volos27 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Η θυρες τουυ τροφοδοτικου για τις καρτες γραφικων ποσα βολτ δεινουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 12V είναι φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Γραφει κατι 3.3v κ 5v κ δεν ξερω τι ειναι,ολες βγαζουν 12;κ η sata; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Γραφει κατι 3.3v κ 5v κ δεν ξερω τι ειναι,ολες βγαζουν 12;κ η sata; Oι κάρτες γραφικών παίρνουν αποκλειστικά 12V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Η μητρική νομίζω παίρνει και 3.3V ενώ δίσκοι και dvd-r 5V 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Ακριβώς, και οι μνήμες 3.3v (converted). Οι σατα πλέον παίρνουν και 3.3ν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Να ρωτησω κάτι έχω ένα τροφοδοτικό της corsair to tx750 80 plus bronze έχω ένα θέμα τα καλοδια τα συνδεσαμε όμως τα υπόλοιπα π περισσεύουν τα βαλανε στον χώρο π μπενουν οι σκληροί υπάρχη κάποιος τρόπος τ καλοδια αυτά να τα μαζεψω? Commander ms-i to kouti p exw! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Οσα είναι modular τα βγάζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δεν βγενουν είναι ενσωματωμένα http://m.newegg.com/Product/index?itemnumber=N82E16817139021αυτό έχω ! Τι κάνω help me ! Θα με βοηθήσει κάποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δεν βγενουν είναι ενσωματωμένα http://m.newegg.com/Product/index?itemnumber=N82E16817139021αυτό έχω ! Τι κάνω help me ! Θα με βοηθήσει κάποιος? Αν θες να τα βγάλεις όπως και δήποτε και δεν είναι modular... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ιδαλος αν παρω δεματικα δεν μπορω ν τ μαζεψω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Nαι, δες για φωτό με cable managment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 στο λεω γτ το τροφοδοτικο π σ λεω της κορσαιρ εχει πισω μια τριπα π σ βγαζει ολα τα καλοδια γ να τα συνδεσεις καποια ειναι π τα χρησιμοποιεις γ της συσκευες π θες γ να δουλεψεις και τα αλλα ειναι σε περιπτοση π θες να βαλεις και αλλα πραγματα το προβλημα μ ειναι οτι εχω συνδεση αυτα π θελω απλος με τα υπολοιπα γ να μην τα εχω ετσι σκορπια καπου σε ενα σημειο πως τα κρυβω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Θελω να αναβαθμισω το τροφοδοτικο μου γιατι σκεφτομαι να αναβαθμισω και καρτα γραφικων.. Απο τι τιμες ξεκινανε καποια αξιοπιστα τροφοδοτικα που να μην εχω προβλημα με τις ενεργειακες απαιτησεις των συγχρονων καρτων? Επισης υπαρχει περιπτωση να γινει overclock στην καρτα και στον cpu.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Για ποιον επεξεργαστή μιλάμε και ποια κάρτα γραφικών; Να υπολογίζεις 650-750W. Πόσο είναι το ποσό που μπορείς να διαθέσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα