m4rk0s Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Sorry, που δεν απανταω στην ερωτηση περι συμβατοτητας, αλλα δινεις σχεδον χιλιαρικο και θες να το τροφοδοτησης με psu 6ετίας? Καλυτερα, δωσε αλλα 50-100 και παρε "φρεσκο", αυτα μονο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέχρι πόσα δίνεις για psu? Υπόψιν ότι για να υπάρχει ισορροπία χρηματική/ποιοτική σε τέτοιο σύστημα θα χρειαστείς ένα αξιοπρεπέστατο psu. Και καλύτερα να πας σε κάτι πιο καινούργιο εν όψη τέτοιου hardware, όχι μόνο λόγω 6ετίας, αλλά και ποιότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Σε καλύπτει τόσο από ρεύμα όσο κι από συνδέσεις, δεν χρειάζεται να ψαχτείς για άλλο τροφοδοτικό. Σαφώς και θα υπάρξει κόσμος που θα σου πει να πας σε κάτι καλύτερο αν έχεις την οικονομική δυνατότητα άλλα αυτό φαντάζομαι ότι το γνωρίζεις και μόνος σου. Για εμένα είσαι μια χαρά με αυτό που έχεις. Δεν είναι δα και τόσο παλιό ούτε της πλάκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Προς το παρόν η βαθμολογία είναι 2-1. Το σημαντικό είναι ότι μπορώ να το κρατήσω καια να μην έχω πρόβλημα με τις συνδέσεις. Θα μπορούσα να δώσω το πολύ μέχρι 150€ για να πάρω κάτι νεότερο μη μου κάνει τίποτα περίεργα το παλιό και κάψει κάτι μετά τη νέα εγκατάσταση, αλλά αν μπορώ να το αποφύγω γιατί όχι. Με τη προηγούμενη σύνθεση τόσα χρόνια το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δε σήκωνε 8GB ram η μητρική. Μετά τα 6 άρχιζε τα κουλά. Δεν ήταν θέμα συγκεκριμένου dimm ούτε συνδυασμού dimm. Να ήταν πρόβλημα τροφοδοτικού αμφιβάλω δε κάνει δα και τόση διαφορά ένα επιπλέον dimm μνήμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ναι σε καλύπτει το παρόν τροφοδοτικό και λογικά δεν θα έχεις θέμα, τουλάχιστον με μία gtx 960, ακόμη και oc στον επεξεργαστή να κάνεις..Αλλά αν έχεις τα χρήματα για αλλαγή ίσως θα ήταν καλύτερα να την κάνεις. Εξαρτάται και τί έκανες πριν με το σύστημά σου, πόσες ώρες ήταν ανοιχτό και υπό τί πίεση κτλ. Αν το μοντέλο σου είναι το RS-700-AMBA-D3, πέρα από τα χρονάκια του, είναι μέτριας κατασκευής και χαμηλού efficiency. Επιπλέον έχει λήξη η 5χρονη λογικά εγγύησή του και είναι discontinued μοντέλο. Με 107€ και πάνω βρίσκεις τροφοδοτικό στην κατηγορία των 650W πολύ καλύτερης ποιότητας που συμβαδίζει πιο σωστά με το νέο σύστημά σου. Η επιλογή φυσικά είναι δική σου. Μπορείς να συνεχίσεις με το CM και αν εμφανίσει κάποιο θέμα να το αλλάξεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ναι σε καλύπτει το παρόν τροφοδοτικό και λογικά δεν θα έχεις θέμα, τουλάχιστον με μία gtx 960, ακόμη και oc στον επεξεργαστή να κάνεις..