Physiciant Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Πάρε αυτό, απ' ότι έχουν πει αρκετά μέλη του φόρουμ είναι αθόρυβο και αρκετά αξιόπιστο. Είναι και semi-modular. https://www.skroutz.gr/s/3048825/Thermaltake-Smart-SE-630W.html Σε αυτό το budget δύσκολα τόσα πολλά watts που θες, άσε που δε τα χρειάζεσαι. Ακόμα και πιο ενεργοβόρα κάρτα να πάρεις πάλι είναι αρκετά. Με το passive ή active φαντάζομαι αναφέρεσαι στη λειτουργία μερικών τροφοδοτικών που είτε επιλέγεις ο ανεμιστήρας τους να γυρίζει συνεχώς είτε να ξεκινάει μετά από κάποια συγκεκριμένη θερμοκρασία/φορτίο. Αυτό όμως το έχουν τα σχετικά ακριβά τροφοδοτικά, δηλαδή από 120 ευρώ περίπου και πάνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 ωραια δωσε μου και τροδοφοτικο μεχρι 90 ευρω.. δεν ξερω τι ειναι active.passive απλα το ειδα στο σκρουτζ για αυτο ρωτησα...αλλα θα προτιμησω να γυριζει συνεχεια ο ανεμιστηρας. εγω ελεγα για αυτα ... https://www.skroutz.gr/s/6256304/Thermaltake-TR2-700W-Gold.html https://www.skroutz.gr/s/3048827/Thermaltake-Smart-SE-730W.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Αυτό τότε https://www.skroutz.gr/s/4184828/CoolerMaster-G750M.html αλλιώς https://www.skroutz.gr/s/3048827/Thermaltake-Smart-SE-730W.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 εγινε σε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Λογικά για Passive ή Active PFC λέει ο φίλος. Φυσικά πας σε active που έχουν συντελεστή ~0.99 γιατί τα παθητικά είναι κοντά στο 0.6 και τρώνε άεργο ισχύ VA με τον κουβά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 ναι απο αυτο χΔ ωραια εγινε παιδια και τους 2 ευχαριστω και καλη χρονια ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 κατι αλλο....γτ εχει τυχει και βλεπω καποιοι να εχουν βαλει το τροφοδοτικο οπως το εχω βαλει εγω που φαινεται στην εικονα; δλδ το ανεμηστερακι να κοιτα μεσα στο κουτι προς τα πανω και οχι προς τα κατω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
badweed Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 κατι αλλο....γτ εχει τυχει και βλεπω καποιοι να εχουν βαλει το τροφοδοτικο οπως το εχω βαλει εγω που φαινεται στην εικονα; δλδ το ανεμηστερακι να κοιτα μεσα στο κουτι προς τα πανω και οχι προς τα κατω ? δυο-τρεις πρακτικοι λογοι που μπορω να σκεφτω , ειναι ειτε δεν εχει φιλτρα και μαζευει σκονη , ειτε ειναι σε καμια μοκετα πανω ο υπολογιστης και δεν παιρνει αερα το τροφοδοτικο ειτε εχουν απο αλλου πλεοναζουσα ροη αερα προς αυτο το σημειο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 ωραια αλλα σαν κανονας ειναι να μπαινει το ανεμηστερακι απο κατω οπως ειπε και το παλικαρι σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 ωραια αλλα σαν κανονας ειναι να μπαινει το ανεμηστερακι απο κατω οπως ειπε και το παλικαρι σωστα; Ναι αλλιώς ρισκάρεις να πέσει τίποτα μεταλικό μέσα απο το κουτί, κανα αυτοκόλητο ψυκτράκι, καμια βίδα κτλ, και να βραχυκυκλωσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 δυο-τρεις πρακτικοι λογοι που μπορω να σκεφτω , ειναι ειτε δεν εχει φιλτρα και μαζευει σκονη , ειτε ειναι σε καμια μοκετα πανω ο υπολογιστης και δεν παιρνει αερα το τροφοδοτικο ειτε εχουν απο αλλου πλεοναζουσα ροη αερα προς αυτο το σημειο ή οπως εγω που για 2 χρονια δεν ηξερα οτι το κουτι μου εχει τρυπες απο κατω για το τροφοδοτικο απο τα γερα μου facepalm. + οτι ειχα την gpu σε x8 lane στην mobo γιατι δεν διαβασα ποτε το manual. ψαχνομαι για τροφοδοτικουλι, ωρα να αλλαξω το chiftec gps 500ab a καθαρα και μονο για προληπτικούς λογους. απο το 2007 τρεχει. καλο αυτο; http://www.guaranty.gr/product/1002131/thermaltake-smart-se-630w-plc-630mpcbeu.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλό αρκετά αλλά εγώ θα πήγαινα ξεκάθαρα στο Seassonic απο πάνω, στα 520 watt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Εχω την υποψια οτι το pc1 το εχει λαθος τιμη και θα το διορθωσει αμεσα. Το eshop το εχει στα 62 ευρω. Εγω το εκανα παραγγελια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 παιδια ερωτηση...το τροφοδοτικο το εχω στο κατω μερος του υπολογιστη...εβαλα το ανεμηστερακι να κοιτα κατω δλδ το πατωμα..οπως μου ειπατε..απλα ειδα οτι σε εκεινο το σημειο το κουτι δεν εχει τρυπιτσες ωστε να φευγει ο αερας κατω :/ υπαρχει μηπως κανενα θεμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Καλημερα παιδια. Εχω σχεδον 9 χρονια ενα chieftec 750w και απ οταν εβαλα την gtx 960 4gb αρχισε να κανει ενα ζζζζζζζ οταν παιζω παιχνιδια. Οτιδηποτε αλλο κανω, δεν το κανει. Τις τελευταιες δυο μερες το κανει λιγοτερο. Τσπ σκεφτομαι να του κανω αλλαγη αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Βασικα αν το αφησω μεχρι που να τα τιναξει, υπαρχει περιπτωση να μου χαλαση τα υπολοιπα κοματια του υπολογιστη; Θα ηθελα να μου προτινετε ενα Gold γυρω στα €100 Σ αυτα τα λεφτα βρησκω το v550 coolermaster Ειναι καλο και αθορυβο αυτο; Εχετε να προτινετε καποιο αλλο; core i3 gtx 960 4gb 8gb ram ssd 250gb Ισως γινει αργοτερα oc μονο στη gpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα