Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στα παιδιά! Μου δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσω μια aplletv τσάμπα! Επειδή ειμαι ασχετος με το θεμα, τι μπκρω να κανω με αυτη? Μενω εξωτερικο..θα μπορω να βλρπω ελληνικα καναλια? Αν ναι ποια? Κ ποσο κοστιζουν ;;

Δημοσ.

<p>παρτο και το αγοράζω... :P</p>

Τι θα το κανεις ειναι το θεμα....Γιατι απο οτι διαβαζω μονο ταινιες βλεπεις..οχι τηλεόραση. .!

Δημοσ.

Τι θα το κανεις ειναι το θεμα....Γιατι απο οτι διαβαζω μονο ταινιες βλεπεις..οχι τηλεόραση. .!

Εαν εχεις iphone/ipad/macair/macbook ψιλοαξιζει, αν οχι δεν πολυλεει.

Δημοσ.

Εαν εχεις iphone/ipad/macair/macbook ψιλοαξιζει, αν οχι δεν πολυλεει.

αυτό ακριβώς... το παν σε αυτες τις πλατφόρμες ειναι η πολύ καλη μεταξύ τους συνδεσιμότητα...!

Δημοσ.

Καλησπέρα στα παιδιά! Μου δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσω μια aplletv τσάμπα! Επειδή ειμαι ασχετος με το θεμα, τι μπκρω να κανω με αυτη? Μενω εξωτερικο..θα μπορω να βλρπω ελληνικα καναλια? Αν ναι ποια? Κ ποσο κοστιζουν ;;

Εάν έχεις Η/Υ Apple και τηλεόραση τότε είναι αρκετά ωραίο gadget. 

Εάν δεν έχεις Η/Υ Apple, πούλα το. Κάνει γύρω στα 110€ καινούργιο. 

Δημοσ.

Ένα media network streamer είναι το Apple TV.

Βολεύει ωραία γιατί μπορεί να φορτώσεις ένα κάρο ταινίες πχ σε όποιον υπολογιστή σου γουστάρεις

και απλά εισάγοντάς τα στην βιβλιοθήκη του iTunes, τα αναπαράγεις στην TV σου.

Πέραν τούτου το Apple TV ως αυτόνομη συσκευή είναι μια συσκευή που σου επιτρέπει να βλέπει video στο Youtube,

να βλέπεις το Photo Stream των iOS συσκευών, να ακούς Internet Radio από μια αρκετά μεγάλη και ενδιαφέρουσα λίστα web radios

και φυσικά να νοικιάζεις ταινίες σε SD/HD ανάλυση.

Σε γενικές γραμμές αυτό είναι το Apple TV.

Δημοσ.

<p>Ένα media network streamer είναι το Apple TV.</p>

<p>Βολεύει ωραία γιατί μπορεί να φορτώσεις ένα κάρο ταινίες πχ σε όποιον υπολογιστή σου γουστάρεις</p>

<p>και απλά εισάγοντάς τα στην βιβλιοθήκη του iTunes, τα αναπαράγεις στην TV σου.</p>

<p> </p>

<p>Πέραν τούτου το Apple TV ως αυτόνομη συσκευή είναι μια συσκευή που σου επιτρέπει να βλέπει video στο Youtube,</p>

<p>να βλέπεις το Photo Stream των iOS συσκευών, να ακούς Internet Radio από μια αρκετά μεγάλη και ενδιαφέρουσα λίστα web radios</p>

<p>και φυσικά να νοικιάζεις ταινίες σε SD/HD ανάλυση.</p>

<p> </p>

<p>Σε γενικές γραμμές αυτό είναι το Apple TV.</p>

Δηλαδη μπορω να το κανω και απο το pc μου; ή πρεπει να εχω mac οπως λενε παραπάνω τα παιδιά?

Δημοσ.

Ένα media network streamer είναι το Apple TV.

Βολεύει ωραία γιατί μπορεί να φορτώσεις ένα κάρο ταινίες πχ σε όποιον υπολογιστή σου γουστάρεις

και απλά εισάγοντάς τα στην βιβλιοθήκη του iTunes, τα αναπαράγεις στην TV σου.

Πέραν τούτου το Apple TV ως αυτόνομη συσκευή είναι μια συσκευή που σου επιτρέπει να βλέπει video στο Youtube,

να βλέπεις το Photo Stream των iOS συσκευών, να ακούς Internet Radio από μια αρκετά μεγάλη και ενδιαφέρουσα λίστα web radios

και φυσικά να νοικιάζεις ταινίες σε SD/HD ανάλυση.

Σε γενικές γραμμές αυτό είναι το Apple TV.

Δηλαδη μπορω να το κανω και απο το pc μου; ή πρεπει να εχω mac οπως λενε παραπάνω τα παιδιά?
Και από το PC σου, όπως και στο Mac, μέσω της εφαρμογής iTunes. Sent from my iPhone
Δημοσ.

Ναι μόνο που ξεχνάτε να του πείτε ότι για να κάνει stream από το iTunes πρέπει να μετατρέψει τις ταινίες του σε mp4...To έχω και κάθεται και μέχρι να βγει jailbrake (μιλάω για το 3 πάντα) είναι λίγο τούβλο με τους περιορισμούς που έχει (δεν σε αφήνει καν να διαβάσεις από το USB!) οπότε εξακολουθώ να χρησιμοποιώ το Xtreamer media player που έχω.

Δημοσ.

Ναι μόνο που ξεχνάτε να του πείτε ότι για να κάνει stream από το iTunes πρέπει να μετατρέψει τις ταινίες του σε mp4...To έχω και κάθεται και μέχρι να βγει jailbrake (μιλάω για το 3 πάντα) είναι λίγο τούβλο με τους περιορισμούς που έχει (δεν σε αφήνει καν να διαβάσεις από το USB!) οπότε εξακολουθώ να χρησιμοποιώ το Xtreamer media player που έχω.

Μα δεν ρώτησε το "πως" αλλά το "τί" κάνει το Apple TV.Επίσης δεν είναι και τόσο ζόρι να μετατρέψεις το format ή/και να ενσωματώσεις υποτίτλους σε μια ταινία/αρχείο video.Sent from my iPhone
Δημοσ.

Αν θες να δεις ταινιες που εχεις στο pc στην tv σου, τοτε να ξερεις οτι οι περισσοτερες καινουργιες τηλεορασεις εχουν επαρκη built in media player για τον σκοπο αυτο, αρα ενας external player ειναι απλα αχρηστος και overkill. Αλλα και να μην εχουν built in media player ειναι προτιμοτερο να παρεις καποιον αλλο media player απο το να μπλεκεις με τις πατεντες του apple tv (itunes, μετατροπη σε mp4 και δε συμαζευεται). Κανει τη δουλεια αυτη το apple tv αλλα δεν ενδεικνυται.

Εκει που ειναι ωραιο και βολικο ειναι στο να streamareis live στην tv σου το macbook σου ή το ipad σου κλπ. Η στο να βλεπεις online ταινιες sd/hd (επι πληρωμη βεβαιως). Αυτες ειναι οι χρησεις στις οποιες ειναι ΚΑΛΟ.

• Like 1
Δημοσ.

Εαν έχεις Ipad ή iphone με vlc streamer ή με avplayerhd δεν μετατρέπεις τίποτα παίζουν τα πάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...