Αλλά αν έχεις τα χρήματα για αλλαγή ίσως θα ήταν καλύτερα να την κάνεις. Εξαρτάται και τί έκανες πριν με το σύστημά σου, πόσες ώρες ήταν ανοιχτό και υπό τί πίεση κτλ. Αν το μοντέλο σου είναι το RS-700-AMBA-D3, πέρα από τα χρονάκια του, είναι μέτριας κατασκευής και χαμηλού efficiency. Επιπλέον έχει λήξη η 5χρονη λογικά εγγύησή του και είναι discontinued μοντέλο. Με 107€ και πάνω βρίσκεις τροφοδοτικό στην κατηγορία των 650W πολύ καλύτερης ποιότητας που συμβαδίζει πιο σωστά με το νέο σύστημά σου. Η επιλογή φυσικά είναι δική σου. Μπορείς να συνεχίσεις με το CM και αν εμφανίσει κάποιο θέμα να το αλλάξεις. Ανάλογα τη περίοδο το pc μπορεί να ήταν ανοιχτό όλη μέρα ή κάποιες ώρες τη μέρα δεν είναι στάνταρ για να σου απαντήσω σε αυτό. Απαιτητικές εργασίες έτρεχε μερικές ώρες κάθε μέρα ή κάθε εβδομάδα. Θέλεις να μου προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο; Θα με ενδιέφερε να είναι αξιόπιστο και ήσυχο. Εγώ κοίταζα το PSU BE QUIET! DARK POWER PRO 11 650W, αλλά απο τιμή είναι τσιμπημένο. Το διάλεξα κυρίως επειδή δεν παράγει πολύ θόρυβο, είναι Modular και έχει πιστοποίηση 80 PLUS Platinum. Μια εναλλακτική είναι τροφοδοτικά της EVGA που δεν αναφέρουν καθόλου στοιχεία για το θόρυβο των τροφοδοτικών, αλλά παραθέτουν γράφημα στο οποίο φαίνονται πιο θορυβώδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δεν ξέρω αν έχω το ίδιο τροφοδοτικό που είναι το RS-700-ASAA-A1 και έχει αποδειχθεί σκυλί. Είναι 7.5 χρονών και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Έχει φάει πολλές διακοπές ρεύματος χωρίς ups. Ξέρω παιδιά με τροφοδοτικά της ίδιας σειράς και έχουν αποδειχθεί επίσης σκυλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Αυτό είναι μια πολύ καλή επιλογή https://www.skroutz.gr/s/7958489/EVGA-SuperNOVA-650-P2.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 ^+1. Άριστο psu. Και σε καλή τιμή για ότι δίνει. Θέλεις να μου προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο; Άλλα που μπορείς να δεις είναι: superflower leadex είτε platinum είτε gold (τα platinum είναι αυτά στα οποία βασίζεται το p2 της evga), G series της seasonic, XTR σειρά της XFX, GS της evga και RMX της Corsair. Είναι κιάλλα (corsair AX + seasonic platinum κτλ) αλλά πάμε πιο πάνω σε κόστος και δεν θα σου δώσουν και τπτ παραπάνω από το evga supernova P2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, επειδή είμαι έτοιμος να αγοράσω τροφοδοτικό για PC με r9 380 4G και i5 6500 λέω να πάρω αυτό: https://www.skroutz.gr/s/8570592/Corsair-CX-Series-550W.html ή να πάω σε μεγαλύτερο όπως αυτό εδώ? https://www.skroutz.gr/s/8570657/Corsair-CX-Series-650W.html Εχετε κάποια καλύτερη πρόταση σε modular πάντα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Κανένα απ τα δύο. Πόσα λεφτά διαθέτεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Εως 80 διαθέτω. Αν υπάρχει και κάτι καλύτερο κοντά σε αυτό το budget η και λίγα παραπάνω ευχαρίστως να το δώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/5129987/Super-Flower-Golden-Green-HX-550W.html https://www.skroutz.gr/s/4471610/XFX-TS-Series-650W-Gold.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Κάτι σε modular ή semi modular? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Κάτι σε modular ή semi modular? https://www.skroutz.gr/s/4561536/Thermaltake-Toughpower-London-550W.html https://www.skroutz.gr/s/4184806/CoolerMaster-G550M.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα