη του 2007. Μην τα υποτιματε τα chieftec. Εχω διαβασει στο ιντερνετ και ατομα που εχουν κλεισει 10 χρονια και συνεχιζουν. Οσο για τον ηχο, στην αρχη νομιζα και γω οτι ειναι απο την καρτα γραφικων αλλα πλησιασα με το κεφαλι να ακουσω και κατα 90% πιστευω οτι ερχετε απο το τροφοδοτικο

Αν κοιταξεις 2,3 σελιδες πισω θα δεις οτι ο φιλος hackerW32 εχει κι αυτος chieftec και το τρεχει απο το 2007. Και αυτος ψεματα λεει;

Δημοσ.

Δεν είναι αδύνατον απλά έτυχε να μη πάθει τίποτα. Και γω έχω ένα Levicom 430W που μου έπαιρνε τα αυτιά αλλά μέχρι πέρυσι που το αντικατέστησα λειτουργούσε κανονικά. Ευχαριστώ το Θεό που δε μου έκαψε τίποτα τόσα χρόνια. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι ποιοτικό.

• Like 1
Δημοσ.

Το 4400 και την 370 ανετα τα σηκωνει και το munich 430, μην πω και κανα bequiet 300-350 ;)

Ρωτάω άπλα επειδή η κάρτα γραφικών λέει ότι χρειάζεται ελαχίστη ισχύ 500W η sapphire radeon nitro είναι, όσο για αυτό που σας ρώτησα έχουν όπως οι haswell το sleep state? Α και σε περίπτωση που σκεφτόμαστε για κάποια αναβάθμιση στο μέλλον σε i5 όχι για overclock απλό κλειδωμένο , δεν θα χρειαστεί να αλλάξει και τροφοδοτικό ε?

Δημοσ.

Ρωτάω άπλα επειδή η κάρτα γραφικών λέει ότι χρειάζεται ελαχίστη ισχύ 500W η sapphire radeon nitro είναι, όσο για αυτό που σας ρώτησα έχουν όπως οι haswell το sleep state? Α και σε περίπτωση που σκεφτόμαστε για κάποια αναβάθμιση στο μέλλον σε i5 όχι για overclock απλό κλειδωμένο , δεν θα χρειαστεί να αλλάξει και τροφοδοτικό ε?

Προσωπικά θα έπαιρνα το Μunich 430 στα 40 ευρώ περίπου. Σε καλύπτει.

Δημοσ.

firepc παρεξήγησες, δεν σε κατηγόρησα(και για ποιό λόγο άλλωστε ) ούτε είπα ότι τα chieftec είναι κακά τροφοδοτικά,απλώς έκανα λάθος με την ημερομηνία παραγωγής του συγκεκριμένου μοντέλου και ζητώ συγνώμμη επειδή ήμουν τόσο απόλυτος χωρίς να το ψάξω πολύ καλά.

Όσο αφορά το πρόβλημά σου,υποθέτω ότι είναι coil whine,που είτε προέρχεται από την κάρτα είτε από το τροφοδοτικό,πάντως σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν είναι επικίνδυνο παρά μόνο ενοχλητικό.

Δημοσ.

Εγινε φιλε Πανο να σαι καλα. Θα βαλω το νεο τροφοδοτικο πανω και αν κανει παλι αυτο το ζζζζζ τοτε θα ειναι η καρτα και θα την στειλω πισω για αλλαγη

Δημοσ.

Μήπως έχουν στουπώσει οι τρύπες απ' τη μπίχλα;

το κουτι το εχω 6μηνες..και στους 6 μηνες εχει φαει 3 καθαρισματα για καλο και για κακο...

εκτος αυτου οπως ειπα και στην αρχη,εξαρχης δν ειδα καποιες τρυπες ή γρυλίες...

δειτε στο 6.20 οτι δεν εχει τπτ...ετσι ειναι και μενα..

Δημοσ.

τα πρωτα κουτακια με το τροφοδοτικο κατω , ειχαν τετοια επειδη και τα τροφοδοτικα που μπαιναν επανω , παιρναν ζεστο αερα μεσα απο το κουτι και μαλον δεν το βρηκαν και πολυ αρνητικο να ειναι προς τα πανω ο ανεμιστηρας (με τον κινδυνο να πεσει κατι μεσα )  . 

δεν ειναι τοσο τραγικη η διαφορα ,  εχει η καθε μια τα υπερ και τα κατα ( αν και νομιζω κατω και με φιλτρο και να ρουφαει απο εξω ειναι καλυτερο γιατι το τροφοδοτικο εχει τη δικη του κυκλοφορια αερα ανεξαρτητα απο το υπολοιπο συστημα ) 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια και καλη χρονια.

Γνωμες για τροφοδοτικο για συστημα με ι5-6600κ με οβελκλοκ και μελοντικη καρτα γραφικων gtx970-amd390 (+ 4 hdds)

H ησυχία με αποσχολεί ιδιαίτερα. επισης η τιμη δεν θελω να ξεπερασει τα 90-100 ευρω.

Δεν με ενδιαφερει το modular κομματι της ιστοριας και δεν εχω σκοπο για sli/crosfire

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...