GioNiko Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 καρτα γραφικων μαλλον gtx 960 η r9 380.. επεξεργαστη δεν ξερω ακομα αλλα θελω να ειμαι καλυμενος για πιθανες αναβαθμισεις στο μελλον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 650W είναι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 τι τιμες παιζουν για καποιο αξιοπιστο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ε κάπου στη 70 αλλά γνώμη μου ανέβα λίγο αν μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 εγινε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γιαννης ροδος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα εχω το παρακατω συστημα κουτι corsair 780T μητρικη z170-DELUXE επεξεργαστης lntel core i5-6600k καρτα γραφικων enga 960 4 GB ενα σκληρο δισκο 1TB και ενα ssd 128GB και ψυκτρα noctua NH-D15 και μου φερανε την καρτα γραφικων sapphire radeon R9 390 και εχω ενα τροφοδοτικο της corsair 800wait θα φτασει για ολο το συστημα η χρειασεται να παρω αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ποιο είναι το τροφοδοτικό σου ακριβώς; Τα watts είναι αρκετά αρκεί το τροφοδοτικό να είναι ποιοτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γιαννης ροδος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 το τροφοφοτικο ειναι corsair GM series 800wait ετσι λεει το κουτι του και ευχαριστω για την βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μήπως είναι GS; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γιαννης ροδος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ναι λαθος δικο μου Gs ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Θα την κάνει τη δουλειά..δε χρειάζεται να αγοράσεις άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γιαννης ροδος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tstavrou Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα, εχει το newsletter (δεν εχω το λινκ προχειρο) του eshop το ZALMAN ZM600-GLX στα 50€. Τι λεει σαν τροφοδοτικο? Αξιζει για αυτα τα λεφτα? Ή με 50€ παιρνω καποιο καλυτερο (δεν ειμαι γνωστης...)? Θα αντικαταστησει ενα της "πλακας" που ειναι στα 450w. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μπα όχι. Πάρε αυτό καλύτερα https://www.skroutz.gr/s/4306933/EVGA-500W-Power-Supply-80-PLUS.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα, εχει το newsletter (δεν εχω το λινκ προχειρο) του eshop το ZALMAN ZM600-GLX στα 50€. Τι λεει σαν τροφοδοτικο? Αξιζει για αυτα τα λεφτα? Ή με 50€ παιρνω καποιο καλυτερο (δεν ειμαι γνωστης...)? Θα αντικαταστησει ενα της "πλακας" που ειναι στα 450w. Αν προκειται για αυτο, ( http://www.e-shop.gr/zalman-zm600-glx-dual-forward-power-supply-600w-p-PER.812248) ειναι καλουτσικο απο οτι εψαξα και ειδα,ειδικα στα 50 ευρω.Ειναι με single rail 45A και καλη πιστοποιηση,τα φτιαχνει η Sirtec που ειναι γνωστη εταιρια αν διαβασεις και την πρωτη σελιδα αυτου του νηματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα