DimAslan Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Έχω κατεβάσει το αρχειάκι από τη σελίδα του Google Drive. Το τρέχω και προσπαθεί να συνδεθεί στο ιντερνετ για να κατεβάσει προφανώς τα υπόλοιπα αρχεία της εγκατάστασης, αλλά προσπαθεί δυο τρεις φορές και αποτυγχάνει. Το τρέχω στο λαπτοπ μου με γνήσια Win 8 Pro Eng 64bit. Θα προσπαθήσω να το εγκαταστήσω και σε ένα PC με ακριβώς ίδιο λειτουργικό που έχω και θα δω. Ξέρετε τί μπορεί να συμβαίνει; Ενημερωτικά χρησιμοποιώ Chrome στον οποίο είμαι συνέχεια logged in στον λογαριασμό μου Gmail.
TheELF Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Από τα win 8 64bit πάντως δεν είναι το πρόβλημα,ίσως να είναι επειδή έχεις αγγλικά windows ενώ είσαι στην ελλάδα και να μπερδεύετε με τα proxy ή να το κόβει κάποιο antivirus ή κάποιο internet security/firewall.
DimAslan Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 οκ θα το τσεκάρω, αλλά το δοκίμασα νωρίτερα και με κλειστό antivirus και πάλι τίποτα. Θα το ψάξω λίγο πιο βαθιά. Το θέλω γιατί μερικές φορές είναι πιο εύκολο να βρίσκεις κάποια αρχεία σου όπου και να πας, χωρίς να ανησυχείς αν τα έχεις σε κάποιο φλασάκι ή όχι. Έχεις να προτείνεις κάποια καλύτερη υπηρεσία; Νομίζω έχει και η microsoft και το Amazon.
TheELF Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Το μόνο άλλο που δοκίμασα είναι το dropbox που είναι (μου φάνηκε) στα ίδια. Μπορείς να έχεις πρόσβαση στο google drive και μέσου της σελίδας τους https://drive.google.com/#my-drive (αν δεν βγάλεις άκρη)
makfil Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 @DimAslan Με αφορμή αυτό το θέμα, θυμήθηκα ότι είχα ανεβάσει πριν από 2 χρόνια περιπου ένα αρχείο στο Drive χωρίς να έχω χρησιπομοιπήσει ποτέ το Drive, μέχρι σήμερα, γιατί χρησιμοποιώ από καιρό το DropBox. Έτσι, σκέφτηκα να περάσω και στο Drive μερικά από τα αρχεία που χρησιμοποιώ στο DropBox, μιας και με εξυπηρετούν αρκετά οι υπηρεσίες του Google. Ανέβασα, λοιπόν, τα αρχεία αυτά, χωρίς να κατεβάσω το πρόγραμμα που αναφέρεις, πατώντας το βελάκι δίπλα στο Create και, μετά, το Files που εμφανίζεται. Ελπίζω να βοήθησα.
DimAslan Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Το θέμα είναι ότι τώρα στο PC μου το κατεβάζω και το εγκαθιστώ κανονικά. Άρα κάτι φταίει στο λαπτοπ αν και έχουν ίδιο λειτουργικό.
makfil Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Επαναλαμβάνω ότι ανέβασα αρχεία στο Drive χωρίς να χρησιμοποιήσω το προγραμματάκι. Γιατί, λοιπόν, δεν δοκομάζεις έτσι και στο laptop σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα