skiabox Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Είπα να ανοίξω ένα thread με χρήσιμα κολπάκια για το αγαπημένο μας λειτουργικό. Ξεκινώ λοιπόν. Για γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των παραθύρων της ίδιας εφαρμογής χρησιμοποιήστε : cmd + ` (πλήκτρο δεξιά από το αριστερό shift) 1
MostDef Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 εμένα με βολεύει πολύ τα εξής:mouse 4: mission controlmouse 5: minimizemouse 6: show desctopalt +1 : move space leftalt + 2: move space rightμε όλα αυτά γίνονται πράγματα γρήγορα και πολύ πιο παραγωγικά.θα ήθελα πολύ να χάνονται τα minimized στο mission control
Timonkaipumpa Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Η εναλλαγή μεταξύ παραθύρων της ίδιας εφαρμογής ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κολπάκι του MAC OS αλλά ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ. Το πώς βολεύει κάποιον είναι θέμα γούστου. (Εγώ, π.χ., το έχω στο alt + tab ενώ στο cmd + tab έχω εναλλαγή applications. )
Tablet Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Η εναλλαγή μεταξύ παραθύρων της ίδιας εφαρμογής ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κολπάκι του MAC OS αλλά ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ. Το πώς βολεύει κάποιον είναι θέμα γούστου. (Εγώ, π.χ., το έχω στο alt + tab ενώ στο cmd + tab έχω εναλλαγή applications. ) πως έβαλες την εναλλαγή μεταξύ παραθύρων της ίδιας εφαρμογής στο alt+tab;
Λύση Timonkaipumpa Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Λύση Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 System Preferences -> Keyboard -> Keyboard Shortcuts Στο menu Mission Control, Application windows και πατάς την νέα που θέλεις. Θα πρέπει όμως να μην κάνει conflict με κάποια άλλη... δηλαδή να μην έχεις χρησιμοποιήσει την ίδια συντόμευση για κάποια άλλη λειτουργία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα