Προς το περιεχόμενο

Αγορά οικονομικού laser εκτυπωτή


Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο HP Laserjet 4P μου φαίνεται πως μας αφήνει χρόνους, με υπηρέτησε πολύ πιστά κάποια χρόνια (τον είχα πάρει από δεύτερο χέρι σε κάποιο φόρουμ που τον χάριζαν), αποδείχτηκε σκυλί, αλλά για 2η φορά μου παρουσιάζει πρόβλημα. Εκτυπώνει κατάμαυρες σελίδες, χάνει την επικοινωνία με τον υπολογιστή (την πρώτη φορά αποδείχτηκε πως είχε πρόβλημα ο αντάπτορας από παράλληλη θύρα σε USB που χρησιμοποιώ, μιας και ο 4P έχει μόνο παράλληλη θύρα), αποφάσισα να εξετάσω την επιλογή αγοράς άλλου μηχανήματος..

 

Δεν θέλω κάτι εξεζητημένο, με ενδιαφέρουν μόνο ασπρόμαυρες εκτυπώσεις (για τις έγχρωμες υπάρχει ένας Photosmart) και φυσικά το τόνερ του να βγάζει αρκετά μεγάλο αριθμό σελιδών (αν υπάρχει κάποιος που δοκιμασμένα δουλεύει ρολόι και με αναγομωμένο ή συμβατό τόνερ ακόμα καλύτερα).

 

Βάζοντας στο skroutz "laser" και πηγαίνοντας στους εκτυπωτές,

http://www.skroutz.gr/c/119/printers_plotters.html?from=catspan&keyphrase=laser

 

ο πιο φθηνός που μου βγάζει είναι ο Samsung ML-2160 με 50,26 ευρώ και αμέσως επόμενος ο Samsung ML-2165 με 55 ευρώ (χωρίς βέβαια να υπολογίζω μεταφορικά από το πιο φθηνό κατάστημα, εγώ βρίσκομαι Θεσσαλονίκη), δεν ξέρω ποια ακριβώς είναι η διαφορά μεταξύ τους..

 

Έχει κανείς καμιά άλλη πρόταση;

 

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο ειδικό feature που θα μου ήταν χρήσιμο, πιο κάτω βλέπω στην λίστα τον ML-2165W που έχει και wi-fi, ΜΠΟΡΕΙ και να μου ήταν χρήσιμο, γιατί για να το συνδέσω με καλώδιο θα χρειαστώ κανά 2μετρο USB, που περνάει και πίσω από γραφείο/βιβλιοθήκη κλπ, μπελάς γενικά..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...