Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Ποιό τροφοδοτικό προτείνετε για το σύστημα της υπογραφής; Modular κατά προτίμηση.

Επεξ/σία από kostasSTi
Δημοσ.

Seasonic Focus Plus Gold 650. Περί τα 90€. 10 χρόνια εγγύηση.

Κάποια corsair όπως το Rm650x. 

Γενικά και τα 550w αρκούν αν δεν σε παίρνει σε budget. 

Να κοιτάς και semi-modular καθώς, τα καλώδια 24pin + 8pin eps έτσι κι αλλιώς θα τα χρειαστείς. 

Ως πιο οικονομικό θα πρότεινα το Thermaltake Smart se 630, αλλά με σημαντικότερα μικρότερο χρόνο εγγύησης και παραχωρήσεις στην ποιότητα.

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Seasonic Focus Plus Gold 650. Περί τα 90€. 10 χρόνια εγγύηση.

Βλέπω και το prime ultra gold που θεωρητικά είναι καλύτερης ποιότητας. Λέω να πάω γι'αυτό, η διαφορά είναι 20€.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Μια χαρά είναι και τα 2. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το focus + gold στο σύστημα της υπογραφής :)

Δε λέω, σίγουρα είναι καλό. Το κακό είναι ότι έχει 2-3 εβδομάδες αναμονή. Γι'αυτό κοιτάζω και το ultra.

Δημοσ.

Σωστό κι αυτό. Το είχα πάρει 79€ από το e-shop οπότε καταλαβαίνεις το VFM ήταν τεράστιο, αλλά δεν περίμενα. Τώρα, 2-3 εβδομάδες, πολύ μου ακούγεται. Αν έχεις πρόθεση να δώσεις τα παραπάνω χρήματα, go for it, δεν νομίζω να σε απογοητεύσει :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

cx, bq pp11

το prime ultra είναι το καλύτερο vfm premium τροφοδοτικό αυτή τη στιγμή

Επεξ/σία από grmaster2
Δημοσ.

Thermaltake Smart rgb

OEM: Jiuzhou Yangguang

Topology: Double forward + group regulated

Fan: sleeve bearing

Πυκνωτές: Aishi, Capxon, ChengX

Προστασία: OVP, OPP, SCP, surge and inrush protection, full emi filter, 8-pin protection IC (WelTrend WT7502V)

Εγγύηση: 5 έτη

Certificate: 80 PLUS

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σκεφτόμουν να πάρω το evga supernova 850 g3 850w καθώς έχει και καλώδια που μου αρέσουν. Δεν αναφέρω σύστημα γιατί τα 850w είναι υπερ-αρκετά.
Αυτό που με απασχολεί και ήθελα να δω αν κάποιος έχει σχετική εμπειρία είναι ο θόρυβος τον οποίο παράγει ο ανεμιστήρας. Διάβασα πολλά σχετικά σχόλια τόσο στο amazon όσο και σε review στο toms hardware. Έχει κάποιος άποψη γι'αυτό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...