Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αααα, και αν έχεις στο iPhone πχ εφαρμογές που υποστηρίζουν το Apple TV/AirPlay μπορείς πχ

να παίζει παιχνίδια στην TV μετατρέποντας την οθόνη του iPhone σου σε game pad!

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά χρησιμοποιώ το airtool που ειναι σε Linux ή το air parrot

Βλέπω ότι το airparrot χρειάζεται το apple tv ...άρα κανει διαφορετική δουλειά από τον airserver

Δημοσ.

Βλέπω ότι το airparrot χρειάζεται το apple tv ...άρα κανει διαφορετική δουλειά από τον airserver

το airparrot όπως και το airrteam (οχι airtool λάθος μου) υλοποιούν το airplay πρωτόκολλο που χρησιμοποιεί η apple για streaming στα iDevices της και απλά μπορείς να κάνεις stream στο appletv unidirectional (δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το remote του appletv για να κάνεις π.χ., pause)

Δημοσ.

Το airparrot πάντως έχει θέμα με τα frames. Να το πω απλά δεν μπορεις να δεις ταινία ας πουμε έχει πολλά σπασίματα

Δημοσ.

Το airparrot πάντως έχει θέμα με τα frames. Να το πω απλά δεν μπορεις να δεις ταινία ας πουμε έχει πολλά σπασίματα

Αν και έχω δει 5-6 ταινίες μόνο με το Airparrot δεν μου έκανε σπασίματα (και τις ταινίες τις έχω σε NAS, που επικοινωνεί με wifi με το λαπτοπ!). Φυσικά βαρέθηκα την όλη διαδικασία, άνοιξε λάπτοπ, κάνε stream, δεν έχω control, κλπ κλπ ταλαιπωρία...οπότε τελικά απλά χρησιμοποιώ τον παλιό καλό media player που έχω...και το apple TV το έχω βάλει για πούλημα στις Αγγελίες εδώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...